![]() |
Kafa Karıştırmasınlar
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44061&token=51831[/IMG]
Sivasspor yönetimi, performanslarıyla devleri peşine takan Burhan Eşer ile Aydın Karabulut'a gelen tekliflerden rahatsız. FANATİK'e konuşan Yiğidolar'ın patronu Mecnun Otyakmaz, “Başkanlardan rica ediyorum iki hafta daha beklesinler, oyuncularımızın kafasını karıştırmasınlar” dedi. Sağ kanatta 12 gol 8 asistlik müthiş performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Burhan Eşer... Sol kanatta 4 gol 6 asistle dev takımların listesine giren Aydın Karabulut... Sivasspor, Avrupa yolunda emin adımlarla ilerlerken yıldızlaşan isimleri de transfer listelerini süslemeye başladı. Özellikle takımın en skorer isimleri daha transfer dönemi başlamadan birçok ekibin radarına girdi. Sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan Burhan Eşer için Beşiktaş’ın devreye girdiği belirtilirken, ligin bitmesiyle boşa çıkacak olan Aydın Karabulut’un da Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımların listesinde olduğu biliniyor. Sürekli bu yönde dedikoduların dolaşması ise Sivasspor Yönetimi’ni rahatsız ediyor. Konu hakkında FANATİK’e konuşan Yiğidolar’ın patronu Mecnun Otyakmaz, ilgili kulüp başkanlarına çağrıda bulundu. Bu durumların sezonun en kritik zamanlarında ortaya çıkmasının yıpratıcı olabileceğine dikkat çekti. [B]Kafa karıştırmasınlar[/B] “Oyuncularımızı kadrolarına katmak isteyen kulüp başkanlarından ricam biraz daha sabretsinler” diyerek sözlerine başlayan Kırmızı-Beyazlılar’ın başkanı, “Şimdilik tek düşüncemiz sezon başından bu yana hedeflediğimiz Avrupa’ya gitmeyi garantilemek” dedi. [B]Sadece Avrupa'yı düşünüyoruz[/B] Ligin bitimine iki hafta kala bu tür girişimlerin olmasını doğru bulmadığını belirten Otyakmaz, “Burhan Eşer, bonservisi olan bir oyuncudur. Göstermiş olduğu performansla transferde adı anılması normal, ancak bu sezon bittikten sonra olmalı. Biz de zamanında bonservissiz oyuncu aldık. Ama kimsenin kafasını karıştırmadık. Bu yüzden diğer takımlardan da aynı anlayışı beklemek hakkımız” değerlendirmesini yaptı. [B]İlk görüşme Aydın'la[/B] Otyakmaz, sözleşmesi bitecek olan Aydın’la ilgili ise çok net konuştu: “Aydın, Sivaslı’dır. Sivasspor formasıyla kendisini yeniden ispatlamıştır. Mukavelesi tamamlanıyor. Başka bir takıma gitmesi doğaldır tabii ki. Ama bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Sezon biter bitmez de masaya oturacağımız ilk futbolcu olacak.” |
Cevap: Kafa Karıştırmasınlar
illa sezonun bitmesini mi bekelyecez anlamıyorum arkadaş şimdi imzalayın. iyi performansını da biraz daha yüksek kontratla ödüllendirin hakkını verin takımda kalsın.. cebinizden şu akrebi bir türlü kovamadınız yaa!!!
|
[B][I]Başkan Mecnun Otyakmaz, bu sene transfer işini biraz daha sıkı tutacak gibi, yeni Sportif Direktörümüz Necmettin Çelikhan ve Teknik direktörümüz Roberto Carlos ile birlikte mevcut kadroyu elde tutmaya çalışarak, yeni yapılacak transferlerle Sivasspor'u şaha kaldıracak bir kadro oluşturacaklar herhalde hadi hayırlısı olsun balım heyecanla bekliyoruz.[/I][/B]
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;908589][B][I]Başkan Mecnun Otyakmaz, bu sene transfer işini biraz daha sıkı tutacak gibi, yeni Sportif Direktörümüz Necmettin Çelikhan ve Teknik direktörümüz Roberto Carlos ile birlikte mevcut kadroyu elde tutmaya çalışarak, yeni yapılacak transferlerle Sivasspor'u şaha kaldıracak bir kadro oluşturacaklar herhalde hadi hayırlısı olsun balım heyecanla bekliyoruz.[/I][/B][/QUOTE]
abi aslında süleyman hurma da istifa etti en azından yanına 1 yıllığına anlaşsak çok iyi olur |
Zaten inisli cikisli perfonmansimiz var,bu gibi transfer teklifleri takimi etkilememesini umuyorum .Fakat önümüzde iki tane 90 dakika var.Her iki macda gaye 6 puan olmali.Kupa yorgunu Galatasaray´in Trabzon karsisinda tutunacagini sanmiyorum.Eskisehir macinda bile cok kötü oynadilar,Eskisehir´i top adeta sevmedi,öte yandan tek bir Schneider Eskisehir´e yetti.
Bugün Sivasspor ligdeki besinciligini takimdaki usta ayaklara borclu.Önümüzdeki sezon bu takima bir kac tane daha katabilirsek Sivasspor istedigi gayeye ulasabilir tüm olumsuz kosullara ragmen.Sahada olan kalite kadar ,yedek kadroda kaliteli olacakki takim gayesine ulasabilsin. |
[B]:mad::mad:
SIVASSPOR önemli is yapamiyorlar!!! Baskan ve Yönetim siz daha önce NIYE sözlesmesi uzatmadiniz??? Burhan ve Aydin bizim icin cok önemli böyle isleri niye gerideyiz??? 2. yari baslamada bu is haletmeniz gerekiyordu ama bi tik yok her sene gibi :rolleyes: Insallah ikisi bize kalacak!!! [/B] |
[QUOTE=PETKOVİC;908636]abi aslında süleyman hurma da istifa etti en azından yanına 1 yıllığına anlaşsak çok iyi olur[/QUOTE]
[IMG]http://www.turkiyegazetesi.com.tr//Resources/2014/5/5/154153_süleyman-hurma_1.jpg[/IMG] Sevgili yiğido kardeşim, kulüp menajerliği konusunda bugüne kadar farklı takımlarda önemli işlere imza atmış bir isim, hatta geçenlerde Kasımpaşa ile anlaştı dedikoduları çıktı ama kendisi yalanladı, tabiki görevini iyi yapan tecrübeli biri faydası olacağına inanıyorum fakat yönetim ne düşünür o önemli, çünkü mevcut kulüp menajerimiz Oray Baykal görevinin başında, |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |