![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44074&token=75329[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Sonu güzel oldu filmin. Karabük deplasmanında 1 puan yeter. Aatıf'ın gol atması da iyi oldu son anda. Elazığ'ın düşmesine üzüldüm. [/B]
|
Sivassporumuz-3-1-Akhisarspor
Uefa Avrupa ligindeyiz. Büyük ihtimal play off tan başlayacağız. Gol Kralı: Aatif Chahechouhe - 17 gol Asist Kralı: Cicinho - 14 asist var mı lige daha fazla renk veren takım. Teşekkürler Sivassporumuz... |
Rahat kazanacağımız maçı riske soktuk ama bugün tam istediğimiz gibi oldu. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum harika savaştılar bugün şanssız olmamıza rağmen kazandık. Her şey bizim lehimize artık Avrupa'dayız inşallah Karabük deplasmanından da en az 1 puan alıp ligi 4. tamamlarız.
|
Aç gapıyı Veysel efendi :D pardon tüpçü efendi
Carlos hocanın emriyle Avrupa'ya gidiyoruz |
Karabük'de sıracalı Tolunay Kafkas ölümüne top oynatacak ama bu saatten sonra Madrid gelse engelleyemez UEFA 1.ön elemeden Avrupa ligine katılırız bir kötü haberde zara ve Elazığ'a üzdünüz bizi
|
Degmeyin keyfimeeee emegi gecen tum futbolcu teknik heyet ve yonetimi cani gonulden tebrik ediyorum :D
|
ne gördük ne işittik sadece sevindik :)
|
Gurban oldugum utaka ayagini öpeyim seviliyorsun kara oglan
aatif seninde o güzel kel kafani yiyim Arkadaslar uzun lafin kisasi: [U]mutlu son[/U] yani benim bir kac gün önce önemli sinavlarim vardi arka arkaya 2 sinav yazdim, bu son bir saate kadar stresse girmemistim [B]SIVASSPORRRRR[/B] |
Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler tüm oyuncularımıza bizlere bu guzel galibiyeti sevincini yaşamamıza sebep oldukları için. Bu galibiyetle Avrupa yolu gözuktü
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11. |