SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37890)

SivasSpor.Com 12.05.2014 09:36

K.Karabükspor-Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44076&token=45339[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta K.Karabükspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 18 Mayıs Pazar

[B]Stad:[/B] DR.Necmettin Şeyhoğlu

[B]Saat: [/B] 19.00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Mete Kalkavan

ofozturk 12.05.2014 09:39

Cevap: K.Karabükspor - Sivasspor

tolunay kafkas takımını özel hazırlayacaktır bundan kimsenin şüphesi yok. akıllıca oynayıp acele etmeden sonuca varacagımızı düsünüyorum. inş ilk yarı gol yemezsek rahat alacagımız bir maç. en kötü beraberlik olur inş.

sebasteia 12.05.2014 09:47

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor

bildiğimiz kadarıyla ligi ilk altı içerisinde bitiren takımlara sıralamalarına göre başarı primi ödeniyor. birinciden altıncıya kadar azalan tutarda veriliyor bu prim. yani ligi dördüncü bitirmekle beşinci bitirmek arasında bizim için çok çok önemli farklar var.

sadece avrupa ligi için daha az eleme oynayacak olmak ve yeni sezonu daha geç açacak olmak değil kazancımız. dördüncü bitirdiğimiz takdirde daha fazla para kazanacağız.

facebook'ta gördüğüm bir paylaşıma göre sivasspor ligi dördüncü bitirirse yaklaşık 5 milyon TL başarı primi alacak. e tabi bir galibiyete yaklaşık 800 bin TL verildiği göz önünde bulundurulursa karabük karşısında alınacak bir galibiyet yaklaşık 6 milyon TL para demek.

sivasspor yönetimi ve teknik heyetin bu işin ciddiyetinin farkında olduğunu düşünüyorum. bu maç hem avrupa bileti demek, hem tek bir eleme oynamak demek, hem sezonu daha geç açmak demek ve hem de fazladan 6 milyon TL para demek!!!

o halde karabük maçı ölümüne oynamamız gereken bir maçtır diyorum, başka birşey demiyorum. inşallah rahat bir oyunla üç puana uzanır ve avrupa'nın ve kazandığımız paraların tadını çıkartırız.

burak58as553 12.05.2014 09:59

4.olup tek ön eleme oynayacağız.Başka yolu yok !!

Bu arada ne yapıp edip Karabük'e sağlam deplasman şart.Belkide bizim için sezonun en önemli maça olacak.O gün iyi bir taraftar desteği gerekiyor.

Bursadan,İstanbuldan otobüs kalkıyor mu acaba ?

hasanim58 12.05.2014 10:11

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Karabük nedir yaaaa 3 küçük leri çatır çatır devirmiş bir sivassporuz biz çok rahat alırız bu macı

legolass 12.05.2014 10:20

zurnanin zart dedigi noktadayiz artik.olmak ya da olmamak iste bütün mesele bu.artik iyi oyunus suymus buymus bir onemi yok.sadece 90 dk dayanip 4.bitirecegiz.eger yanlis transfer politikasi ve oyun ici yanlislardan donulseydi bugun sampiyonlar ligini garantilemistik.cok sacma puanlar kaybettik.hele 6 maclikpuan alamama serimiz bizi bitirdi.da costanin 6 mac olmamasi yine oyle.ama yapacak bisey yok gecmise mazi drler.simdi luanlari nasil ariyorz 1 puan icin bu kadar strese degermiydi? karabuk maca cok asilir trabzn 4. olsn diye. karabuk bize hep ters geln bir deplasman umarim bu sansszligida kirarz.

HAYDİ YİGİDOLAR 1 PUANA AVRUPA VERİYORLAR GÖZUNUZU SEVİYİM SU KOCA SEZONUN HASATİNİ TOPLAYALİM.

58Sivaslilar 12.05.2014 10:27

Bu takim ne karabükler akbükler devirdi her oyuncununun görevini fazlasiyla yerine getirdi simdide getireceginden eminim bunlarida sahada sileriz evelallah

kadir00058 12.05.2014 10:31

[QUOTE=sebasteia;908934]bildiğimiz kadarıyla ligi ilk altı içerisinde bitiren takımlara sıralamalarına göre başarı primi ödeniyor. birinciden altıncıya kadar azalan tutarda veriliyor bu prim. yani ligi dördüncü bitirmekle beşinci bitirmek arasında bizim için çok çok önemli farklar var.

sadece avrupa ligi için daha az eleme oynayacak olmak ve yeni sezonu daha geç açacak olmak değil kazancımız. dördüncü bitirdiğimiz takdirde daha fazla para kazanacağız.

facebook'ta gördüğüm bir paylaşıma göre sivasspor ligi dördüncü bitirirse yaklaşık 5 milyon TL başarı primi alacak. e tabi bir galibiyete yaklaşık 800 bin TL verildiği göz önünde bulundurulursa karabük karşısında alınacak bir galibiyet yaklaşık 6 milyon TL para demek.

sivasspor yönetimi ve teknik heyetin bu işin ciddiyetinin farkında olduğunu düşünüyorum. bu maç hem avrupa bileti demek, hem tek bir eleme oynamak demek, hem sezonu daha geç açmak demek ve hem de fazladan 6 milyon TL para demek!!!

o halde karabük maçı ölümüne oynamamız gereken bir maçtır diyorum, başka birşey demiyorum. inşallah rahat bir oyunla üç puana uzanır ve avrupa'nın ve kazandığımız paraların tadını çıkartırız.[/QUOTE]

Herseyee müthis sekilde özetlemizsin kardesim bende buna ek olarak eger ligi ilk 4 icinde bitirirsek seneye Türkiye Kupasindada müthis avantaj saglar bize.Hep ilk torbalarda yer aliriz kuralarda ve sadece tek ön elemeyle katiliroz gruplara.

kristom 12.05.2014 11:17

biz gidemesek şanlı yiğodom kalbimiz aklımız gönlümüz senin şanlı sivasspor taraftarları olarak kazanda gel sivassporum

SenSetik 12.05.2014 12:41

sadece play-off maçı ile Avrupa ligine kalabilmek için 4. olmamız lazım...bunun içinde 1 puan yeterli..beraberlik diyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41.