SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Teklif Yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37908)

SivasSpor.Com 15.05.2014 15:55

Teklif Yok

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44146&token=44160[/IMG]

Sivasspor'un başarılı oyuncusu Burhan Eşer Kardemir Karabükspor maçını da kazanarak ligi 4'üncü bitirmek istediklerini belirterek, "Ligin son haftasına geldik. Şuanda da ligin 4'üncü sırasındayız. Hedefimiz Kardemir Karabükspor karşısında galip gelip ligi 4'üncü sırada bitirmek. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Bu sezon lig başında koyduğumuz hedef 4'üncülük yada 5'incilikti. İnşallah Kardemir Karabükspor'u Pazar günü yenip ligi 4'üncü sırada bitireceğiz."dedi.

[B]Hakkında çıkan transfer haberlerini kendisinin de sadece basından takip ettiğine değinen Burhan Eşer:[/B]

"Benim Sivasspor ile bir yıllık daha sözleşmem var. Ben Sivasspor'da mutluyum. Transferde öncelik benim değil yönetim kurulu ve başkanımıza aittir. Onlar ne der ise biz onu yaparız. Benim şu anda transferi düşünecek vaktim yok. Söylediğim gibi ben Sivasspor'da mutluyum. Ben her zaman söylüyorum. Benim Sivasspor'a gelmem geç kalmış olunan bir birliktelikti. Demek ki hayırlısı bu sezonmuş."dedi.

[B]DHA[/B]

tavatir 15.05.2014 16:00

Cevap: Sivasspor'da Mutluyum

Burhan bu sene çok faydalı oldu. Çok iyi bir teklif gelmeden düşünülmez gitmesi. Zaten kadronun en önemli adamlarından. Tebrik ederim.

Bu arada kimsenin aklına geldi mi bilmiyorum ama geçtiğimiz yıllarda Bjk Yusuf Şimşek'i almak için Aydın Karabulut'u Bursa'ya takas olarak önermişti. O dönemde Aydın değil miydi "Bursa'da oynamam" diyen? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

B.DUMANLI 15.05.2014 16:11

Cevap: Teklif Yok

Sen otur oturdugun yerde bakalim.Sen bir Aydin degilsin herseyden önce .Senin bu kulüp icin yaptiklarini herkes biliyor.
Sen Sivasspor ve R.Carlos ile tekrardan dogdun.Seni arkadan destekleyen bir Cicinho var.Yani sen Sivasspor´da calisan dislilerden bir kacisin.Bu dislilerden bir kaci körelirde calismazsa sende zorlanirsin Burhan.

Önceki tercihini Mersin icin kullanip Sivas´i kibar bir sekilde red etmistin,transferinden sonra suan itibariyle futbolun en üst seviyeye cikmis bulunuyor.Kendine iyi bakarsan ve Cicinho´yuda yasi itibariyle kendine bir örnek olarak alirsan, sende uzun yillar bu sahalarda top kosturmus olursun.

Seneye Avrupa arenasinda boy gösterirken umarim senin icin hersey yolunda gider ve Avrupa´ya transfer olursun Burhan.Hersey senin elinde.Kaderini kendin degistir bazilari gibi Anadolu kulüplerine gitmeyi bir cikar yolu olarak görme...

Külhan 15.05.2014 16:14

Burhana cok cok tesekkürler sivassporu tercih ettigi icin ve sivasda büyük bir performans gösterdigi ve sivassporun yukarilarda oynamasina katkilarindan dolayi kendisine sonsuz sükranlarimizi sunuyoruz yasasin burhan iyiki varsin burhan

PETKOVİC 15.05.2014 16:35

profosyonel futbolcu giderse de saygı duyarım. aydınınn tek hatası lig devam ederken ve ligin en kritik maçına çıkacağımız zaman imza atması oldu onun için ona saygı duyamıyorum maalesef. karabük maçından sonra gitseydi yolu açık olsun derdim!

elbeylii 15.05.2014 17:21

Adamsın burhan adamın da dibisin...... birileri gittide ne oldu bak 4. yüz helal sana

58 Amsterdam 58 15.05.2014 21:38

Bizimle kal gardas ve sözlesmeni uzat

adres58 15.05.2014 21:51

Burhan Eşer # Aydın Karabulut.....

İkisinin arasındaki fark budur.....[B][/B]

poolat58 15.05.2014 23:00

Helal olsun, duy Aydın duy bunları, Bir de Sivaslı olacaksın, şu aslan yürekli Diyarbakırlı Burhan'ı örnek al biraz. Seni çok seviyoruz MUAVİN BURHAN.

cılgınsivas58 15.05.2014 23:02

hiçbir oyuncu satılmamalı bence bülent uygun dönemındekı gibi olursa vay geldı halımıze

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:02.