SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hayırdır Tolunay Kafkas (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37918)

SivasSpor.Com 19.05.2014 09:59

Hayırdır Tolunay Kafkas

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44164&token=13292[/IMG]

Karabükspor’un tecrübeli hocası Tolunay Kafkas, takımının hiçbir iddiasının kalmamasına rağmen dün akşam oldukça gergindi. Sürekli oyuncularına uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam maçın hakemi Mete Kalkavan’a da sürekli itiraz etti. 77. dakikada yine hakemle dialoğa giren Kafkas tribüne gönderildi.

[U]Fanatik[/U]

Konuyla ilgili yorum siz değerli Yigidolarındır..

legolass 19.05.2014 10:08

Cevap: Hayırdır Tolunay Kafkas

[B]bunlarin böyle yapacagini hepimiz tahmin ediyorduk.zaten karabuku deplasmanda hic yenemiyoruz üstüne birde trabzonla 4.yarisi veriyoruz .karabukun hatta tum trabzonun nasil trabzon yalakasi oldugunuda biliyoruz.yani hic sasirtmadilar bizi. asil önemli olan bizimkilerin ne yapacagiydi ama ne yalan söyleym bizimkilerde sasirtmadi yine ayni oyunu oynadilar. biz bu kadroyla 5.nasil olduk valla buyuk basari.tff karmasi gibi kadromuz var.nohat navratil ahmet hakan adem mehdi oldoni. atifin bencillikleri.

YÖNETİM ALLAH RİZASİ İCİN BARİ BU SEZON ADAM AKİLLİ TRANSFER YAPİN.[/B]

legolass 19.05.2014 10:14

tüm karadenizin nasil trabzon yalakasi oldugunuda biliyoruz diyecektm

58xtanerx09 19.05.2014 10:18

Roberto Carlosun gösterdiği başarıyı kıskandı o yüzden kızgındı bilmiyorlar ki Sivas trabzonu ve onun köpeği karabükü her kulvarda ........

burak58as553 19.05.2014 10:18

[B]Tolunay iti takımı öyle bir hazırlamış ki gören de şampiyonluk maçına çıkıyorlar sanacak..[/B]

58_babacan_58 19.05.2014 10:19

Trabzonun yalakası işte.Atarlı ergen gibi, turşu suratlı.

58Taraftar 19.05.2014 10:31

diyecek fazla söz yok, adamlar ciktilar catir catir oynadilar ve yendiler, hicbir iddiasi kalmayan karabükspora karsi bu takim yeniliyorsa sucu baskalarinda aramaya gerek yok.
bu günlere getirende bu takim olsada bu önemli maci nasil kaybetdik aklim almiyor :confused:
dünkü maca tolunaya kizsakda ben en cok kendi takim futbolumuza üzülüyorum, Karabükspora yenilen takim uefadaki takimlari nasil yenecek diye düsünüyorum :rolleyes:

Besyo_cu 19.05.2014 10:44

[B] Öncelikle böylesine kara bir haftada Karabük'lü oyuncuların attıkları golden sonraki sevinçleri ayrıca maç sonu başta yedek kulübesindeki oyuncuların avcı görmüş tavşan gibi zıplayarak sahaya koşmalarını kendi karakterlerine bırakıyorum.

Hiç bir iddiası olmayan ligin son maçına formalite icabı çıkan bir takımın hocası olan Tolunay Kafkas'ın maç içerisindeki agresif hareketleri nedeniyle tribüne gönderilmesinin başka bir anlamı olamaz...

PTT 1. Lig ve alt ligler, Sivasspor'un ahını alan takımlar ile doludur ve Tarih tekerrürden ibarettir... [/B]

tavatir 19.05.2014 10:44

Arkadaşlar tamam kızgınız ama yine de kullandığınız ifadelere dikkat edin. Özellikle Karabük camiasına genellemeyin. Sağduyulu ve mantıklı düşünelim.

Şimdi biz böyle yaparsak başkalarının da bizim hakkımızda söyledikleri için ne diyebilirizki? Samsun'u son maçta yendik, Samsunlular da bize kızdıklarında mantıksız görmedik mi?

Üstelik bu ligde kimse iddiasız sayılmaz. Bir galibiyetin büyük bir maddi geliri oluyor. Hem maç için kazanılan hem de sıralamadan dolayı kazanılan paradan dolayı.

Ben de Tolunay'ın hareketlerini agresif buluyorum. Gereksiz görüyorum. Ama Karabükspor'un maçı almak istemesi de gayet doğal.

Sıkıntı ise bizde. Bu şartlarda rakip kim olursa olsun 1 puanı almamız lazımdı.

58Yiğidoo58 19.05.2014 10:49

Bunun geçmişini iyi büliyoruz. Zaten aksini yapsa şaşırmamız gerek. Bir de karadeniz de Samsundan başka takıma saygı duyulabileceğini sanmıyorum.:rolleyes:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:40.