![]() |
Sivasspor'da Kongre
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44195&token=55703[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapılacak. İl Özel İdaresi toplantı salonunda saat 19:00’da başlayacak olan Genel Kurul geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı nedeniyle bugüne ertelenmişti. Bugün yapılacak olan Genel Kurul’da mevcut Başkan Mecnun Otyakmaz’ın karşısında rakip olmadığından tek liste ile seçim yapılacak. Sivasspor Kulüp Başkanı Otyakmaz’ın mevcut Yönetim Kurulunda değişiklik yapmayıp birkaç takviye yapması bekleniyor. [B]BAŞKAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNACAK[/B] Yiğidoların Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz bu akşam yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da her şeyi değerli üyeleri ile paylaşacağını sosyal medya üzerinden açıklamıştı. Resmi Twitter hesabı üzerinden her şeyi açıklayacağını yazan Başkan Otyakmaz sosyal medyadan şunları yazmıştı; “24 Mayıs Cumartesi Genel Kurulda tüm gerçekleri değerli kongre üyelerimle paylaşacağım”. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Sivasspor'da Kongre
Yeni dönem başkanımız ve kulübümüz adına güzel geçer inşallah.
|
artık yönetimin başkan da dahil komple değişmesi lazım yeter daa
|
kongre öncesi soru imkanı olsa başkana sorularım şu olurdu.
1- yönetim kadrosuna, diğer İT taraftarı olanları yeniden alacakmısınız 2- sadece yöneticiyim diye ortada gezen parasız pulsuz artisleri yeniden yönetime alacakmısınız. 3- stadyumlarda maça girişlerde her maç öncesi yönetim kadrosundan bir kişiyi her türnikeye görevlendirecekmisiniz. 4- maçın iç saha karşılaşmalarında vc'lerde sıvı sabun olup olmadığını, suların akıp akmadığını kontrol edecek bir görevlendirme olacakmı. 5- stadyuma girişte alınmayan şişe veya bardak suların 2 metre ilerde kazık fiyata satılmasına, bir bardak çayı 1.5 liraya satılmasına tepki koyacakmı veya düzenleme yapacakmı. gibi çeşitli soruları sormak isterdim. |
[B][I]Mecnun başkanımızdan memnunuz yaptıkları ortada, kısıtlı bütçeye rağmen 5. yiz, ama gönül isterki başkanlık şeçiminde rekabet olsun birkaç başkan adayı çıksın ama maalesef yok.
Taraftar olarak teşekkürler Mecnun başkanım iyi ki varsın, sakın Sivasspor'a Şampıyonluk yaşatmadan görevi bırakma.[/I][/B] |
[B]İzleyici olarak takip etme şansımız varmı ? Bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.[/B]
|
Yönetimle ilgili endişesi olan arkadaşlara katılıyorum.özelliklede yöneticiyim diye sivasta hava atan,takıma 5 kuruşluk faydası olmadığı gibi maddi manevi zararı olan kişi yeniden yönetimde olacakmı.iç saha ve deplasmanda çok büyük sıkıntılar yaşayan taraftarın sorunuyla ilgilenilecekmi
|
Yönetimdeki bir kisi hakkinda sayet bir hosnutsuzluk var ise bu kongre yapilacagi gün gündeme tasinmasi ne derece etnik oluyor onuda bilemiyorum.
Sayet konu Sivasspor ve gelecegi ise cogu arkadasin üstü kapali olarak bahsettigi kisiyi herkes biliyor. Kulüb icerisinde görev alan kisi takima maddi acidan katki yapabilmeli yani tam Türkce karsiligi ASALAK olarak kulüp bünyesinden hayatini devam ettirme lüksüne sahip olmamali. Mecnun baskan´in yillardan beri sirtinda tasidigi bu kamburu artik atma zamani gelmistir. Bu zat sayet bu satirlari okuyorsa kimden bahsedildigini hemen anliyacaktir.Istifa et arkadasim sen bu yönetim icerisinde taraftarlar tarafindan kabul göremedin.Bundaki en önemli etken taraftarlarin senden elektirik alamamasi. Git arkadasim kendi hayatina baska bir yön ciz.Sivas´li seni kabullenemiyor,istemiyor anla artik... |
[b]elalemin şehirlerinde kulüp başkanlığı seçimleri olduğunda sanki şehrin cumhurbaşkanı seçiliyor gibi hava oluşuyor,sivasda mecnun bey ben bıktım bırakıyorum dese takım ortada kalır,bu şehrin takımını sahipsiz bırakmayan başta başkan olmak üzere ,tüm yönetime teşekkürü borç bilirim,bahsi geçen yöneticimiz sivassporu 3.lig batağından çıkartan yönetimin içinde olan kişidir,sıra ona gelene kadar bu şehrin adının geçtiği hiçbir kurumda olmaması gereken kişiler sivas adını tasıyan heryerden uzaklaştırılmalıdır,ondan sonra sıra bu yöneticimize gelmelidir,bu takımın taraftarı kombinesini fb lilere satıp ,sarmaş dolaş pozlar verip şehrinin takımını yuhlatıyorsa ,küfrettiriyorsa,bu şehrin insanı gs nin şampiyonluğunu kutlarken kendi insanına saldırıyorsa,bu şehrin vekilliğini yapanlar gerile gerile sivassporluyum diyemiyorsa,stada fb şapkasıyla girebiliyorsa ,bu şehrin kaderine etki eden ,bir siyasi partinin gençlik liderciği ,gs nin sivası yendiği maçtan sonra tivittirde enbüyük cimbom ulennnn diye tivit atıyorsa,bu takımın gerek sivasdaki ,gerek sivas dışındaki taraftar grupları liderlerinde fb yalakçılığı varsa,laf söylenecek enson kişi ,bahsi geçen yöneticidir:mad:,kongrenin sivassporumuza hayırlar getirmesini,bundan sonra eski hatalardan ders çıkarıp,döviz kurundan zarar ettik,transferde yanıldık gibi bahanelerin olmaması dileğiyle seçilecek yönetime üstün başarılar dilerim.[/b]
|
[QUOTE=asabibaba;910396][B]İzleyici olarak takip etme şansımız varmı ? Bilen arkadaşlar cevap yazarlarsa sevinirim.[/B][/QUOTE]
Gardaş gidip izlemeyi bilmem ama biz gurbettekiler için müthiş bit haber geldi. TV58 canlı yayınlayacakmış. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |