SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaybolan Tapeler Nerede? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37951)

SivasSpor.Com 26.05.2014 10:39

Kaybolan Tapeler Nerede?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44203&token=52753][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44203&token=52753[/img][/url]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın önceki günkü olağan genel kurulda yaptığı konuşma, Fenerbahçe cephesini de harekete geçirdi. Şike süreciyle ilgili olarak Trabzonspor’u hedef alan Odyakmaz, “19 Mayıs 2011’de o zamanki takım kaptanı Mehmet Yıldız, Trabzonspor’dan birilerinin gelip kendilerine 1 milyon dolar teşvik primi vaadinde bulunduğunu söyledi. Ben de Trabzonlu dostum Zeki Mazlum’u (Trabzonspor eski yöneticisi) aradım. Bunların hepsi tapelerde mevcut” açıklamasını yapmıştı.

Odyakmaz’ın ayrıca Sivaslı futbolcu Abdurrahman Dereli’nin, eski Trabzonsporlu Semavi Uzun’un kendilerine 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiğini, paranın da Trabzon yöneticisi Recep Denizer tarafından gönderildiğini söylediğini de açıklaması spor gündemine bomba gibi düştü.

[B]BUNU ARAŞTIRACAK HAKİMLER, SAVCILAR OLMALI[/B]
Şok açıklamayla ilgili olarak bir değerlendirme yapan F.Bahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, “Sayın Faruk Özak, 2010-11 sezonunda Spor Bakanı’ydı. Trabzon’la ilgili hangi tapeleri nasıl yok ettiler, buna kimler sebebiyet verdi? Sayın Özak’ın açıklaması lazım. Çünkü Sivasspor Başkanı açık açık konuşuyor. Artık bunu bir şekilde araştıracak hakimler, savcılar olmalı. Bizim hakkımızı teslim edecekleri gün yakındır. Ama Sayın Özak bu süreçle ilgili açıklama yapmalı ve hangi konularda müdahil olduğunu anlatmalı” diyerek tepki gösterdi.

[B]FENERBAHÇE CAMİASI HAREKETE GEÇTİ[/B]
Fenerbahçe camiası, Mecnun Odyakmaz’ın açıklamaları üzerine ayaklandı! Taraftarlar, sosyal medyadan taarruza geçerken; hukuk cephesi de Odyakmaz’ın sözlerinin ardından hazırlıklara başladı. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün hesaplarını mesaj yağmuruna tutan Fenerbahçeliler, Sivasspor Başkanı’nın bu açıklamalarının yeniden yargılanma için delil olduğunu ifade etti.
Taraftarlar, Mecnun Otyakmaz’ın bunları savcılara anlatmasına rağmen dikkate alınmadığını da belirtti. Ayrıca Fenerbahçe Yönetimi’nin de Mecnun Odyakmaz’ın bu açıklamalarını dikkatle incelediği ve hukuki yollarla bu iddialar hakkında girişim yapılacağı öğrenildi.

[B]FB TV’DE İLK HABER[/B]
Fenerbahçe kanadı, Mecnun Odyakmaz’ın açıklamalarını gün boyu haber bültenlerinde ilk sıradan yayınladı. Odyakmaz’ın Trabzonspor’un Sivasspor’a teşvik teklif ettiğini iddia eden görüntülerini ekranlara taşıyan FB TV böylece bu açıklamaları tüm kamuoyuna duyurmuş oldu.

sebasteia 26.05.2014 11:02

Cevap: Kaybolan Tapeler Nerede?

operasyonun malum paralelciler tarafından tezgahlandığı uzun süredir konuşuluyordu. muhtemelen hedef aziz yıldırım'dı. sivasspor ve birkaç takım da meze olarak kullanılmak istendi.

olan bize oluyor hakkımızı her ortamda savunmamız lazım. bu süreçte çirkinliklere batmış olan trabzon cephesinin öylece aradan sıyrılmasına ve utanmadan bir de şampiyonluk istemesine müsaade edilmemeliydi. mecnun başkan büyüklüğünü gösterdi ve bu hadsizler için sonun başlangıcı olan fitili ateşledi.

bugün gelinen noktada trabzon'un trabzon lobisi tarafından nasıl kollandığını, belgelerin saklandığını ve üzerinde oynamalar yapıldığını görüyoruz/duyuyoruz.

keser dönüyor sap dönüyor. bu olayın sonuna kadar gidilmeli. trabzon da avrupa'dan men cezası almalı.

Caner POLAT 26.05.2014 11:08

[QUOTE=sebasteia;910622]z.

keser dönüyor sap dönüyor. bu olayın sonuna kadar gidilmeli. trabzon da avrupa'dan men cezası almalı.[/QUOTE]

Avrupaya gittiği zamanki aldığı paraları primleri vs. herşeyi geri vermeli beter olmalı onun bunun evlatları

legolass 26.05.2014 11:50

bu serefsiz paralel yapinin hakimleri savcilari kendilerine muhalefet eden herkesi nasil santajlarla montajlarla tehdit ettigini aylardir görüyrz.kendilerine aleyhte delil olarak dönecek olan herkesi ve herseyi yok etmeye calistiklarinida gördük.bu malum savcilar zekeriya öz ve mehmet berkin ne denli ahlaksiz olduklarinida gördk. kaldi ki bunlar daha yeni yeni ortaya cikiyor bunun yillar yillar öncesine dayandigi malum. ülkedeki bütn darbelerin arkasinda da yine bu yapi vardi. sike davasi aslinda fenerbahceyi ve sivasi ele gecirme operasyonuydu. aziz yildrim hedef tahtasina kondu mecnun otyakmazinda azizle yakinliGndan dolayi sivasta isin icine girdi. ali kocu veya elinde sermaye olan paralele yakin baskasini baskan yapacaklardi.bunlar artik sike davasindan cok ülke millet davasina döndü.

ARTIK HERSEY YENİ BASLIYOR

ihtiyar yiğido 26.05.2014 11:53

[B][I]Bu açıklamalar sıcağı sıcağına yapılsa idi şimdiye kadar bu iş neticeye bağlanmış olurdu bizde Avrupa kupalarına katılacakmıyız katılamıyacakmıyız diye bir endişeye kapılmazdık.[/I][/B]

kayayatakci 26.05.2014 12:04

bu olaylarin buralara kadar gelmesinin en büyük suclusu trabzonspor ve galatasaray yani bu iki ortagin yapmis oldugu düzenbazlik hilelerle yillarca bu iki ortak lar yaziklar olsun bu iki takimada yapmadiklari pislik yok bunu herkes biliyor.diger takimlari suclayarak pislikten kurtulmak istiyorlar

PETKOVİC 26.05.2014 12:52

bu ülkede adalet olsaydı o mahkemelerde başı ilk yanacak olan trabzon olurdu!!

B.DUMANLI 26.05.2014 15:25

SON DAKIKA HABERI!
SADRI SENER´IN ACIKLAMASI;

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hukuk süreci tamamlanmış bir olayda hala medet umanların olduğunu belirterek, "Hukuk, UEFA ve CAS kararını vermiş, hala medet umuyorlar. Benim tavrımı sertleştirmesinler" dedi.SADRİ ŞENER'DEN SİVAS'A SERT CEVAP

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şaner, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, 2011 yılında o dönemki takım kaptanı Mehmet Yıldız'ın kendisine gelerek, "Trabzonsporlu bazı yöneticilerin Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik primi vadetti" şeklindeki açıklamalarına sert yanıt verdi."HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"

Hala bu işten medet umanların olduğunu belirterek Şener, "Konuşulanları ve söylenilenleri ciddiye bile almıyorum. Ben hukukun dediğini ciddiye alıyorum. Hukuk süreci bitmiş ve cezaları kesinleşmiş bir olaydan medet umuyorlar. Hukuk süreci mahkemede bitmiş, Yargıtay'da bitmiş, UEFA'da bitmiş, CAS'da bitmiş. Bundan sonra bunu başa döndürmek çocukça bir davranış, bir hayal ürünüdür. Herkese geçmiş olsun. Tekrar bu işten medet ummasınlar. Benim tavrımı da sertleştirmesinler" şeklinde konuştu.

Ahwettt 26.05.2014 15:46

[QUOTE=B.DUMANLI;910645]SON DAKIKA HABERI!
SADRI SENER´IN ACIKLAMASI;

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hukuk süreci tamamlanmış bir olayda hala medet umanların olduğunu belirterek, "Hukuk, UEFA ve CAS kararını vermiş, hala medet umuyorlar. Benim tavrımı sertleştirmesinler" dedi.SADRİ ŞENER'DEN SİVAS'A SERT CEVAP

Trabzonspor eski Kulüp Başkanı Sadri Şaner, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, 2011 yılında o dönemki takım kaptanı Mehmet Yıldız'ın kendisine gelerek, "Trabzonsporlu bazı yöneticilerin Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik primi vadetti" şeklindeki açıklamalarına sert yanıt verdi."HERKESE GEÇMİŞ OLSUN"

Hala bu işten medet umanların olduğunu belirterek Şener, "Konuşulanları ve söylenilenleri ciddiye bile almıyorum. Ben hukukun dediğini ciddiye alıyorum. Hukuk süreci bitmiş ve cezaları kesinleşmiş bir olaydan medet umuyorlar. Hukuk süreci mahkemede bitmiş, Yargıtay'da bitmiş, UEFA'da bitmiş, CAS'da bitmiş. Bundan sonra bunu başa döndürmek çocukça bir davranış, bir hayal ürünüdür. Herkese geçmiş olsun. Tekrar bu işten medet ummasınlar. Benim tavrımı da sertleştirmesinler" şeklinde konuştu.[/QUOTE]

Oyannı buyyannı kıvırmanın bir anlamı yok. Mecnun Başkanla aranızda böyle konuşma geçtimi geçmedimi. Sizin yöneticileriniz Abdurrhman Dereli vasıtasıyla para pirim teklif ettimi etmedimi. Bunları cevaplıyacaksın.

58DK 26.05.2014 16:59

Bu paralel olayina inananlara sadece gülüyorum :D:D:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38.