![]() |
UEFA'da Karar Günü
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44252&token=56288[/IMG]
UEFA Tahkim Kurulu Eskişehirspor ve Sivasspor 2014/15 UEFA Avrupa Ligi katılmaya hak olmadığını karar verdi. UEFA Tahkim Kurulu, bugün Eskişehirspor ve Sivasspor ile ilgili disiplin soruşturması aşağıdaki kararlarını duyurdu. Temyiz Kurulu dikkatlice iki takımın durumunu analiz ederek yaptırım uygulamıştır.. . . . Kulüpler Uluslararası Tahkim Kuruluna (CAS) on gün içerisinde itiraz etme hakkına sahiptir... [URL="http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2114295.html"]RESMİ KAYNAK[/URL] |
Cevap: UEFA'da Karar Günü
suçsuz olduğumuzu biliyorum ama yine de fazla umutlu olduğum söylenemez. zira yine bir pislik döneceği kanısındayım!!
|
Hiç umudum yok açıkçası :(
|
Bin yilin başı bi uefa kupalarina gidecegiz olanlara bak kabus gibi ...
|
eskisehir ve bizim yoneticiler hic umutlu aciklamalar yapmadilar.galiba asagidan yukaridan yolun sonu görünuyor
|
karabük'ün son maçtaki hırsı şimdi daha iyi anlaşılıyor sanırım. "abileri" bunlara umut vermiştir. biz uefa'ya şikayet edeceğiz avrupaya gidemezlerse siz gidersiniz gibilerinden telkinler vermişlerdir.:mad:
|
bence sorun çıkmayacak uefa yoluna emin adımlarla ilerliyecegiz.ceza alacagımızı sanmıyorum uefa tff degil gerçeklere göre karar verir.benim temennim rumlar gidemez inşallahta yerine y7agcılıgını yaptıkları karabük gider.
|
Açıklayın artık südüğümüz su oldu.İnşallah kötü birşey çıkmaz.Bekliyoruz.
|
Sabrımızı artık su kesti bu nasıl bir açıklama idi arkadaş bekle bekle bir hal olduk sitelere bakmaktan işi gücü bıraktık zaman geçtikçe umudum kırılıyor inşallah istediğimiz sonuç çıkarda bizlerde rahatlarız.
|
karabük ve bursa'nın da en az sivas ve eskişehir gibi heyecanla sonucu beklediklerinden bahsedilmiş. buna leş kargası olmak denir, akbabalık denir. başka ne denir bilemem. ama vatan millet edebiyatı ile tezat bir durum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:23. |