![]() |
Kapasite 27532 Kişi
TV58'İN YENİ STADIMIZIN İNŞAATINDAN YAPTIĞI CANLI YAYININ SATIR BAŞLARINI SİZLER İÇİN DERLEDİK
[IMG]https://m.ak.fbcdn.net/scontent-a.xx/hphotos-xfa1/t1.0-9/10444558_248128845388378_5174844170398452387_n.jpg[/IMG] Mecnun Odyakmaz: Çatı konusunda bizim de tereddütlerimiz var. En güzel şekilde yapılmasını istiyoruz. Yazılı başvuru da yaptık. Salim Kılıç: Çatı ince bir saçtan yapılacaktı. Toki'ye başvurduk sandeviç sistem yapılacak. Eski sistemde yağışta gürültü çıkaran bir sistem değişecek. Bu akustik açısından da önemli. Mecnun Odyakmaz: Gelecek sezonun devrearası stadı devralmamız lazım. Bütün planlarımızı ona göre yaptık. Yoksa sıkıntı olur. Salim Kılıç ve Proje Müdürü: Yetiştirmeye Çalışacağız. Spor İl Müdürü Salim Kılıç: Stadyum 27532 kapasiteye sahip olacak. İlerde artırılabilir kapsitedir. Proje 33 bine göre yapıldı. Salim Kılıç:Alttan ısıtma sistemi konusunda mutabık olunmuş durumdayız.(elektrikli sistem yerine doğalgazlı sistem). Proje Müdürü: Stadyumun projesinde hiçbir değişiklik yok.Projenin aynısı yapılacak. Bitince göreceksiniz. Çatının yüksek olmasının sebebi VIP tribününün 1 kat fazla olması.. Fazladan katta basın tribünü olacak. Hem daha gösterişli oluyor bu şekilde. yoksa basık bir görüntü olur. Stadyumda aklınıza gelen herşey olacak. Avmden tutun restoranta kadar. Mecnun Odyakmaz: Bu süreçte (Uefa'nın 1 yıl men cezası)bize destek veren Karabükspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'un desteklerini unutmayacağız. Yeni stadta onların logosunun olduğu bir köşe yaptıracağım.Antalya başkanını kastederek serzenişte bulundu. Kaynak: [url]www.facebook.com/4eylulstadyumu[/url] |
Cevap: Kapasite 27532 Kişi
Bakın arkadaşlar bu 33 bin olarak tasarlanıp 25 bin kişi yapılan stadyum maalesef sahaya uzak trübünleri olacaktır düşünün 33 bin daha yatay tasarlanan bir proje halbuki 25 bin olarak tasarlansa diklemesine uzanacak trübünler.
|
Inshallah stadyum güzel olur ve bu stadla bizler sampiyonluklar yasariz.
|
Ne bu stadı 7 bin artırırlar nede dediklerimizi dikkate alırlar çünkü biz sahipsiziz sesizimiz hiçbir zaman çıkmaz he he deyip geçerler.
|
Ve kapasite sorusu için herkese cevap olmuştur artık ben sivas için kapasite şimdilik ideal buluyorum dolup dolmayacağı önemli değil önemli olan ülkemiz önemli organizasyonu kazandığı zaman veya sivassporumuz avrupa maçlar için önemli yoğun maçlar olursa kapasite işte o zaman artar. Birde stadyumun tasarımından içine kadar herşey çok güzel düşünülmüş çok begendim. İnş en kısa zamanda kazasız belasız biter de yeni stadımıza kavuşuruz. Ayrıca lütfen herkes yapılan emeğe saygı gösterelim kapasite konusunda tartışma burada son bulsun. Herkesin farklı görüşlerine fikirlerine saygı duyuyorum ama artık bu saatten sonra yapacak birşey yok en azından ileride artırılma özelliği var bu bile yeterli. Stadın diğer stadlara göre yavaş gitmesinin nedeni ne gelince sivasın stadı ekolojik olduğu için titizlik çalışmayla özenli şekilde ağır adımlarla ilerlemektedir başka stadla kıyaslamayınız. Herkese selamlar saygılar...
|
Bana biri çatının nasıl olacağını söylesin asma çatı mı olacak bu sandeviç çatı nasıl bilgisi olan paylaşsın
|
Hic stad filan yapilmasaydi nolurdu acaba birazda sükredelim lutfen
|
[B]Kayseri kadir has stadı gibi olur inşallah.Seyir açısından mükemmel bir stad.seyrederken insan sanki sahaya düşecek gibi oluyor.ses ambiyansıda harika.[/B]
|
[QUOTE=tfd5858;912149]Bana biri çatının nasıl olacağını söylesin asma çatı mı olacak bu sandeviç çatı nasıl bilgisi olan paylaşsın[/QUOTE]
çatı demirleri alttan ve üstten sac ile kaplanacak yani çift taraflı olacak şu an ki stadı göz önüne getirirsek sadece üst kısmında sac var altta yok.. |
stadın kapatisesinin 25bin olduğunu ileride büyütme gibi bir imkanın olmadığınını daha önce proje yetkilisi canlı yayında anlatmiştı kime inanacağımızı bilmez duruma geldik
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24. |