![]() |
Sivasspor'u İstemiyor
Geçen sene Kartal'dan transfer edilen ardından tekrar Kartal'a ordan da Balıkesirspor'a kiralanan Sağ Bek Uğur Akdemir Sivasspor'a tekrar gelmek istemediğini 10 Haziran'da attığı tweetlerle ifade etti.
[U][B]İŞTE O TWEETLER [/B][/U] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44305&token=144016[/IMG] [B]Balıkesir basınına verdiği röportaj :[/B] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44306&token=37514[/IMG] |
Cevap: Sivasspor'u İstemiyor
İnşalah seni satmazda maçoynatmadan seningibi salKları silerler kendini bişiysananlarda kendine getirir
|
Insanin aklina buda nereden cikti diyesi gelmiyorda degil.Biz bu futbolcuyu tamamen unutmustuk.Kartal´dan aliyorsun oraya kiralik veriyorsun ve oradanda Balikesir aliyor.Biz bir yerlerde gercekten yanlis yapiyoruz gibime geliyor bana.Saban diye Sakarya´dan bir futbolcu almistik,Samsun´a kiralik verildi, oda yok oldu gitti.
Hele gecen sezon ara transferde alinan futbolcular tam bir fiyaskoydu.Transferlerde cok hatalar yapiyoruz,bakalim bu sezon nasil olacak herkes su anda bu transferleri bekliyor zaten. |
[B]BÖYLE transfer olmaz sivassporu istemeyen adamı biz niye isteyelim ?,maddi kaybımız yoksa orda kalsın gereği yok,kendini bişey sanan adamlardan hayır yok bize,[/b]
|
Bu haberi paylaştıktan sonra pişman oldum açıkcası bu düşüncesinden dolayı ayrıntıları bilmeden futbolcudan soğumamıza gerek yok Balıkesirde iyi performans gösterdi bizim için iyi yedek bizim futbolcumuzken neden bırakalım,bizim dikkat etmemiz gereken nokta niçin Sivasspor'u istemiyor sorusunun cevabıdır.
Şehir veya sosyal etkenlerse bende gitmesinden yanayım öyle bir futbolcudan zaten hayır gelmez ama ben yedek kalacağını düşünmesinden dolayı gelmek istemediğini düşünüyorum zaten bir Balıkesir taraftarı yedek kalırsın diye attığı tweeti onaylarcasına bir cevap vermiş. Yönetim en iyi kararı verecektir. |
[B][I]bulunmaz hint kumaşı oldu arkadaş..hele bir oyna bakalım süperligde bir sezon görürüz boyunun ölçüsünü..birde aklı sıra Sivasspor'u beğenmiyor...bence satılımalı..bizi istemeyen adamın işi yok burada[/I][/B]
|
[QUOTE=babapiton;912822]Bu haberi paylaştıktan sonra pişman oldum açıkcası bu düşüncesinden dolayı ayrıntıları bilmeden futbolcudan soğumamıza gerek yok Balıkesirde iyi performans gösterdi bizim için iyi yedek bizim futbolcumuzken neden bırakalım,bizim dikkat etmemiz gereken nokta niçin Sivasspor'u istemiyor sorusunun cevabıdır.
Şehir veya sosyal etkenlerse bende gitmesinden yanayım öyle bir futbolcudan zaten hayır gelmez ama ben yedek kalacağını düşünmesinden dolayı gelmek istemediğini düşünüyorum zaten bir Balıkesir taraftarı yedek kalırsın diye attığı tweeti onaylarcasına bir cevap vermiş. Yönetim en iyi kararı verecektir.[/QUOTE] Bence profesyonel düşünmek daha mantıklı. Ama futbolcunun isteklerini de göz ardı etmemek lazım. O zaman ne olacak? Profesyonellik devreye girecek ve makul bir fiyata satılacak. Balıkesirde isteyecek ve transfer gerçekleşecek. Yoksa yok efendim ben istemiyorumla olmaz. Bunun prosüdürü neyse o. Futbolcu bu prosedürleri bilmeli ve ona göre hareket etmeli... |
inşallah bizde kalır da sezon boyu bir maç bile oynayamaz suç bizim yönetimde şunun gibi adamlarla muhatap ediyorlar bizleri :mad:
|
Balikesir süperlige cikmayaydi o vakit kosarak Sivasspor´a gelirdi...
|
Balikesirspor ödesin bonservisini verelim.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |