![]() |
Sağlık kontrolleri başladı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44321&token=28603[/IMG]
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un prensipte anlaşmaya vardığı golcü oyuncu Batuhan Karadeniz, sağlık kontrolünden geçirildi. [B]SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ[/B] Kırmızı-beyazlı ekipte Burhan Eşer, Adem Koçak, Ahmet Aras, Ahmet Şahbaz ve Cihan Özkara'nın ardından golcü oyuncu Batuhan Karadeniz de Sivas Özel Anadolu Hastanesinde bazı testlere tabi tutuldu. Sivasspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Serdar Özkan'ın da öğleden sonra kente geleceği belirtildi. [B]EN SON ELAZIĞ'DA FORMA GİYMİŞTİ[/B] Eskişehirspor'dan geçen sezonun başında Trabzonspor'a transfer olan Batuhan, 2013-2014 sezonunun devre arasında bedelsiz olarak Elazığspor'a kiralanmıştı. Elazığspor forması altında geçen sezon Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 12 maça çıkan milli futbolcu, rakip fileleri 4 kez havalandırmıştı. AA |
Cevap: Sağlık kontrolleri başladı
Hayirli olsun Insallah cok iyi oynar ve beni yaniltir :D
|
[B]Transfer görüşmelerinde başkanın Batuhanla birebir ilgilenmesi ben de biraz da olsa umut yarattı. Genellikle bu tür sorunlu oyuncular çocuk gibidir, sürekli ilgi isterler. Başkan bu ilgiyi fazlasıyla gösteriyor. Roberto Carlos geldiğinde o da muhtemelen özel ilgi gösterecektir. Umarım Batuhan kendisine gösterilen bu özel ilginin farkındadır ve kendine çeki düzen verir. Çünkü kazanılmış bir Batuhan Sivasspora ve Türk futboluna çok şey katar.[/B]
|
Ahmet Arasin da olmasi iyi olmus, insAllah Carlos sans ve zaman verir çünkü oynadikça iyi olur. Sadece yedekte birakmak veya oyuncu kiralarsan oyuncuyu kazanamassin.
|
hadi be koçum. bu sezon disiplini ön planda tutarak öncelikle kendine bir iyilik yap ve bütün yeteneklerini göster bize ve tüm Türkiye'ye... sana karşı gösterilen haklı önyargıları kır parçala. bu senin elinde... bu yüzden bu takımı seçtiğini de biliyoruz. inşallah başaracaksın...
|
ahmet aras daha faydalı olur yeter ki şans verilsin!
|
[QUOTE=PETKOVİC;913558]ahmet aras daha faydalı olur yeter ki şans verilsin![/QUOTE]
AYnen bende oyle dusunuyorum. |
Batuhana Psikolog Doktor lazim.
|
batuhan bu kontrollerden geçebilmiş mi?
|
Herkezin aksine batuhandan ümitliyim ben bence yeniden yıldız olabilir .Herkezin bildigini baskanda biliyodur Batuhandan iyi bir söz almıştır baskan ona binayen takıma almıstır . Yetenekli bir oyuncu iyi şeyler yapacagına inanıyorum .
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37. |