SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Henty Sivas'a Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38072)

SivasSpor.Com 15.07.2014 09:03

Henty Sivas'a Geliyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44359&token=59073[/IMG]

İnzaghi üstünü çizdi, Yiğidolar harekete geçti. Milan'ın gözden çıkardığı Ezekiel Henty adım adım Sivas'a geliyor. İtalyan ekibi, 21 yaşındaki forveti kiralık olarak vermeye hazır. Ancak Kırmızı-Beyazlılar, işi bonservisiyle bitirmek istiyor.

UEFA’nın verdiği 1 yıl men cezasıyla Avrupa umutlarını gelecek sezona bırakan Sivasspor, transferde ince eleyip sık dokuyor. Yerli piyasasında Musa Sinan, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Berk ve Kerem Bülbül gibi isimleri kadrosuna katan Yiğidolar, yabancı transferinde de bomba patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın bitirmek üzere olduğu ismi FANATİK açıklıyor: Ezekiel Henty... İtalyan devi Milan’ın geçen sezon Serie B takımlarından Perugia’ya kiralık gönderdiği Nijeryalı forvet, Sivas’tan gelen teklifi kabul etti. Yönetim, şu an 21 yaşındaki oyuncunun kulübünü ikna etmeye çalışıyor. Görüşmeler olumlu bir şekilde sürüyor.

[B]Açıklanmıyor çünkü...[/B]

Milan’ın yeni hocası İnzaghi’nin, “Kiralık olarak gönderilsin” dediği forvet için Sivasspor’un düşüncesi farklı. Çünkü Sivasspor, teknik direktör Roberto Carlos’un da onay verdiği ve takımında görmek istediği Henty’yi bonservisiyle almayı planlıyor. Taraflar arasında küçük pürüzler bulunduğu için resmi açıklama yapılmıyor. Transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Fanatik

58YIGIDO58 15.07.2014 09:08

Cevap: Henty Sivas'a Geliyor

Hayirli olsun genc ve süratli oyuncu insallah kesin gelir.

halilxx58 15.07.2014 09:15

2-3 haftadir hem türkiye hem de avrupa basininin gündeminde olan bir haber.

Sivassporla ilgilenen herkesin bildigi bir duyumu ilk fanatik acikliyormus gibi haber yapmak fanatik gazetesinin kalitesini gösteriyor.

Klasik bir fanatik haberi, hayirli olsun demek icin henüz cok erken.

Burak Çimen 15.07.2014 10:30

[B]Milan bonservissiz kiralik gondermek istiyorsa oyuncuda demekki birseyler var. Bonservisiyle alirsak uzun yillar faydasi olabilir.[/B]

umitfidan 15.07.2014 10:33

[QUOTE=Burak Çimen;914448][B]Milan bonservissiz kiralik gondermek istiyorsa oyuncuda demekki birseyler var. Bonservisiyle alirsak uzun yillar faydasi olabilir.[/B][/QUOTE]

Bu oyuncu geleceğin en iyi 50 futbolcusu arasında gösteriliyor, bırakmamak istemeleri normal :) ama almayı başarırsak Sivas'a çok şey katacağına inanıyorum

babapiton 15.07.2014 10:39

Bir henty haberidir gidiyor fakat sitemizin guvenilir kaynaklari olan kaptann58 ve kursad1981 nijeryali forvetin macauley crisantus oldugunu ve 3 yillik anlasildigini soylediler.Zaten crisantus daha hazir topcu,henty icin zaman lazim.Crisantus sol acikta oynayabiliyor buda bir avantaj.!

umitfidan 15.07.2014 11:22

[QUOTE=babapiton;914451]Bir henty haberidir gidiyor fakat sitemizin guvenilir kaynaklari olan kaptann58 ve kursad1981 nijeryali forvetin macauley crisantus oldugunu ve 3 yillik anlasildigini soylediler.Zaten crisantus daha hazir topcu,henty icin zaman lazim.Crisantus sol acikta oynayabiliyor buda bir avantaj.![/QUOTE]

İyi olsa las palamas sözleşmesini uzatmaz mıydı diye düşünüyorum şahsi kanaatım. Takımda sol açık oynayan oyuncu çok fazla oldu bence daha fazla sol açık alınmaz. Utaka Aatıf Serdar Musa Berk hepsi de açık oynayabiliyor. Batuhan ve Utakaya güvenip henty'i devre arasına kadar hazırlayabilirler bence. Milan eski gücünde olmasa da altyapısında bozulma yok oradan gelecek oyuncu rengido yada oldoni gibi olmaz

asinancetin583 15.07.2014 11:51

İste beklenilen haberler gelmeye basladi insallah hayirlisi olur

34MUAMMER58 15.07.2014 12:38

[B]HABER gerçekse eğer ,futbolcuda gelmek istiyorsa ,mutlaka orta yol bulunur ,bonservisiyle almak en doğrusu ,belki biraz tuzlu gelebilir,şayet sivassporda tutarsa verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartırız,2 dakikalık videosundan bişey belli olmaz tabikide,çok güçlü ve süratli oyuncu olarak gördüm,yıllarca arayıpta bulamadığımız forvet tipi ,stili emenikeye çok benziyor bilmem yanılıyormuyum?,özellikle şampiyonluğa oynadığımız dönemden beri en büyük handikapımız olan deplasmanlarda varlık gösteremiyoruz,balili varken deplasman sorunumuz yoktu,bu henty özellikle deplasman maçlarında bize çok puan kazandırır ,vatandaşı utakaylada uyum sorununu çok yaşamayacaktır diye düşünüyorum,umarım bu transfer en kısa zamanda gerçekleşir [/b]

58YIGIDO58 15.07.2014 12:46

[QUOTE=34MUAMMER58;914459][B]HABER gerçekse eğer ,futbolcuda gelmek istiyorsa ,mutlaka orta yol bulunur ,bonservisiyle almak en doğrusu ,belki biraz tuzlu gelebilir,şayet sivassporda tutarsa verdiğimiz parayı fazlasıyla çıkartırız,2 dakikalık videosundan bişey belli olmaz tabikide,çok güçlü ve süratli oyuncu olarak gördüm,yıllarca arayıpta bulamadığımız forvet tipi ,stili emenikeye çok benziyor bilmem yanılıyormuyum?,özellikle şampiyonluğa oynadığımız dönemden beri en büyük handikapımız olan deplasmanlarda varlık gösteremiyoruz,balili varken deplasman sorunumuz yoktu,bu henty özellikle deplasman maçlarında bize çok puan kazandırır ,vatandaşı utakaylada uyum sorununu çok yaşamayacaktır diye düşünüyorum,umarım bu transfer en kısa zamanda gerçekleşir [/b][/QUOTE]

Iki tane karabogayi koy forvete ortaligi duman etsinler oyle degilmi abi :D ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:29.