![]() |
Ayhan'la Anlaşma Sağlandı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44369&token=15537][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44369&token=15537[/img][/url]
Beşiktaş'la tartışma yaratan bir transfer serüveni yaşayan Yalçın Ayhan'ın son durumu netlik kazanmak üzere.. Beşiktaş'ta yaşanan Yalçın Ayhan krizi tatlıya bağlanmak üzere! Siyah-beyazlı ekibin anlaşmaya vardığı ve İngiltere kampına çağırdığı ancak idmana dahi çıkmadan yeniden Türkiye'ye gönderdiği tecrübeli stoperle yönetimin anlaşmaya vardığı öğrenildi. İlk defa Sporx.com tarafından görüntülenen Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar ile Deniz Atalay buluşmasından çıkan sonucun iki taraf arasında sözleşmenin iptali ve Yalçın'a tazminat ödenmesi yönünde olacağı ifade edildi. Öte yandan son olarak Kasımpaşa forması giyen 32 yaşındaki stoperin Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile görüştüğü ve büyük ölçüde anlaştığı da gelen haberler arasında yer aldı. Sporx |
Cevap: Ayhan'la Anlaşma Sağlandı
O Yeah !!
Bana göre suan alinabilinecek en iyi yerli defanslardan birisi. Insallah haber dogrudur. Umit ve Costa ikilisine pek guvenim yok. |
ümitin kasaplığı yetmiyodu yalçın çıktı başımıza! girayı alsaydık onu alana kadar rizeye gitti adam.. serdar kesimal alınabilirdi adam futbola aç bizde çıkış yapmak isteyebilirdi. hayırlısı olsun bunlar önyargı tabi ki inşAllah yanılırız
|
Pek tuttuğum tarzda bir oyuncu değil. Bjk anlaştı denilince çok şaşırmıştım. Ama umarım faydalı olur. Ümit Kurt'tan farkı yok bence.
|
Ayhan ligimizin en tecrübeli stoperlerinden biridir, inşaallah haber doğrudurxx
|
[B]Yerli oyuncu çeşidinin az fiyatlarının aşırı yüksek olduğu bu dönemde Yalcın, Sivasspor için ilaç olacak tarzda bir oyuncu.
Yerli oyuncularımız içerisinde takıma yeri geldiğinde abilik yapacak, rakip oyuncu ile hakemle takımın hakkını savunacak bir oyuncuya çok ihtiyacımız vardı. Yalcın bu ligi ve oyuncuları cok iyi bilen çok tecrübeli bir oyuncu, İnşallah haber doğrudur.[/B] |
[B][I]Yalçın Ayhan süper ligdeki yerli futbolcuların içinde en iyi stoperlerden biri diyebilirim, Kamımpaşasa'da iyi performans gösterdi, alınırsa Sivasspor'a faydalı olabilir, hayırlısı bakalım yönetim ne diyecek bekleyip göreceğiz.[/I][/B]
|
Yalçın Ayhan eziktaşla anlaştığında ulan dedim bu Yalçın ı keşke biz alsaydık Costa yla süper bi ikili olurdu dedim.İnşallah haber doğrudur inşallah gelir bize yaşına bakmayın çok kaliteli bi oyuncu, iş yapar boşuna endişelenmeyin arkadaşlar.
|
[url]http://www.fotospor.com/haber_fenerbahcede-kurt-surprizi_159695[/url]
Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz'ın sürekli sakat olması, yaşının ilerlemesi ve sakatlıklardan kolay kolay dönememesi Ersun Yanal'ı alternatif oyuncu arayışlarına itti. Yanal, sol ayaklı stoper alınması durumunda elinin rahatlayacağını söylerken, Sivasspor'un genç stoperi Ümit Kurt'un, Egemen'e çok iyi bir alternatif olacağını 2 sezon içinde de takımın önemli bir parçası olabileceğini aktardı. Yönetim, 23 yaşındaki Ümit Kurt için menajerler aracılığıyla Sivasspor ile temas kurarken, takas yoluyla transferin gerçekleşmesi durumunda Ümit'e imza attıralabileceği bildirildi. Bu haber doğruysa kaliteli yerli bir stoper şart olur.Bu da Yalçın olabilir. |
Yalcin tecrube olarak umitten daha iyi ve yerli olmasi bir avantaj alinirsa bence takimimiza faydali olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20. |