![]() |
Maximum Kart İle Sivasspor’a Destekte Bulunalım
[B][IMG]http://www.sivassporlular.net/wp-content/uploads/2014/07/Sivasspor11.jpg[/IMG]
Sivasspor Maximum Kart sahibi olarak, sizde Sivasspor’a destekte bulunabilirsiniz. Sivasspor Maximum Kart’a tüm İş Bankası şubelerinden başvurabilirsiniz.[/B] |
Cevap: Maximum Kart İle Sivasspor’a Destekte Bulun
hemen alıyorum zaten iş bankası ile çalışıyorum
|
Sarıyerspor Bursaspor ve Samsunspor dan sonra bizimde maximum kartımız oldu. destek çıkalım.
[url]http://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/sariyer-spor-kulubu-maximum-kart/Sayfalar/sariyer-spor-kulubu-maximum-kart.aspx[/url] |
Yalnız maximum kartın sitesinde tüm kart tipleri var bizim kart henüz yok acaba yeni bir şey olduğu için mi?
|
Bu şekilde kurumsallaşmalar çok önemli inşallah nicelerini görmek nasip olur
|
Bu kampanya ilgi görecek mi acaba? Eskiden finansbank yapmıştı benzer bir şey, fakat kartın üzerindeki logo orijinal logomuz olmadığı için almamıştım. Şimdi belki düşünebilirim ama maximum'un sitesinde henüz Sivasspor kartı diye bir şey yok.
Bu tip faaliyetlerin artmasını istiyorsak, mevcut faaliyetlere destek vermeliyiz. |
benimde iş bankası maksimum kartım vardı hemen bankaya müracat ederek kartımı değiştirme işlemimi yaptırdım.herkesin destek olması lazım.unutmayalımki GÜÇ BİRLİKTELİKTEN ve BÜYÜK 'lükten doğar.herkesi hemen iş bankasına davet ediyorum.kolay gelsin arkadaşlar.
|
herkes bu karta sahip çıksın ve iş bankasına mürcaat etsin.bu işler buralardan geçer.büyük takım ve taraftarlık buralarda belli olur.hadi yiğidolar.kendimizi çevremizi bu işe yönlendirelim.
|
takımımıza katkı için destek verelim
lakin kartın üzerindeki resim böyle ise hiç güzel durmuyor ibrahimoviçin arkadan resmi var anladığım kadarıyla onun yerine carlosun resmi daha anlamlı olur ayrıca formanın üzerinde daha güzel bir amblem konabilir yine üst köşede takımın bir amblemi ve türk bayrağı daha orijinal olur diye düşünüyorum |
Passolig kartı da aldık bunu da alırız. Diğer kredi kartını iptal ettiririm artık. :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:46. |