SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Stadyum İnşaatından Canlı Yayın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38119)

B.DUMANLI 26.07.2014 11:04

Stadyum İnşaatından Canlı Yayın

Artik belli bir süreden sonra insaat yükseldiginden türbünleri ve sahayi görebilme imkanimiz tamamiyle ortadan kalkacaktir.

Bu hususda Belediye´ye is düsüyor.Bursa ve Konya belediye´sinin yapmis oldugu canli yayin hizmetinin daha iyisini Sivas Belediye´sinden bekliyoruz.

Bu hususdaki isteklerimizi ve arzularimizi bu konu altinda SIVASSPOR.COM ailesi olarak dile getirdigimiz taktirde bazi mercilerin en azindan dikkatini cekmis olacagimizi düsünüyorum.

Sivas´daki gelismelerin bir parcasi olan, yeni 4 Eylül stadyumumuzdaki calismalari daha yakindan takip edebilmemiz amaci ile canli yayin yapilmasini Belediyemizden talep ve arzu ediyorum.
Bu dogrultuda, tüm Yigido kardeslerimin bu konudaki istek ve arzularini burada bu konu altinda paylasarak sesimizi bazi yerlere duyurabilecegimizi düsünüyorum.

Sayin Belediye Baskanimiz Sami Aydin Bey´in bu hususda Yigidolar´a karsi duyarsiz kalmiyacagi umuduyla...

59yigido58 26.07.2014 11:09

Cevap: STADYUM INSAATINDAN CANLI YAYIN

iyi olur en azından sivas dışındaki sivaslılarda yeni stadyumu aşama aşama izleme fırsatı bulabilirler

babapiton 26.07.2014 11:11

Yapılsın yapılmasınada zaten ınşaatta son düzlüğe girildi.Bu saatten sonra yapılacağını sanmıyorum.

B.Demirci 26.07.2014 11:13

Stadyumlara mabet denmesi bir müslüman olarak beni üzüyor. Mabetler Allaha ibadet edilen yerlerdir. Stadyumlara bu benzetmeyi yapmak oraya giden insanları şirke bulaşma tehlikesi ile karşı karşıya bırakıyor. Biz millet olarak değerleri yerli yerine oturtamıyoruz ya ifrattayız ya tefritte..

B.DUMANLI 26.07.2014 11:23

[QUOTE=babapiton;915535]Yapılsın yapılmasınada zaten ınşaatta son düzlüğe girildi.Bu saatten sonra yapılacağını sanmıyorum.[/QUOTE]

Hangi düzlük arkadasim?
Su anda gördügümüz sadece soguk bir beton,daha bu betona elbise giydirilecek,koltuklar,localar, kaplama calismalari ve sahadaki cim calismalari bunlara canli tanik olmak istemiyorsun galiba.
Buda bir düsünce tarzidir,bu düsünceyede saygi gösterilebilir.

sebasteia 26.07.2014 13:14

bu konuda sadece buradan yazmak yetmez. aşağıdaki linkten taleplerimizi belediyeye iletelim:

[url]https://online.sivas.bel.tr/sikayetoneri.aspx[/url]

ancak şöyle de bir durum var. konya ve bursa gibi şehirlerde stadyum inşaatını belediye yaptırdığı için belediye canlı yayın yapabiliyor. fakat bizde belediye olaya mudahil değil. sadece iyilik olsun diye bunu yapabilir ;)

cetinsamet58 26.07.2014 13:34

İnsallah yeni stadımızla yeni şampiyonluklar yaşarız. Bu stad takım ve şehir için karlı olur.

asinancetin583 26.07.2014 13:38

Hah gulerim sadece bizim belediye de oyle diyordu burada kendimizi helak ettigimiz yanimiza kar kaliyor her defasinda yazik yazik

poolat58 26.07.2014 14:37

Cevap: Stadyum İnşaatından Canlı Yayın

Ben de sayfamdan destek vereceğim, ama birşey çıkacağını sanmıyorum. Zira bizim stadımızı belediye yapmıyor. Böyle bir hizmete yanaşmazlar.

babapiton 26.07.2014 14:45

[QUOTE=B.DUMANLI;915537]Hangi düzlük arkadasim?
Su anda gördügümüz sadece soguk bir beton,daha bu betona elbise giydirilecek,koltuklar,localar, kaplama calismalari ve sahadaki cim calismalari bunlara canli tanik olmak istemiyorsun galiba.
Buda bir düsünce tarzidir,bu düsünceyede saygi gösterilebilir.[/QUOTE]

Soylediklerimi iyi anla ben bu hizmeti yapan basta yapar 4 aylik bir calisma kaldi,simdi yapilacagini zannetmiyorum gibi gercekci bir yaklasimda bulundum.ben yapilmasin mi dedim.ayrica wowturkey.com sitesine elimden geldigince foto ekliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48.