![]() |
Helal Olsun Korcan
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44432&token=20351[/IMG]
İftira Atmasını İyi Bilen Medya Korcan'ın Bu Davranışını Görmedi... Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Sivasspor'un kalecisi Korcan'ın tesadüfen Elfida'yı gördüğünü ve yardım etme kararı aldığını söyleyen Zülfiye Gündüz, cildin nemli kalmasını sağlayan, yaraları çabuk iyileştiren çok pahalı ilaçlara böylece kavuştuklarını kaydetti. Elfida'nın acılarını hafifletmek için her yolu denediklerini, ancak çaresiz kaldıklarını da ifade eden Zülfiye Gündüz, şöyle konuştu: "Parayı, pulu hiç düşünmüyoruz ama Elfida'nın sadece pamuklu kıyafetler giymesi gerekiyor. Sadece sıvıyla beslenebiliyor. Tedavi oldukça pahalıya mal oluyor. Asıl istediğimiz kızımın parmaklarının ameliyatla açılabilmesi. O da sadece uzman doktorlar tarafından çok az hastanede yapılıyor. Elfida parmakları açılmadığı için çok üzülüyor. Çektiği tüm acılara rağmen Elfida'nın son derece zeki bir çocuk olduğunu, ancak bu şekilde okula da gidemeyeceğini söyleyen anne Gündüz, kızının meslek sahibi olmasını hayal ettiğini ifade etti. [B]Haberin Tam Metnini okumak için tıklayınız ;[/B] [url]http://www.haberekspres.com.tr/sagli...or-h66522.html[/url] |
Cevap: Helal Olsun Korcan
Gormez bu istanbul medyasi iftira atarlar anca helal olsun korcan
|
Herkesden özür dileyerek bizim ağzımızla bir laf söylemek istiyorum...
Hay senin *********** yiyim gardaş... Adamlık öyle sağda solda gözlerinin kipildeterek caka satmak, ucuz zeybeklik yapmakla değil, veren elin alan elden üstün olduğunu ispat etmekle olur. Eminim ki Korcan kardeşimiz bu olayın gizli kalmasını temenni etmiş ama bir şekilde medyaya yansımasından rahatsız olmuştur. Yavuz efendiii adamlığı delikanlılığı görde eccük feyz al koççç... |
[b]BU küçük kardeşimize ALLAH tan acil şifalar vermesibi dilerim,korcanında yaptığı hareketten dolayı alnından öpüyor ,teşekkür ediyorum [/b]
|
Korcan gardasimiza yapmis oldugu bu iyiligi ve yardim severligi dolaysile kendisine cooooooook cooooook tesekkür ediyoruz düsmeyen kalkmayan bir Allahdir sendeki bu ahlaki tebrik ediyoruz
|
Korcan diye yazılır adam diye okunur helal olsun korcana genç kardeşimize rabbim şifa versin
|
Korcan bunu tamamiyla Allah icin yapmis,medya araciligiyla duyulmasini istemesede bir türlü duyulmus.
Bir iyilik yapilacaksa sadece Allah icin yapilirInsanlarin derdine derman olmak,gülmeyi unutan insanlarin tekrar gülmesini saglamak,kaldiki bu bir cocuksa ve ortada bir saglik durumu söz konusu ise Korcan Allah katinda sevaplarin en büyügünü islemis durumda. Bir iyilik yapilacaksa sadece Allah icin yapilir,kul duysun diye degil.Korcan´da duyulmasini istememis fakat bir türlü medyaya yansimis. Korcan yaptigi iyiliklerin karsiligini Allah katinda mutlaka alacaktir.Korcan iyi bir kalecidir fakat sürekliligi yoktur.Kendisini futbola vermesi ve her maca ayni degerde hazirlanmasi tek temennimiz. |
Medya onemli degil ben adama bakarim. Ne adamlar var kazandiklari parayi iyilik icin harciyor kimileri var pavyonlarda kari kizla yiyo. Takdir etmek gerekir. Korcani tebrik ediyorum kendine idol olarak ronaldoyu alsin. Din dil insan irk gozetmeksizin bir cok insana yardim yapmistir benim gozumde futbol camiasinin gelmis gecmis en degerli ismidir.
|
vicdan sahibi bir insanın şike yapmayacağının göstergesidir helal olsun yiğido
|
Medyanin bilmesine gerek yok helal olsun korcanimiza baska biri oksa bagira bagira reklamini yapardi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:27. |