SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "Beni alın" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38160)

rivaldo58 12.08.2014 15:21

"Beni alın"

Roberto Carlos'tan F.Bahçe'ye: "Beni alın"

Ersun Yanal'ın istifasının ardından takımın başına İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe'de Yanal'ın istifasının ardından sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Sivasspor'da geçen sezon yakaladığı başarıyla dikkatleri üzerine çeken Roberto Carlos'un adı sarı-lacivertli yönetimin gündemine gelmiş ve camiaya yakın olan isimler, Brezilyalı teknik adamı başkan Aziz Yıldırım'a önermişti. "Camiaya uzak kaldı, takımı tanımıyor" gerekçesiyle geri çevrilen Roberto Carlos'un Fenerbahçe Yönetimi'ne teknik direktörlük için başvurduğu iddia edildi.

Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar da kısa bir süre önce Al Jazeera'den Hilmi Sever'e yaptığı açıklamada Roberto Carlos'un Sivasspor'daki kariyerine devam edeceğini ifade ederek; "Carlos bizim için çok önemli bir isim ve onunla yola devam edeceğiz" açıklamasını yapmıştı.

(Sporx)

4eylül 12.08.2014 15:39

Cevap: "Beni alın"

carlos hoca çok ayıp ediyor seni sivasspora getiren bir sezonda sivassporda başarı yakalayıp futbolculuk kariyerinde olduğu gibi tk direktörlüktede sivassporda başarı sağlayan biri olarak camiamıza haksızlık ediyorsun belki başka takıma gidip bu başarıyı bulamazdın seni bağrına basan sivasspor camiasında kariyer kaybediyorsun güven kaybediyorsun sözleşmene sadık kal ondan sonta nereye gidiyorsan git yolun açlk olsun

burak58as553 12.08.2014 16:17

[B]Sivasspor'a sözüm var kalmak zorundayım diyen bir adamın ''Beni alın'' diyeceğini hiç sanmıyorum. Klasik İstanbul medyası.. Gülün geçin[/B]

ReyiziCumhur 12.08.2014 16:26

Carlos un Sivas'ta son senesi gibi gözüküyor

agumus_58 12.08.2014 16:27

afedersiniz ama bu habere ancak bi tarafımızla güleriz sadece...

münihliyigido58 12.08.2014 16:29

KAYNAK SPORX gaza gelmeyin. Cöp haber. Sanki ilk kez böyle birsey ile karsi karsiyasiniz. YETER. Beyninizi kullanin.

Gazzete satmak, internet sayfalarinda klik jenere etmek icin her sezon öncesi Ronaldinho Besiktas'a transfer olur, Galatasaray Burak'i Real Madrid'e verecek ve bilmem neler.

cemahmety 12.08.2014 16:36

BU HABERİN GERÇEK OLDUĞUNA İNANMIYORUM

bigacti0n58 12.08.2014 17:06

Sporx un fanatik ve fotomacla karistirmayin derim

bigacti0n58 12.08.2014 17:07

Avrupaya katilamayacagimizi yazan ilk haber sitesi sivasspor un bazi haberlerini özel haber yapıyorlar bence doğruluk payi var

ZiDaNe58 12.08.2014 18:37

Taraftarla carlosun arasını açmaya çalışıyor şerefsiz medya gelmeyin bu oyunlara

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00.