![]() |
Carlos'dan gözdağı...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//hoca/carlos.jpg[/IMG]
Takımını yeni sezona hazırlamak için yoğun mesai harcayan Sivasspor Teknik Direktörü [B]Roberto Carlos[/B], futbolculara gözdağı verdi. Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos rüzgarı esti. Ligin kısa bir süre sonra başlayacağına dikkat çeken Kırmızı-Beyazlı çalıştırıcı, idman öncesi öğrencileriyle bir toplantı düzenledi. Takımın genel durumundan memnun olduğunu ancak daha iyi olmaları gerektiğini her fırsatta futbolculara anlatan Brezilyalı futbol adamı, 4 Eylül Stadı’nda oynayacakları [B]Cumhuriyet Kupas[/B]ı’nın lig kadrosunda belirleyici unsur olacağına değindi. Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin katılacağı organizasyona büyük önem veren Carlos’un, “Artık daha iyi olmak durumundayız. Sizin gibi kaliteli bir futbolcu grubuyla çalıştığım için çok mutluyum. Ancak gevşeme gibi bir lüksümüz yok” diyerek takımı uyardığı bildirildi. ‘Kimse değişilmez değil’ “Oynayacağımız[B] Cumhuriyet Kupası [/B]takımımız adına büyük önem taşıyor. Çünkü ligdeki kadromuzu buradan alacağımız sonuca göre belirleyeceğiz” diyen Carlos’un ayrıca bu konuda başkan Mecnun Otyakmaz’a da rapor verdiği öğrenildi. Cumhuriyet Kupası’ndan çıkacak sonuca göre [B]transfere[/B] yönele bileceklerini Kırmızı-Beyazlı yönetime de bildiren Brezilyalı teknik adamın, bunu takımdan da gizlemediği kaydedildi. “Herkes elinden gelenin [B]en iyisini[/B] yapsın. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmış olabilir ama transfer devam ediyor. Hiç kimse değişilmez değil. Kimsenin gözünün yaşına bakmam” ikazını yaptığı öğrenildi.[/CENTER] |
Cevap: Carlos'dan gözdağı...
Carlos´un ilk onbiri zaten kafasinda belirlenmistir.Cumhuriyet kupasinin hicbir oyuncuyu öne cikaracagini tahmin etmiyorum.
Önemli olan Carlos´un kadro kurarken isimlere göre hareket etmesi degil,gercekten bu takimi tasiyabilecek ve takima yarari olabilecek kisileri takima monte etmesidir. Baskan´da verdigi sözü yerine getirir, bir kaleci ve birde orta saha oyuncusu alirsa hem taraftar,hemde teknik kadro rahatlamis olur bence. |
Başkan'ım bu takıma iyi bir yedek kaleci lazım. Yoksa, yedek kaleci bulamadınızsa ben geçeyim kaleye, en azından biraz şanslıyımdır, top çarpar filan kova gibi durmam kalede.
|
kupada umarım bol bol bedavadan gol yerizde kaleci alırlar.. yoksa alacakları yok
|
Televizyon yaayını olacak mı acaba ulusal kanallarda olacağını sanmıyorum ama yerel kanallarımızdan biri verse de bizde takımımız ne halde görebilsek İstanbuldan
|
[QUOTE=cemahmety;917037]Televizyon yaayını olacak mı acaba ulusal kanallarda olacağını sanmıyorum ama yerel kanallarımızdan biri verse de bizde takımımız ne halde görebilsek İstanbuldan[/QUOTE]
Bir ara mini sohnette tv58 yayinlicak diyiorlardi insallah oyle olur |
[QUOTE=Sivasli010;917038]Bir ara mini sohnette tv58 yayinlicak diyiorlardi insallah oyle olur[/QUOTE]
TRT yayinliyacak |
[QUOTE=bigacti0n58;917040]TRT yayinliyacak[/QUOTE]
Kesin bilgi mi ? |
[QUOTE=bigacti0n58;917040]TRT yayinliyacak[/QUOTE]
net bılgımı arkadasm pek ıhtıma l vermyorum ama |
[QUOTE=CanKaragoz;917041]Kesin bilgi mi ?[/QUOTE]
Sitede yaziyorlardi ve facebook sayfasindada yazıyordu kupanin TRT de yayinlanacagı |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |