![]() |
Serdar Özkan Sözleşmesini Feshetti
Elazığspor'dan bu transfer sezonu transfer edilen orta saha oyuncusu Serdar Özkan Sivasspor'da resmi maçta forma giyemeden sözleşmesini feshetti.
Serdar Özkan konuyla ilgili açıklamayı twitter hesabından yaptı : [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/1609931_795043457207272_4493596400120231618_n.png[/IMG] Serdar Özkan'a bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz. |
Cevap: Serdar Özkan Sözleşmesini Feshetti
Buyur burdan yakk
|
defolsun gitsin kimseyi zorla tutmuyoruz zorlada almadık kendi düşen ağlamaz batuhanda keşke fesetse ondanda bir cacık omaz adam gibi transfer yapmak zaten bize her sene olduğu gibi bu sende haram ben anlamıyorum ya bizim transfer düşüncemizi el aya biz her sene döküntülerle yaya sonumuz hayrola.
|
Cok mutluyum anlatamam size. Serdar Ozkan ve Batuhan Karadeniz gittikleri her takimda basarisizliga neden oldular. Bu ikili iki takimi kume dusurduler resmen. Turkce karsiligi var mi ama ben buna latincede "kume dusme [B]endikasyonu[/B] " diyorum. Bizim yonetim ve teknik ekibimiz erken farketti bunu. Cok mutluyum. Insallah Aydin Karabulut tekrar gelir. Sevgilerle...
|
Zaten kampta yüzü asikti, fazla gülmüyor ve konusmuyordu..
Oynadiginda´da pek bi faydasi olmadi acikcasi.. Demekki ilk 11´de yer bulamayacagini görünce gitmek istedigini acikladi yönetime. Bu haberin pesine´de Aydin´in takima döndügü haberi gelirse pek de sasirtici olmaz acikcasi.. Geri kalan futbol hayatinda basarilar dileriz Serdara! |
[B][I]Sivasspor'a bir katkını göremedik ki bir yorum yapalım, son pişmanlık fayda vermez, zati twitter hesabından açıklama yapman karakterini ortaya koyuyor, yinede yolun açık olsun diyorum ve ekliyorum Sivasspor gibi bir takımı çok ararsın ama bulamazsın.[/I][/B]
|
[B]Bence çok değerli bir oyuncuyu kaybettik, eğer kalsaydı faydalı olurdu bence. Özel nedenlerden dolayı ayrıldığı için de ben çok kızamıyorum açıkçası. Belki ailevi durumu vardır, olayın iç yüzünü bilmeden değerlendirmek yanlış olur. Yolun açık olsun Serdar.[/B]
|
Dangalagin teki super ligde hatta bank asyada forma giyecek yetenegi yok. Boyle amator adamlari neden sivasa getirirler anlamam. Cikarin alt yapidan sivasli yurekten oynayan cocuklari bin basar bu serdar gibi gecimsiz tiplere
|
Gelen ağam giden paşam.Niye geldin niye gittin.
|
sivassporda mutsuz olursan hiç bir takımda mutlu olamassın özel sebeplerimden diyorsun başka takıma gidince özel sebeplerin geçecekmi merak ediyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:46. |