SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Haydi Sivas Bayraklar Camlara! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38204)

sivasfutbol 25.08.2014 21:56

Haydi Sivas Bayraklar Camlara!

Yıllardır satın aldığımız, özenle yaptırdığımız, stadyumlarda aldığımız bayraklarımızı camlarımıza, balkonlarımıza asarak şehrimizi ligin havasına sokalım. Hem biz heyecan kazanalım hemde şehrimizde gezen futbolcularımız camlarda, balkonlarda şehrimizin takımı Sivasspor'un bayraklarını gördükçe motive olsunlar. Büyük, küçük demeden tüm bayraklarımızı sandıklardan çıkaralım şehrimizi kırmızı-beyaza bürüyelim, ayrıca esnaflarımızdan talebeimiz eskiden olduğu gibi güzel bayraklar yaptırarak şehrimizin muhtelif yerlerinde astırmalarını talep ediyoruz. Haydi Sivas lig başlıyor!

sirseri58 25.08.2014 22:15

Cevap: Haydi Sivas Bayraklar Camlara!

keşke sıvasımda olabılsemde bu dedıklerını yapabılsem gardaş.yemınle mılletı döve döve maça göt8rürdüm

beko35 25.08.2014 22:37

UEFA protestosu için gelemiyosunuz. Bari bunu yapın.:mad:

sivasfutbol 25.08.2014 22:40

[QUOTE=beko35;917798]UEFA protestosu için gelemiyosunuz. Bari bunu yapın.:mad:[/QUOTE]

Yiğidolarımız bu uygulamaya destek verecektir :) Ben bile yazarken heyecanlandım imla hatası ve anlatım bozukluğu yapmışım umarım forum yöneticilerimiz müdahale eder düzeltir. :)

beko35 25.08.2014 22:44

[QUOTE=sivasfutbol;917799]Yiğidolarımız bu uygulamaya destek verecektir :) Ben bile yazarken heyecanlandım imla hatası ve anlatım bozukluğu yapmışım umarım forum yöneticilerimiz müdahale eder düzeltir. :)[/QUOTE]

Ama gerçekten yapmaları lazım futbolcuların motive anlamında.;)

sivasfutbol 25.08.2014 22:54

[QUOTE=beko35;917800]Ama gerçekten yapmaları lazım futbolcuların motive anlamında.;)[/QUOTE]

Temel amacımız futbolcularımıza destek verdiğimizi göstermek olursa bu organizasyonda da takımımıza manevi anlamda güç katacağımıza inanıyorum. :)

sıvaslıgenç 26.08.2014 00:11

Kardeşim sana çok teşekkür ederim taraftar konusunda sürekli birşeyler yapma peşindesin :)
Keşke herkes senin gibi istekli ve arzulu olsa şuan parmakla gösterilen taraftar bizde olur

sivasfutbol 26.08.2014 00:19

[QUOTE=sıvaslıgenç;917811]Kardeşim sana çok teşekkür ederim taraftar konusunda sürekli birşeyler yapma peşindesin :)
Keşke herkes senin gibi istekli ve arzulu olsa şuan parmakla gösterilen taraftar bizde olur[/QUOTE]

Ben teşekkür ederim, açtığımız konulara değer verip yorumlarınızla taraftarlarımızı ateşliyorsunuz, kısacası eğer sonuç alıyorsak bu çağrılardan sonucu çağrıyı yapanlar değil, uygulayanlar ortaya koyuyor. Herkes elinden ne geliyorsa onu yapması gerekiyor. Sivasspor, Sivas'ın değeri Sivasspor büyüdükçe, Sivas'ta büyüyor. Ben elimden geldiğince güncel konular açmaya çalışıyorum, çünkü sosyal medyanın gücüne inanıyorum, sadece burada değil facebook sayfa sahiplerinden özenle rica ediyorum, onlar daha büyük kitlelere buradakinden çok daha kolay ulaşabiliyorlar buradan teşekkürlerimi sunuyorum çünkü bana göre en büyük koz onların elinde, bir kaç tık uzağında. Sizlerden de destek ve yepyeni fikirlerle dolu konular açmanızı bekliyorum, biz eğer taraftar olacaksak, Sivasspor'u layıkıyla destekleyeceksek bunu hep beraber başaracağız..

sivasfutbol 26.08.2014 00:31

[QUOTE=sıvaslıgenç;917811]Kardeşim sana çok teşekkür ederim taraftar konusunda sürekli birşeyler yapma peşindesin :)
Keşke herkes senin gibi istekli ve arzulu olsa şuan parmakla gösterilen taraftar bizde olur[/QUOTE]

Ayrıca biliyorum ki şu an bayrak asmakta çekinenler olacaktır. Bunun içinde yine öncüler gerekecek hatta bu çağrılarımızdan haberi olmadığı halde bayrakları görüp bayrak asanlar olacaktır, eğer konumuza ulaşan herkes bayraklarını asarsa 1 haftaya kalmaz Sivas kırmızı beyaza bürünür. :) 58. dakika şovlarını anımsarsak ben çok iyi hatırlıyorum ilk çağrıda bulunduğumuz hafta belki 30-40 kişi yıldızsaçan ya da telefonun ışıkları ile destek verdi bu tepki çığ gibi büyüdü, 4-5 maç sürmedi stada bu heyecanın yayılması. Biz ön ayak olalım, taraftarımız her organizasyonda ağırlığını ortaya koyacaktır.. Daha güzel organizasyonları elbette görmek isteriz ancak benim yapabildiğim bu kadar umarım herkes çok daha güzel ve eğlenceli organizasyonlar ile şehrimize, takımımıza heyecan katar. Sivas halkı sanılanın aksine takımına değer veriyor o yüzden sürekli eleştiriyor biz bu eleştiri ile harcanan enerjiyi organizasyonlara yöneltirsek takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir. :)

ihtiyar yiğido 26.08.2014 00:32

[QUOTE=sivasfutbol;917794]Yıllardır satın aldığımız, özenle yaptırdığımız, stadyumlarda aldığımız bayraklarımızı camlarımıza, balkonlarımıza asarak şehrimizi ligin havasına sokalım. Hem biz heyecan kazanalım hemde şehrimizde gezen futbolcularımız camlarda, balkonlarda şehrimizin takımı Sivasspor'un bayraklarını gördükçe motive olsunlar. Büyük, küçük demeden tüm bayraklarımızı sandıklardan çıkaralım şehrimizi kırmızı-beyaza bürüyelim, ayrıca esnaflarımızdan talebeimiz eskiden olduğu gibi güzel bayraklar yaptırarak şehrimizin muhtelif yerlerinde astırmalarını talep ediyoruz. Haydi Sivas lig başlıyor![/QUOTE]

[B][I]Sevgili Yiğido kardeşim, gerçekten güzel bir konu açmışsın tebrik ediyorum, bayrak uygulaması futbolcuları motive ettiği gibi, yönetimi, teknik heyeti ve taraftarıda motive eder, hatta maça ilgi duymayan, kahve köşelerinde zaman öldürüp Sehrinin takımı Sivasspor'dan bi haber olan, Sivaslı gardaşımı bile motive ederde, ne oluyor bu şehirde der belki stadyumun yolunu tutar böylece tribünlerde dolmuş olur.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:02.