![]() |
Ertuğrul Taşkıran Sivasspor'da
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44543&token=39619[/IMG]
[B]Kulubümüz Resmi Sitesinden yapılan açıklama:[/B] Sivasspor´umuz, profesyonel futbolcu Mahmut Ertuğrul Taşkıran ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübümüz, Ertuğrul Taşkıran’ın 2014/2015 sezonu için 1 yıl kiralanması konusunda Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya vardı. Kalede görev alan Ertuğrul Taşkıran 5 Kasım 1989’de İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyeri boyunca Fenerbahçe ve Samsunspor forma giyen 25 yaşındaki deneyimli eldiven geçtiğimiz sezon ise Kayserispor forması giydi. 1.91 boyundaki Taşkıran, kariyeri boyunca 70 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası başta olmak üzere 3 kez de Avrupa Şampiyonası'nda forma terletti. |
Cevap: Ertuğrul Taşkıran Sivasspor'da
Ulan fenerbahce ne ugrastirdin bizi be sanki ertugurul neuer.
Keske kiralik degil satin alsaydik. Ama korcandan iyi bir kaleci, yabanci ortasaha kim olucak bakalim. Hayirli olsun |
Hele şükür... Sanki Neuer geldi arkadaş ne uzamıştı bu mevzu...
İnşallah faydalı olacaktır. Hayırlı olsun, hoş geldin :) |
Hayırlı Olsun,iyi bir transfer.Transfer sezonunun iş günü olarak sondan 2.gün Aydın transferi inşallah biter yoksa Pazartesi son saatlerde kadar bekliyeceğiz.
|
Bu çocuk 1.91 se ben hic bişey bilmiyorum . Neyse hayırlı olsun.
|
Hayirli ugurlu olsun.iyi bi kaleci sartti. Simdi iyi bir orta saha bekliyoruz
|
Ogh bee..
Simdide orta sahaya takviye.. |
Ertuğrul bence öyle abartılacak büyütülecek bir transfer değil ama ligi bilmesi, yerli olması, kendini gössterip FB'ye kendini kanıtlaması gerektiği gibi durumlar bizi biraz daha beklentiye sokuyor. Korcanın bir rekabete girdiği zaman daha iyi olduğunu da biliyoruz, geçen sene Borjandan kaleyi devraldıktan sonra 5-6 maç harika oynamış ve bize maçlar bile kazandırmıştı. İnşallah bu 2 kaleci ıyasıya bir rekabete girer de kazanan yine SİVASSPORumuz olur
|
[B]Öncelikle hayırlı olsun Ertuğrul kardeşimiz için iyi bir sezon geçirir ve takımımıza faydalı olur.
Lakin ben kale konusunda tereddütlerim var. Ertuğrul'un geçen seneki Kayseri'deki Korcan'ın ise bu seneki performanslarına göz önünde bulundurur isek benim kale için çok büyük tereddütlerim var. Kalemizi daha tecrübeli bir isme emanet etse idik özellikle Bulgar kaleciye bu konudaki tereddütlerim ortadan kalkacaktı. Umarım ben yanılırım bu konuda....[/B] |
Buyuk ihtimalle yabanci kurali sikintisi olmasa yabanci kaleci tercih edilirdi. Ama şu durumda bir yabanci orta saha alinacak gibi gorunuyor ki umarim bu arouca olur, dogru olan yapildi ve yabanci oyuncu icin yer acildi. Keske arouca ve aydini da alsak ve lige oyle baslasak eminim cok daha basarili oluruz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06. |