![]() |
Nihat Şahin Neden Gönderildi
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44547&token=58544][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44547&token=58544[/img][/url]
Sözleşmesini fesih ederek Mersin'e bedava gönderdiğimiz 24 yaşındaki Nihat Şahin bugün oynanan Mersin - Beşiktaş maçında 5 tane net pozisyonu önledi ve maçı anlatan spikerler Nihat'a hayranlıklarını sürekli dile getirdiler. Yerli oyuncunun bu kadar kıymetli olduğu bir dönemde Nihat gibi bir oyuncuyu bedava göndermek neyin mantığı anlamadım. |
Cevap: Nihat Şahin Neden Gönderildi
Dogrusunu soylemek gerekirse şu donemde yabanci kontenjani bu kadar takimlari zorluyorken, nihatın gonderilmesinin tek bir mantikli sebebi olabilir o da kendisi gitmek istediyse. Boyle bir talebi olmadiysa ve ona ragmen gonderildiyse maalesef bir yonetim hatasidir bu.
|
bir maçlık performansa bakarak hemen veryansın etmek hatalı olabilir. nihat'ın genel seyrini görüp daha sonra ah vah edilebilir. biraz daha izleyelim.
|
Sanırım kendisi gitmek istemiştir sebebi ise açık mersinin 2. Ligdeyken 3. Kalecisi olan mahmutu transfer edip korcan sakatlaninca nihatin yerine mahmutu oynatanlar yüzünden gitti sanırim. :confused:
|
Bu konuyu bu performanstan önce açacaktınız, bu kadar acımasız olmayın bu zamana kadar Nihat neden gitti diye 1 tane bile yorum görmedim.1 maç iyi oynadı altı üstü,yönetimi eleştirecek bahane arıyosunuz
|
[QUOTE=babapiton;918506]Bu konuyu bu performanstan önce açacaktınız, bu kadar acımasız olmayın bu zamana kadar Nihat neden gitti diye 1 tane bile yorum görmedim.1 maç iyi oynadı altı üstü,yönetimi eleştirecek bahane arıyosunuz[/QUOTE]
Ilk kez sana katiliyorum :) |
tek bir macta sergilemiş olduğu futboldan dolayı hemen yargıda bulunamayın biraz zaman geçsin bakalım ne olacak ...
|
Zamanında bu kaleciyi nerden buldu diye eleştirsiniz. Şimdi 1 maçta Nihat Şahin neden gönderildi diye eleştirirsiniz. Geçmiş yorumlara bir bakın 3 liğden kaleci alınırımı diyende bizler değilmyiz. Zaten Sivasspor taraftarlarının en büyük özelliği giden futbolcuyu neden gönderildi gelen futbolcuyada bu kim neden alındı diye eleştiririz.
|
[QUOTE=babapiton;918506]Bu konuyu bu performanstan önce açacaktınız, bu kadar acımasız olmayın bu zamana kadar Nihat neden gitti diye 1 tane bile yorum görmedim.1 maç iyi oynadı altı üstü,yönetimi eleştirecek bahane arıyosunuz[/QUOTE]
Cok dogru söyledin |
mersinin diger 1.kalecisi oynasaydi bu basligi acabilecek varmiydi.
Eyyyyy cok bilmis ukalalar Nihat bizde 2-3 sezon oynadi vede bizden gideli 3 ay oldu lütfen Samimi olalim birseylere muhalefet olacagiz birilerini yargilayacagiz diye günlük olaylari kovalamayalim. Bizim baska takimimiz yok. Bizim sadece Sivassporumuz var |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32. |