SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Devletin(!) kanalı TeReTe! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38225)

poolat58 31.08.2014 23:27

Devletin(!) kanalı TeReTe!

TRT'nin (güya devletin) tam 4 kanalında şuan fb'nin
maçı veriliyor ve yorumlanıyor. Bugün Türkiye
Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde başka maçlar da
oynandı hatırlatalım dedik TeReTe!!!

Bu ülke, bu lig İstanbul takımlarından ibaret değil. Devletin kanalı olarak bunu yapamazsınız! Hem de 4 kanalınızda birden!

elbeylii 31.08.2014 23:40

Cevap: Devletin(!) kanalı TeReTe!

[QUOTE=poolat58;918685]TRT'nin (güya devletin) tam 4 kanalında şuan fb'nin

Bu ülke, bu lig İstanbul takımlarından ibaret değil. Devletin kanalı olarak bunu yapamazsınız! Hem de 4 kanalınızda birden![/QUOTE]

herzaman aynı gardaşlar bu terete haklısınız

34MUAMMER58 31.08.2014 23:49

[B]DEVLETİN kanalı değil,malum zihniyetin kanalı oldu artık,haberleriyle yorumcularıyla ,yanlı ve taraflı yayıncılık anlayışıyla ,havuz medyasına mensup tvlerden farkı kalmadı,spor programlarıda bu doğrultuda ,tam 3 saat özet başı bekledim sonunda uykum geldi, tv yi kapattım,[/b]

Poyrazcan 01.09.2014 01:40

TRT yi protesto için geçen sezondan beri hiç bir kanalını izlemiyorum!

umitfidan 01.09.2014 01:47

[QUOTE=poolat58;918685]TRT'nin (güya devletin) tam 4 kanalında şuan fb'nin

Bu ülke, bu lig İstanbul takımlarından ibaret değil. Devletin kanalı olarak bunu yapamazsınız! Hem de 4 kanalınızda birden![/QUOTE]

Maçının yorumlanması için ya olağan üstü bir başarın olacak Bursa'nın şampiyon olduğu sezon gibi yada taraftarın ilgisi olacak, bugün maçta 3bin taraftar olduğunu bile sanmıyorum adamların her maçını milyonlar takip ediyor, kanalı eleştirmek yerine taraftarı eleştirmek lazım sen takımı desteklemez, arkasında durmazsan onlarda yayınlamaz. Devlet kanalıda olsa kar amacı güden bir işletme ne izlenirse onu yapmak zorunda sonuçta reyting diye bir kavram var.

orase 01.09.2014 07:12

Şanlıurfanın bilmem ne gücünün hazırlık maçını da verdi bizim Cumhuriyet kupamızı yayınlamadı o kadar şerefli ve tarafsız bir kanal.

eurovision 01.09.2014 08:17

TRT Ankara Turnuvasını yayınlamak yerine Bundesliga maçlarını yayınlamışlardı :mad:

BSMM 1964 01.09.2014 09:31

trt türkiyenin kanalı diyorlar bir numaralı yalan söylüyorlar cumartesi bjk nın gs maçlarının özetlerini gösteriyorlar buna tamam pazar yiğidomun maçının özetini bekliyorum nerde trt sözde türkiyenin kanalı cumartesi gösterdiği istanbul takımlarının maçlarını tekrar gösteriyor yine bekliyorum trabzonun maçını gösteriyor alt yazıda sivas gaziantep maçı az sonra diyor o neee fb karabük maçı oynanıyor yorum başlıyor maç bittikten sonra fb maçını gösteriyor utanmadan bizler taraf tutmuyoruz diye sıkılmadan yalan söylüyorsunuz 3-4 saat bekledim seyretmeden yattım

ve diyorum ki trt yi PROTESTO EDİYORUM YAZIKLAR OLSUN SİZLERE

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

poolat58 01.09.2014 09:57

Futbol ateşi on numara programdı, ellerinden geldiğince anadolu takımlarına da yer veriyorlardı. Ne diye kaldırmışlar anlamıyorum. Modası geçmiş futboldan çok sansaayon konuşan erman toroğlunu koyarsan oraya olacağ bu!

yigidolar06 01.09.2014 10:13

[B]Eski Türkiyemde maçlarımızı gösteriyorlardı, Yeni Türkiyede malesef Sivasspora yer yok.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06.