SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yönetimden Transfer(!) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38229)

poolat58 02.09.2014 00:43

Yönetimden Transfer(!)

Geçen sezon devre arasında yapılan hatalar 1
yıllığına daha Sivasspor'da.

Diğer takımların transferlerle güçlenip, bizim
nispeten güçsüzleşmemiz Sivasspor'da.

İstediği oyuncuların alınmayıp yönetimle arasında
soğuk rüzgarlar esen Carlos Sivasspor'da.

Elek altı beleş veya ununu elemiş eleğini aşmış
oyuncular Sivasspor'da.

Hiçbir takımda dikiş tutturamamış bir oyuncu
Sivasspor'da.

Geçen sezonki her maça çıkan yorgun, bıkkın ilk
11 Sivasspor'da.

Oyuna alınıp maç çevirecek, oyunun gidişatını
değiştirek tek bir futbolcu bulunmayan yedek
klübesi Sivasspor'da.

Vizyonsuz, hedefsiz politikalar Sivasspor'da.

Klübe giren onca gelirin nereye gittiği sorusu
Sivasspor'da.

Kısacası Carlos gibi bir Dünya Starını getirip adam
akllı tek transfer yapamayan yönetim
Sivasspor'da.

Teşekkürler yönetim bizleri ihya ettin!!! Bu sezon
Allah bizlere ve Carlos'a sabırlar versin.

furky.b 02.09.2014 01:04

Cevap: Yönetimden Transfer(!)

Serdar özkani alip ondan sonra serbest birakan da Sivassporda!
Yerine transfer yapmayan da Sivassporda!
Eneramo, Erman gibi futbolcularin gitmesine göz yumanda Sivassporda!
Stadin kapasitesinin dusurulmesine ve yanlis cati kaplamasina ses cikarmayan yönetimde Sivassporda!!!

Thai 02.09.2014 01:16

Bir ön libero olsa idi çok iyi olurdu ancak Toraman da bu işi yapabilir. Aceleye gerek yok. Geçen yılın gol kralı ve asist kralı hala bizde, bunu unutmamak gerekir. Forvete yeteri kadar takviye oldu, Batuhan iş yapabilir aslında çok yetenekli. Servet gibi onu da milli takıma taşıyabiliriz. Onun da çalışması gerek, aklını başına alması gerek. Sercan sadece hızıyla oynayan bir oyuncu iken Batuhan kafa, fizik gücü ve tekniği çok iyi olan bir oyuncu yeterki istekli ve çalışkan olsun.

poolat58 02.09.2014 02:32

[QUOTE=Thai;918865]Bir ön libero olsa idi çok iyi olurdu ancak Toraman da bu işi yapabilir. Aceleye gerek yok. Geçen yılın gol kralı ve asist kralı hala bizde, bunu unutmamak gerekir. Forvete yeteri kadar takviye oldu, Batuhan iş yapabilir aslında çok yetenekli. Servet gibi onu da milli takıma taşıyabiliriz. Onun da çalışması gerek, aklını başına alması gerek. Sercan sadece hızıyla oynayan bir oyuncu iken Batuhan kafa, fizik gücü ve tekniği çok iyi olan bir oyuncu yeterki istekli ve çalışkan olsun.[/QUOTE]

Bırak kardeşim Allah aşkına, geçen antreman gittik adam hocaya yalakalık yapan yağcı öğrenciler gibi sürekli yöneticilerin yanında ortalıkda boşboş dolanıyor. iki koşuyor ondan sonra saktlık ayağına antremanı bırakıyor. Geldi geleli daha antreman maç kadrosuna girmişliği yok. Bir sürü fazla kilosu var. Bunları çalışmadan nasıl eritecek ne zaman maç oynar hale gelecek ölme eşşğim ölme.

HALIL 02.09.2014 03:15

affedersiniz ama her sene ayni muhabbetti yapan taraftar'da sivasporda !

buna bende dahilim hemen alinmayin

Zaralı5858 02.09.2014 03:52

4 büyütülmüsleri tutup ikinci takımım sivasspor diyen taraftarda sivassporda gidip etek dolusu para verip 3 it takımının biletini alıp macına giden sivassporun macına gelince on tl ye çok diyen taraftrda sivassporda 3 it takımın lisanslı ürünlerine biton para verip alan ama sivassporun ürünlerine gelince çok pahalı satıyorlar diyen taraftarda sivassporda

Tuncay 02.09.2014 04:04

toraman sivasspora ne faydasi olur. toramanin ne amaci olabilir. yasi tamam, buyuk takimda oynamis, avrupa hayal, eeee hic bir amaci kalmamis. bence sivassporda vakit gecirip, teknik direktorluge soyunacak. amaci olmayan hic bir oyuncu anadolu takimlarina faydasi olmaz.

Feni58 02.09.2014 07:12

Biri Transfer mi dedi!!!
Heyecansız bir yönetim, heyecanını yitirmiş futbolcular... Başka ne beklenirdi. Nedense yönetim elini cebine atmıyor. Adem, Kadir ve Hakan'ın yerine banko oyuncular lazımdı. Takımın golcüsü yok.Yedek kulübesine oturtmak için transfer olmaz. 18 takım içinde gezen sezonki kadrosuyla sahaya çıkan tek takımdı Sivasspor. Yönetim, geçen yılki hatalarına devam ediyor.2 tane yıldız oyuncu getirirsin (Banko oynayacak, yedek kulübesine değil) o zaman 10 bin kombineyi satarsın. Kombine alacaktım vazgeçtim.

yiğido58sinan 02.09.2014 07:22

bu yönetimin değişmesi için ne yapmamız gerekiyor? Ya da ne zamana kadar beklememiz gerekiyor? Bilgilendirirseniz sevinirim..

meyzee 02.09.2014 08:08

Sivas yönetimi yine yapacağı en güzel süprizlerinden birisini yaptı.
Transfer yok!!!
bakalım bu kez yönetim hangi sebeblerden dolayı transfer yapmadıklarını açıklayacak!!! Çok merak ediyorum.

Artık bu transfer politikasına söyleyecek sözüm kalmadı!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:44.