![]() |
ÖGRENCI'NIN EL KITABI
Arkadaslar hepimiz ögrenci olduk veya hala ögrenci olan arkadaslar var....
Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha... |
ellerine saglik iyi olmusta Teneffüs:kudurma saati bu ne yaa
|
Elbette ögrenci olduk. Hatta ögretmen bile olduk. Daha sonra emekli de olduk. Sevgili arkadasim : Lütfen hayatta basarili olmak istiyorsan ögrenciligi böyle görme ve yasama.Bir yigido büyügün olarak ileriki yillarda üzülmeni degil, mutlu ve basarili olmani isterim. Ders zilini sakin cenaze marsi olarak algilamayin. Selamlar.
|
[QUOTE=ofgurleyuk78]Elbette ögrenci olduk. Hatta ögretmen bile olduk. Daha sonra emekli de olduk. Sevgili arkadasim : Lütfen hayatta basarili olmak istiyorsan ögrenciligi böyle görme ve yasama.Bir yigido büyügün olarak ileriki yillarda üzülmeni degil, mutlu ve basarili olmani isterim. Ders zilini sakin cenaze marsi olarak algilamayin. Selamlar.[/QUOTE]
sayin hocam dediklerinize katiliyorum ama buda eglence amacli yazilmis bisey diye düsünüyorum gerci topic i acan arkadas daha iyi cevablar |
[QUOTE=yigido20]sayin hocam dediklerinize katiliyorum ama buda eglence amacli yazilmis bisey diye düsünüyorum gerci topic i acan arkadas daha iyi cevablar[/QUOTE]
Elbette ben de eglence oldugunu biliyorum da.... Aliskanlik yapar diye endiseleniyorum. |
tembel öğrencilerin el kitabı
|
[QUOTE=yigido20]sayin hocam dediklerinize katiliyorum ama buda eglence amacli yazilmis bisey diye düsünüyorum gerci topic i acan arkadas daha iyi cevablar[/QUOTE]
gardaslar sadece eglence amacli yazilmis bi yazi |
LİSE YILLARI İÇİN Mİ BU SÖZLÜKKK
|
[QUOTE=kadir20]Arkadaslar hepimiz ögrenci olduk veya hala ögrenci olan arkadaslar var....
Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha...[/QUOTE] ABI GUZEL OLMUS |
guzel bı topic olmus :)))
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:56. |