![]() |
Toraman Hazır
[B]Yiğido Toraman göreve hazır[/B]
Sivasspor'un bir sezonluğuna Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı İbrahim Toraman, lige verilen milli arada hazır duruma geldi. [IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/09/10/fft104mm3136768.jpg[/IMG] Teknik direktör Roberto Carlos’un, tecrübeli futbolcuyu Akhisar maçında görevlendireceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Brezilyalı hoca, Toraman’ı, defansın önünde oynatacak. Daha önce de Beşiktaş’ta ön libero oynayan 32 yaşındaki futbolcunun da bu mevkiide oynamak istediği ifade edildi. [B] Fanatik[/B] |
Cevap: Toraman Hazır
Da Costanin yoklugunda stoper olarak oynamasini beklerdim. Bu durumda ya Ahmet Sahbazla Ümit stoper oynar veya hazirlik macinda oldugu gibi Kadiri stopere cekilir, fakat pek ihtimal vermiyorum
Bence Da Costa dönene kadar Ümitle beraber stopere gecer, daha sonra ön libero olarak görev alabilir. |
Bence Da costa döndükten sonra ön libero oynayabilir ama şuan için Ümit'le stoper oynarlar diye düşünüyorum
|
Fanatik'in Da Costa'nın sakatlığından haberi yok.Bunlar bu kadar ciddiye alıyor Anadolu Takımlarını sırf sayfalar dolsun diye yazıyolar haberleri.
Büyük ihtimal Aksihisar Maçının Kadrosu ------------------Ertuğrul------------------- Cicinho-----Toraman----Ümit-------Ziya-- -------------Adem----Kadir----------------- -Burhan---------Mehdi-------------Aatif--- ------------------Utaka--------------------- |
Da Costa ciddi sakat ve Ümit de hafif sakat. Bu maçta kesin defans başlar. Eğer Ümit yetişirse o zaman Kadir defansa Toraman ileri çekilebilir. Ama bu ihtimalinin olacağını sanmıyorum.
|
[QUOTE=babapiton;919516]Fanatik'in Da Costa'nın sakatlığından haberi yok.Bunlar bu kadar ciddiye alıyor Anadolu Takımlarını sırf sayfalar dolsun diye yazıyolar haberleri.
Büyük ihtimal Aksihisar Maçının Kadrosu ------------------Ertuğrul------------------- Cicinho-----Toraman----Ümit-------Ziya-- -------------Adem----Kadir----------------- -Burhan---------Mehdi-------------Aatif--- ------------------Utaka---------------------[/QUOTE] Ümit'in hafif sakatlığı var muhtemelen o da kaçırıcak maçı -------------------Ertuğrul------------------ cicinho-----toraman------kadir-------ziya- ---------------adem-------mehdi----------- burhan-------------aatıf-------------utaka- -------------------batuhan------------------ şeklinde olacak kadromuz diye tahmin ediyorum, batuhan hazırlık maçında istekliydi, utakanın asıl pozisyonu sol zaten, aatıf serbeste iyice alıştı geçen hafta ki maçta kanadı çok boş bıraktı, kadirinde stoperde denenmesi aklıma bu sistemi getiriyor. |
bence savunmada Ümit olmazsa Ahmet'i izleyeceğiz
|
utaka da sakatlanmış. takım revire döndü...:confused:
|
bu hafta 11de göreceğiz iboyu
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |