![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Torku Konyaspor'la berabere kaldığımız maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
ziya mehdi batuhan kötüydüler bugün. burhan vasattı. iyi bir forvetimizi olsa 3 puanı almıştık.
|
[B]Oyunumuz çok güzeldi.Utaka olsaydı çok daha iyi olabilirdi.Tabi 3 puanlık bir maçtı ama 1 puana razı olduk.Oynadıgımız oyundan memnunum.Batuhan artık yedek kulubesinde oturmalı..[/B]
|
Önümüzdeki maçlara bakacaz artik 1 puan 0 puandan iyidir
|
Takım iyi yavaş yavaş ligin tozunu almaya başlayacağız umutsuzluğa kapılmayalım iyi yoldayız Batuhan da fena değildi Konya iyi takım beraberlik iyi sonuç
|
Sağdan sola top çevirmek, sahanın boş yerinde olumlu pas sayısını arttırmak sonuca etki etmez.
Batuhan alınınca çok şaşırmıştım, takıma girdiğine de şaşırdım, ilk 11'de başladığına da, bir türlü değiştirilmemesine de. Geçen hafta son dakikada kaçan galibiyet yıkıcı oldu. 3 puana ulaşamamak stres oluşturabilir. |
fena oynamadık aslında. ama ilerde etkisiz kaldık. maçın en iyisi ademdi.
|
Kötüleri saymaya gerek yok her şey ortadaydı bugün en büyük eksik Utaka'nın olmayışı ve da Costa'nın 90 dakika oynamayışıydı bu iki oyuncu takıma döndüğünde iç sahada gol adına daha iyi işler yaparız. Önümüzdeki Galatasaray maçı için umut tazeleyemedik inşallah cuma günü orada patlamayız.
|
2-3 hafta içerisinde
- batuhan ve ahmet aras form tutarsa, - crisantus ve utaka takıma dönebilirse, - da costa geçen seneki formunu yakalarsa, - burhan ve aatıf coşkuyla oynarlarsa, - ertuğrul ve korcan saçma sapan goller yemezlerse bir şekilde iddialı bir takım hüviyeti kazanabiliriz. aksi halde, Allah korusun ama sürekli son 4-5 takım arasında kalmamak için çırpınıp dururuz. ilk 4-5 hafta lig şekillenmeye başlıyor. her hafta puan kayıpları yaşarsak sürekli üst sıralara çıkma stresi yaşarız. ama korkarım ki bu sene, carlos bir mucize yaratamazsa böyle gidecek anlaşıldı. |
Sivasspor cok iyi gidiyor helal olsun taraftar da ayni sekilde.Tüm oyuncularimiza mükemmeller tek elestirilecek yanlari yok.Yönetime gelince bu Yönetim harika üstüne harika bu gidisle ilk 3 de oynariz helal olsun.
Tesekkürler Yönetim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59. |