SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Penaltı Şüpheliydi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38297)

SivasSpor.Com 27.09.2014 06:37

Penaltı Şüpheliydi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44614&token=12691[/IMG]

Sivasspor'un hocası ,Galatasaray'ın kazandığı penaltının şüpheli olduğunu söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 yenildikleri karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen sonuca gidemediklerini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Brezilyalı teknik adam, güzel bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "İstatistiklere baktığımız zaman Sivasspor her yönden daha öndeydi ama kazanan Galatasaray oldu. Güzel bir futbol imajı veriyoruz ama daha düzeltmemiz gereken çok şey var. Bakalım sonraki maçlarda bunu yapabilecek miyiz" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk 4 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını dile getiren Roberto Carlos, şunları kaydetti:

"Güzel oyun oynuyor olabiliriz ama belki biraz şanssızlıklar oluyor. Bu yüzden de 4 haftadır iyi sonuçlar alamıyoruz. Az önce Galatasaray hocası geldi ve galibiyetle ilgili konuştu. Şu anda üstün de oynamış olsak mağlubiyetle ilgili konuşuyorum. O yüzden güzel oyun galibiyeti getirmiyor. Galibiyeti getiren gol oluyor. Dolayısıyla bizim de golleri bulmamız gerekiyor. Galatasaray gibi bir takımın sahasına gelip, üstün oynamak ve onu tamamen kendi sahasına kapatmak herkesin yapabileceği bir şey değil. Bu zaten takımımın iyi oynadığının bir göstergesi. Ancak iyi oynasak da golü bulamadıktan sonra sonuç olmuyor."

Carlos, hakemin, Olcan Adın'ın İbrahim Toraman ile girdiği pozisyon sonrasında verdiği penaltı kararını doğru bulmadığını vurgulayarak, "Bu pozisyonu birçok sefer izledim. Ben penaltı olmadığını düşünüyorum. Çünkü orada İbrahim Toraman'nın topa yönelik bir hamlesi var. Futbol zaten bir temas oyunudur ama orada rakibe doğru bir temas bile yok. Ancak penaltı çalındı. Ben hakemlerle ilgili çok konuşmayan bir insanım. Yine konuşmayacağım. Bununla ilgili federasyonda bizden daha iyi bilen, daha iyi karar verebilecek merciler var. Bunu, onların takdirine bırakıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

34MUAMMER58 27.09.2014 06:46

Cevap: Penaltı Şüpheliydi

[b]r.carlos haklıda ,i.toraman gibi tecrübeli bir oyuncunun ,olcan gibi çirkef birinden o çalımı yememesi gerekiyordu ve dokunmaması gerekiyordu,gs nin sahasında o pozisyonu penaltı verirlerdi öylede oldu,aynı pozisyonun 50 kat fazlasını sivasspor yapsa vermezler,geçensezonlar lehimize enaz penaltı verilen aleyhimize ençok verilen takımdık,klasik gs maçlarından bitanesi,iyioynayıp yeniliyoruz,süperlige çıktığımızdan beri tüm maçları izledim,öyle ezildiğimiz, büzüldüğümüz varlık gösteremediğimiz maç yok ,ya hakemle,ya şanssızlıkla,ya beceriksizlikle kaybettik buna fb ve bjk maçlarıda dahil ,hocamıza bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum bu böyle gitmez elbet hakkımız olan puanları alacağımız maçlar yakın [/b]

shang 27.09.2014 07:20

ibrahim toramanın o çalımı yememesi gerekiyordu çok basit bir penaltı oldu maç 1-0 devam etse her şey çok farklı olurdu

58g0kberk58 27.09.2014 07:42

Maalesef ki net bir penaltiydi. Ben dun hakemi begendim genelde dogru kararlar verdi ne seyirciden ne de oyunculardan etkilenmedi. Tebrikler volkan bayarslan.

Murad_Kelleci58 27.09.2014 08:13

Asıl sorun, o pozisyonun penaltı mı değil mi olup olamaması değil.. Asıl sorun sezon içerisinde Atıf'ın soldan mermi gibi ceza alanına girip, ters bir çalımla Semih'i ekarte edip geçtikten sonra Semih'in ibrahim'in hamlesi gibi bir hamle yapıp Atıf'ı indirdiğinde hakemlerin vereceği kararlar silsilesidir asıl olan..

calipso 27.09.2014 09:18

Hadi pozisyonu geçtikçe penaltı atışında sonra hiç kimse topa gitmiyor bu nasıl pozisyon almadır. Sanki kesin gol olacak. Orada topu bir çıkarsak hersey 180 derece donerdi

Kokomo 27.09.2014 10:21

NET PENALTI diyenler - siz başka maç mı seyrettiniz ?

Penaltı ile ne alakası var ?

Eğer o temasa penaltı çalınıyorsa, her maçta 10 tane penaltı olur ?

Açın bakın hakem yorumcularına, kaç tanesi penaltı diyor ?

Kesinlikle penaltı değil, maçta stattaydım, hakem seyircinin büyük tepkisi ile inanmadan penaltıyı verdi.

58YIGIDO58 27.09.2014 10:42

Aatif ve utaka o net pozisyonlari degerlendirmesin sonra burda penalti degildi diye uzulelim.

Yazikkk.

58g0kberk58 27.09.2014 10:44

[QUOTE=Kokomo;920724]NET PENALTI diyenler - siz başka maç mı seyrettiniz ?

Penaltı ile ne alakası var ?

Eğer o temasa penaltı çalınıyorsa, her maçta 10 tane penaltı olur ?

Açın bakın hakem yorumcularına, kaç tanesi penaltı diyor ?

Kesinlikle penaltı değil, maçta stattaydım, hakem seyircinin büyük tepkisi ile inanmadan penaltıyı verdi.[/QUOTE]

Bence 100de 100 penaltiydi orda oyle rakibi belinden kavrayip cekemezsin. Olcan belki dusmeyebilirdi ama dusunce penalti alacagini biliyordu cunku cok net bir cekme vardi. Ayrica izledigim tum yorumcularda pozisyonu degerlendirmeye gerek bile duymadan penalti oldugunu soyledi

58YIGIDO58 27.09.2014 10:45

Ekleme olarak: aatif ve utaka o pozisyonlari gole cevirseydi 3-2 veya 4-2 kazanmistik ve bu penalti konusu acilmayacakti ve burda suan penaltiyi konusmayacaktik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:32.