![]() |
Çifte Bayram Yaşatacağız
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44627&token=42311[/IMG]
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, açma germe hareketlerinin ardından çift kale maçla sona erdi. Ahmet Aras'ın ve Burhan Eşer'in koşuyla tamamladığı antrenmana, sakatlığı nedeniyle Kadir Bekmezci katılmadı. İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, hafta boyunca en iyi şekilde çalışıp hafta sonu 3 puanı almaya çalışacaklarını belirterek "Üç puanı almamız için gereken zaman geldi. Aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve üç puanı alacağız" dedi. Carlos, bir basın mensubunun, Gençlerbirliği maçının Kurban Bayramı'nın birinci günü oynanacağını hatırlatması üzerine "Her zaman rakiplerimize saygı duyuyoruz, yine o şekilde devam ediyoruz. Bu maçta taraftarımıza çifte bayram yaşatabilirsek bizim için de çok büyük mutluluk kaynağı olacaktır" ifadesini kullandı. Roberto Carlos, Türkçe "İyi bayramlar" diyerek taraftarların bayramını da kutladı.. AA |
Cevap: Çifte Bayram Yaşatacağız
kadir'in oynamama ihtimaline sevindim doğrusu. onun mevkisinde toraman'ın çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.
|
[QUOTE=sebasteia;921085]kadir'in oynamama ihtimaline sevindim doğrusu. onun mevkisinde toraman'ın çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.[/QUOTE]
[B] aynen öyle kardesim Kadir zaten her zaman ilk 11de ne isi var anlamiyorum bunun gidecek zamani cok dan oldu :rolleyes: birde Hocam gecen Mac 35. dakkika neden bos oyuncu deysiklik yaptiki bari Kadire hic oynatma oyuncu deysikhakkina daha iyi kulan :rolleyes:[/B] |
Bu galibiyete gerçekten çok ihtiyacımız var.Sivasspor`un bu maçtan 3 puan ile ayrılacağı ümidindeyim...
|
Sakatlik yasayan fotbolcularin dönmesi umutlari artirdi insallah kazanan biz olur ve cifte bayram yasariz
|
Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum zira artık patlama yapma maçımız geldi ve önemli sakat oyuncumuz yok. Kadir oynamazsa çok iyi olur orada İbrahim daha verimli olacaktır. İleri uçta bu hafta Chris ile başlarız inşallah Utaka açıkta oynar ve Aatıf forvet arkası olarak oynar hatta gol de atabilir. Defansif hata yapmazsak gol yiyeceğimizi pek düşünmüyorum maçı 3-0, 4-0 gibi bir skorla kazanırız.
|
eğer genclerbirliği maçında puan kaybedilirse helede yenilirsek istifa etmen lazım
|
[QUOTE=SİVAS EMİRİ;921102]eğer genclerbirliği maçında puan kaybedilirse helede yenilirsek istifa etmen lazım[/QUOTE]
sen bi doktora görün kardesim |
[QUOTE=münihli_58;921112]sen bi doktora görün kardesim[/QUOTE]
. . . . :D:D:D . . . . . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |