![]() |
Maltepe'de Sivaslılar Destan Yazdı !
Maltepe :0 SİVAS 4 EYLÜL:3
SİVAS 4 EYLÜL Averajla liderliğe yükseldi. Maltepespor 1 Volkan Tercan 41 Egemen Kulaç 44 Serhat Hürriyet 46' 53 Ertuğrul Sancaktutan 55 Murat Akçay 8 Caner Karuk 10 Gani Balkan 77' 17 Ahmet Teker 23 Çağlar Yıldırım 93 Savaş Yorulmaz 46' 15 Abuzer Gaffar Toplu SİVAS 4 EYLÜL 41 Serkan Demirol 4 Semih Kahraman 24 Taner Arı 35 Ali Aydın 5 Ozan Kılıçoğlu 81' 6 Hakan Doğru 23 Volkan Çekirdek 44 Seyid Ahmet Han 61 Mustafa Cevret 11 Sami İzcican 81' 55 Gökhan Özer 88' Goller : Dk 26, 40 ve 86 Gökhan Özer |
Cevap: Maltepe'de Sivaslılar Destan Yazdı !
Sivas tribünlerinde tam 32 kişiydik. Her gelen yiğidoya tek tek teşekkür ederim.
MAç rüzgarlı ve soğuk bir havada oynandı. Maltepe taraftarı 400 kişi kadardı. 0-3 olana dek susmadılar. Sivas'a yaptıkları hakaretler yüz kızartıcıydı. "Sivaslı A... İstanbulda ne arar" diye belki 5 dk. durmadan hakaret ettiler. Yazıklar olsun diyorum ! İstanbul'dan adam çıkmadığına bir kez daha şahit olduk ! |
İlk yarı resmen tek kale oynadık.
Yusuf hoca muhteşem bir takım yaratmış, HELAL OLSUN ! Geçen sene Ümraniye deplasmanında takımı izlemiştim. Bu takım o takımdan kat kat daha iyi. Gökhan, Sami, Ozan ve Taner muhteşem oynadılar. Özellikle Sami adamların sağ tarafını felç etti ! Sami'nin çok ilginç bir futbol stili var. Sanki canından bezmiş gibi, umursamaz bir tablo çiziyor görüntüde. Ama sonra yaptığı inanılmaz güzel depar ve asistlerle takımı sırtlıyor. |
Şu anda liglerde gol yemeyen tek takımız.
İnanılmaz güzel bir uyum ve form yakalanmış. Eyüpspor'a da çok iyi diyorlar. Şampiyonluğun en büyük favorisi durumuna geçtik ... |
[B]Kokomo[/B] gardaşıma bu aktardıkları bilgiler ve edinimler için teşekkür ederiz. Her taraftayız çoğınluğuz ama maalesef bir futbol şehri değiliz. Elalem futbol sayesinde hem siyasetini kullanıyor hemde tüm branşlerda üstünlük kurabiliyor. İstanbul takımlarına neden İT takımı deniyor bu tezahüratlarından belli olmuş. Özetle bu başarısından dolayı 4 Eylülümüzü tebrik ediyorum...
|
[QUOTE=adres58;921171][B]Kokomo[/B] gardaşıma bu aktardıkları bilgiler ve edinimler için teşekkür ederiz. Her taraftayız çoğınluğuz ama maalesef bir futbol şehri değiliz. Elalem futbol sayesinde hem siyasetini kullanıyor hemde tüm branşlerda üstünlük kurabiliyor. İstanbul takımlarına neden İT takımı deniyor bu tezahüratlarından belli olmuş. Özetle bu başarısından dolayı 4 Eylülümüzü tebrik ediyorum...[/QUOTE]
Sağolasın gardaşım. Üzüldüğüm 2 şey var : Birisi şu koskoca İstanbulda maçlarımıza 30-35 kişinin gelmesi. İkincisi de İstanbul taraftarlarının Sivas'a ettiği küfürler ! Çok üzülüyor ve sinirleniyorum. |
teşekkürler 4eylül şampiyonluğun en büyük favorisi ,namağlup, tüm liglerde gol yemeyen tek takım seninle gurur duyuyoruz yiğidom
|
[QUOTE=Kokomo;921166]Sivas tribünlerinde tam 32 kişiydik. Her gelen yiğidoya tek tek teşekkür ederim.
MAç rüzgarlı ve soğuk bir havada oynandı. Maltepe taraftarı 400 kişi kadardı. 0-3 olana dek susmadılar. Sivas'a yaptıkları hakaretler yüz kızartıcıydı. "Sivaslı A... İstanbulda ne arar" diye belki 5 dk. durmadan hakaret ettiler. Yazıklar olsun diyorum ! İstanbul'dan adam çıkmadığına bir kez daha şahit olduk ![/QUOTE] Galatasaray sivasspor macindan daha cok taraftar gelmis :) |
Ark tribündeyerimizi aldık takım cok guzel göze batan 6 numara hakan. Cok boşluk veryo. Cıkıyo dönmiyor agır kalıyo sami yorumada katılıyorum oyundan düşmüş gbi oynuyo ama. Tren yolu yapıyo :)
|
[QUOTE=Kokomo;921166]Sivas tribünlerinde tam 32 kişiydik. Her gelen yiğidoya tek tek teşekkür ederim.
MAç rüzgarlı ve soğuk bir havada oynandı. Maltepe taraftarı 400 kişi kadardı. 0-3 olana dek susmadılar. Sivas'a yaptıkları hakaretler yüz kızartıcıydı. "Sivaslı A... İstanbulda ne arar" diye belki 5 dk. durmadan hakaret ettiler. Yazıklar olsun diyorum ! İstanbul'dan adam çıkmadığına bir kez daha şahit olduk ![/QUOTE] Biz 1967 yillarinda kuruldugumuzda deplasmanlarda bize hamam tellaklari diye bagirirlardi.Aradan gecen süre zarfinda hakaret hala mevcutsa demekki biz kafa olarak kendimizi hala asamamisiz.Bu cok üzücü ve bir o kadarda düsündürücü bir durum.Yazik... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:11. |