SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gol atarsa sevinmeyecek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38342)

SivasSpor.Com 18.10.2014 12:28

Gol atarsa sevinmeyecek

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44663&token=61473[/IMG]

Sivasspor'un savunma oyuncusu İbrahim Toraman, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Beşiktaş'a karşı ligde 10 yıl aradan sonra forma giyecek olmasının kendisine karmaşık duygular yaşattığını belirterek, "Beşiktaş'a karşı gol atmak isterim ama açıkçası çok sevinmem" dedi.

Sivasspor'un, Beşiktaş'tan sezon başında 1 yıllığına kiraladığı Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski takımına karşı duygusal bir 90 dakika oynayacağını belirtti.

Kendisini ve takımını zor bir maçın beklediğini dile getiren Toraman, "Uzun yıllar Beşiktaş formasını giydim ve kulübüme en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım ancak şimdi onlara rakip olacağım. Profesyonel hayatta bunlar var" diye konuştu.

Toraman, karşılaşma öncesi karmaşık duygular yaşadığını aktararak, şunları kaydetti:

"Çok değişik duygular içindeyim. İşimin gereği profesyonel olarak sahaya çıkıp Sivasspor formasıyla en iyi şekilde mücadele edeceğim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyerek takımıma katkı sağlamaya çalışacağım. Sivasspor'a karşı Beşiktaş formasıyla elimden geleni en iyisini yapmışsam, Sivasspor formasıyla da aynı mücadeleyi göstereceğim. Takım olarak en üst düzey mücadeleyi göstererek maçtan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız."

Daha önce Gaziantepspor'da oynadığı dönemde Beşiktaş'a karşı gol attığını anımsatan Toraman, "İnşallah, pozisyon bulursam gol atmak isterim. Beşiktaş'a karşı gol atmak isterim ama açıkçası çok sevinmem. Uzun yıllar Beşiktaş forması giydim. Orası benim kalbimde olan bir yer, orası benim yuvam. Bunun yanı sıra işim gereği kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

DoomsDay58 18.10.2014 12:41

Cevap: Gol atarsa sevinmeyecek

Bir şeyin b*kunu çıkarmadan bırakmıyorlar. Sanki başka konuşacak şey kalmadı 2 haftadır milyon tane röportaj yaptılar Toraman'la. Hadi basın gereksiz haber yapmayı seviyor onları anlıyorum da İbrahim bıkmadı mı aynı şeyleri konuşmaktan çok merak ediyorum.

sebasteia 18.10.2014 12:43

yeter be, bıktık lanet olsun. oynama bjk'ya karşı. toraman-bjk konulu haber okumayalım yeter ki...

B.DUMANLI 18.10.2014 12:47

Sayet gol atarsan bir Sivasli olarak icinden geldigi gibi sevinebilirsin,zira Besiktas seni bir daha bünyesine almiyacak buna emin ol.Kiralik gönderilmek demek bugünün kosullarinda kibarca güle güle manasina geliyor.Yasinda artik bir daha Besiktas´in kapisindan gecmeye müsait degil.Sivasspor kiralik gönderdigi oyuncularin kacini bünyesine kattiki,Besiktas sana bir daha gel desin.

Bu yüzden Sivasspor´un kiymetini bil ve orada basarili olmanin yollarini ara...

Bu saatden sonra sana Besiktas´tan fayda yok.

yigit 2013 18.10.2014 13:11

Toroman sen gol ve goller at atabiliyorsan hiicc sevinme sanki basima da costa oldun Burak böylesi aciklamalari sen sivaslisin yureginle oyna golde atmasan olur sen defansinda hata yapmada başka birşey istemiyoruz

Yusuf Çevik 18.10.2014 13:41

Bu saatten sonra sevinsen ne olur sevinmesen ne olur.

shang 18.10.2014 13:56

sen gol atta tek sevinme sevinecek insanlar çok gardaş....

buraks58 18.10.2014 14:11

gayet normal bir açıklama yapmış. olması gereken bu zaten. yıllarca emek verdiğin takıma ve taraftarlarına karşı saygı bunu gerektirir. bir Mehmet yıldızın sivasa gol attığında sevinmemesi gibi...

buraks58 18.10.2014 14:17

aslında bu tarz konuların çok haber yapılmasına tarafda değilim. zaten tartışılan bir transfer oldu. tekrar tartışmaları gün yüzüne çıkarmamak lazım. nasıl beşiktaşta sivasa karşı varını yoğunu ortaya koyarak oynamasına saygı duyuyorsam bugünde aynını bjk karşısında sivasımızın formasıyla yapacaktır.

sivaslıadem 18.10.2014 15:19

bir bjk sevdalısı sivaslıdan(rıza hoca) kurtulduk derken
Başka bir tane daha çıktı
Sivasspora karşı nasıl bir hırsla oynadığını nasıl sevindiğini unutmadık
Aynısını bjk itine karşı beklemek bu taraftarın hakkı,kusura bakma toraman

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:54.