![]() |
Suçlu Kim?!
Son zamanlarda alınan sonuçlar ortada Bursaspor maçına kadar iyi oynuyoruz ama gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz diyerek avunsakta artık durumun daha vahim olduğu ortada peki biz taraftarların gözünde suçlu kim bunu bu başlık altında tartışmak taraftar forum sitesi olarak en doğrusu...
[B]Aman borcumuz olmasın diyerek bonservissiz oyuncu peşinde koşan elini cebine atmayan yönetim mi?... [/B] Oyuncu seçimi,taktik seçimi,takım disiplini,oyuncu değişiklikleri konusunda eleştiri alan Roberto Carlos mu? [B]Sahada hücum anlamında hiçbirşey üretemeyen gol yedikten sonra dağılan toparlanamayan futbolcular mı? [/B] Yoksa kulübe maddi olarak çok az destek sağlayan(Store,Kombine vs) passolig bile almaya üşenip maça gitmeyen taraftarlar mı? |
Cevap: Suçlu Kim?!
Yenilgiyi alışkanlık haline getirdik Allâh sonumuzu hayretsin.
|
Elbette rakiplerin takviye yapıp kadrosunu güçlendirirken yerinde sayan ve her yıl olduğu gibi devre arasını bekleyen Yönetimdir kesinlikle
|
[B]suçun büyüğü yönetimde gibi görünsede en az yönetim kadar futbolcularında suçu var.... Geçen sene aynı kadronun neler yaptığını biliyoruz....[/B]
|
Ciddi olarak bu soruyu hala soruyor musunuz?
|
Başta yönetimin suçudur ve yaptığın işle gurur duyuyorsundur!!!
Cebinizde akrep var mübarek, adam akıllı transfer yapmadınız, nerde bedava, takımında yer bulamayan, problem çıkartan futbolcu varsa topladınız! Artık anlayın transfer şart!!! Kaliteli olması şartıyla, yoksa şimdiki gibi yapacaksanız bırakın yapmayın. Bari o zaman altyapıdan futbolculara şans tanıyın! Roberto Carlos'un ufak tefek hatası elbette vardır ama elindeki malzeme ile yapabileceği pek fazla imkan yok!!! |
[QUOTE=DoomsDay58;923084]Ciddi olarak bu soruyu hala soruyor musunuz?[/QUOTE]
Tek seçenekli bir anket olmalıydı.. Yönetim... Çok seçenekli olursada A- yönetim B- Yönetim C- Yönetim D- Hepsi |
Yönetim baştan, ayağa değişmeli. Kulübün iyiliği için yapmaları gerek. Takımda heyecan yok.
|
carlosta da suçç varr kardeşimm mademm transfer yaptıramıyonn bu .... restini çek gitt kendinede yazık etmee...
|
Yönetimin süresi dolmuştur.Devre arası kongre kararı alınmalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37. |