![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Bursaspor'a 3-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Macin neresini degerlndirecez?
Sivas ölmüs aglayani yok. Lopez gitti Sivas bitti. |
Demekki bu senede Düsmemek icin oynayacaz.
Rizenin bize yaptigini biz Bursaya yapamadik. |
Takımın fizik kondisyon sıfır ikili mücadeleler sıfır defansta da costa dışındakileri kaldır at. Abdurrahman bitmiş Berk amatör seviyede Ümit'in savunması akıllara zarar (derken Ümit'in kademe hatasından 3. Gol geldi) Burhan kötü Mehdi kötü mantalite yok. Ahmet Aras maç başından bu yana bir tek hava topu alamadı takıma tek olumlu katkısı yok en fazla son 10 dk oyuna girecek kapasitede
Suçlu varsa ilk sırada yönetimindir takıma eksik yerlere aylarca takviye yapılsın diye millet kendini parçaladı. Rakiplerin takviye yaparken sen yerinde sayarsan başarısızlık elbette kaçınılmaz olur. Ölüye hayat vermeye devam Bu sorunlda en son suçlu Carlos'tur. Şu kadroya en iyi teknik adam gelse yine birşey olmaz. Umarım yanılırım Ha buarada Berk'i kim transfer ettiyse helal olsun büyük bir transfer başarısı(!) Böyle topçuları çok arıyorlar mı merak ediyorum. |
2 haftada acil 6 puan almalıyız. Bütün duyguları kenara bırakıp Eskişehir ve Balıkesir maçlarına konsantre olmalıyız. Birliktelik olursa ve inanırsak yaparız.
Yalnız yazın ve sene başında yaptığım yorumlardan dolayı haklı çıkmak beni üzdü. Kadir'e çok fazla kızan futbol uleması arkadaşımız vardı ama gördükki benim hep dediğim gibi sorunun kaynağı başka yerde. Şimdi bunları değil önümüzdeki 2 maçı konuşalım. Herşey yeniden başlasın. |
Yenilgiyi alışkanlık haline getirdik. Bu sene ligde kalırsak büyük başarı olur bizim için. Carlos'un haftaya eskişehir yenilgisinden sonra istifa edeceğini etmesi gerektiğini düşünüyorum.
|
Ne dememiz bekleniyor. Puan alacagimiza inanan varmiydi gercekten. Ben bu yakimdan sadece kume dusmesini bekluyorum cap yok takimda. Kapasite yok. Kanat yok orta saha sifir. Adem den zidane olmasi bekleniyor..atif caba gosterirse bir sey olacak komiklik
Ee kasaptan muhasebeciden bakkaldan cakkaldan futboldan asla anlamayan insanlardan uonetim olursa takimda boyle olur. Yalaklar takimdan temizlenmeli. Yonetimin icinde ve vevresjnde yalaka surusu kol geziyor Artikk uyanin yaa |
En çok üzüldüğüm nokta yeni stadımız gelecek sezon açılıcak ve biz o yeni stadtamı [B]1.lig[/B] maçlarını oynuycaz ?
Son 5 sezonun en kötü Sivasspor'unu izliyoruz. Burhan neden taraftarın oyununa gelip kırmızı kart görüyorsun be kardeşim. Artık gereksiz kart görenlere yönetim bi ceza uygulamalı. [B][I][U]YETER ARTIK SABRIMIZ TAŞIYOR.KENDİNİZE GELİN ADAM GİBİ OYNAYIN ŞU TOPU. [/U][/I][/B] Ayrıca bana öyle geliyorki biz geçen sene [B]YADIMCI ANTRANÖR LOPEZ[/B] SAYESİNDE İLK 5'E GİRMİŞTİK. Göz göre göre Aydın karabulutun boşluğuu doldurmayan transfer yapmayan yönetim size bol bol [B]SAYGILAR !!![/B] |
Carlos burayı avrupami zanettin yeniliyoz biz.cok.iyi takimiz ilk 3 e giricez.diosun hala carlos efendi ligin 4 de 1 i.bitti hala olk 3 diosun 8 haftada 5 puan ne demek ya
|
demedim mi...yazıklar olsun.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:25. |