![]() |
Nerede o eski Chahechouhe!
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44735&token=73409[/IMG]
Sivassporlu Aatif Chahechouhe, bu sezon ilk 9 hafta itibarıyla geçen sezonki performansının gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon gol kralı olan Sivassporlu Aatif Chahechouhe, bu sezon ilk 9 hafta itibarıyla geçen sezonki performansının gerisinde kaldı. Kırmızı-beyazlı ekipte 3 sezondur forma giyen ve Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'un kadroda vazgeçemediği isimlerin başında gelen Fas asıllı Fransız oyuncu Chahechouhe, geçen sezonu mumla arıyor. Geçen sezon rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol kralı olan ve kırmızı-beyazlıların ligi 5. sırada tamamlamasına büyük katkı sağlayan Chahechouhe, bu sezon geride kalan 9 haftada beklenen performansı ortaya koyamadı. Bu sezon sadece, Sivasspor'un deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldığı maçta 2 gol atan Chahechouhe, geçen sezon ilk 9 haftada rakip fileleri 6 kez havalandırma başarısı göstermişti. Chahechouhe, bu sezon geride kalan 9 haftada sadece ligin 6. haftasındaki Beşiktaş maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. [B]86 maçta 27 gol attı [/B] Sivasspor formasını 2012-2013 sezonundan bu yana giyen Chahechouhe, kırmızı-beyazlı formayla 16'sı Türkiye Kupası'nda olmak üzere 86 maça çıktı. Gole dönük orta saha oyuncusu Chahechouhe, bu 86 maçta 2'si kupada olmak üzere 27 gole imza attı. [B]"Önemli olan, takımın kazanması" [/B] Aatif Chahechouhe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon ilk 9 haftada daha başarılı performans sergilediğini söyledi. Takımın geçen sezon daha çok puan kazandığını ve daha çok gol attığını, bu durumun işini kolaylaştırdığını belirten Chahechouhe, "Aslında önemli olan, takımın kazanması ve puan almamızdır. Kariyerim veya geleceğim önemli değil, önemli olan Sivasspor'un geleceğidir. Yeter ki takım kazansın, gol atmasam da olur" dedi. Puan cetvelindeki yerlerinin iyi olmadığını ancak sahada iyi mücadele ettiklerini dile getiren Chahechouhe, "İyi oynuyoruz, pozisyon buluyoruz ancak bunu sonuca yansıtamıyoruz" diye konuştu. Takım olarak umutlarını hiçbir zaman yitirmediklerini vurgulayan Chahechouhe, taraftarlardan umutsuzluğa kapılmamalarını isteyerek, "Başarısızlık nedeniyle ilk hedefte olan bizleriz. Sabırlı olmamız gerekiyor. Bu takım, zor da olsa çıkışa geçecektir" ifadesini kullandı. [B]"Gol atmaya devam edeceğim" [/B] Chahechouhe, geçen sezon ligde attığı 17 golle gol kralı olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti: "En çok gol atan oyuncu olma gibi bir hevesim hiçbir zaman olmadı. Geçen sezonun en fazla gol atan oyuncusu benim. Mantıklı olmak gerekiyor, ben olmasam başkası olurdu. Türkiye'de büyük takımlar, iyi forvetler var, onlar da olabilirdi. Geçen sezonun en fazla golünü atmak ve gol kralı olmak, Sivasspor, ailem ve benim için büyük bir gururdu. Son maça kadar en fazla gol atan oyuncu olacağımı düşünmedim bile. Allah yardım etti ve gol kralı oldum. İnşallah bu sezon da gol atmaya devam edeceğim." |
Cevap: Nerede o eski Chahechouhe!
Bu sene diğer futbolcularımız gibi aatıf da da büyük düşüş var. Ne doğru düzgün asisti nede golü var. Onun performansının düşüklüğü takımada yansıdı. Sonuçlar ortada. Ne zaman milli takım arası olsa bize sekte vuruyor. Önümüzdeki Balıkesir maçını almak için Aatıf gibi diğer oyuncularımızında bir an önce toparlanması şart...
|
[B]ATIF bencil oynamasaydı,bugün enaz 6 asist 6 gol performansıyla onun başarısını konuşurduk,bunu sadece atıfda yapmıyor ,utakada ,burhanda hepside yapıyor,üşenmedim tüm maç özetlerine baktım,eğer böyle bencil oynamasaymışlar tüm maçlardan puan çıkartırmışız, buna bursaspor maçıda dahil,son eskişehir maçında crintus ,sağındaki müsait utakaya yuvarlasa topu belki bu maçı kazanırdık,bana göre takımın en büyük eksikliği ve atıfın geçen sezonki performansının altında kalmasının nedeni bu,ayrıca solda aydının olmayışıda etkiledi,atıf serbest oynayınca,rakip onu kovalarken soldan aydın&ziya sağdan burhan&cicinyo rakibin kanatlarını otobana çeviriyorlardı atıfada dünya kadar pozisyon çıkıyordu,eskişehir maçında öyle müsait pozisyonu kaçırmazdı ,ben sol tarafa topla gidebilen ,seri bir kanat oyuncusu alınırsa atıfın geçen sezonki kadar olmasada enaz 13 gol 7 8 asist yapacağına inanıyorum,herfutbolcunun 1 kötü yanı vardır,atıfda topla şow yapmayı seviyor,buda bazen takımı zor durumda bırakıyor,eskişehir ve bursa maçında resmen topun ırzına geçti ,kaptırdığı topun haddi hesabı yok ,aklını başına toplaması lazım ,ozaman kendi ve sivasspor kazanmaya başlar [/b]
|
[B][FONT="Lucida Console"]Atıf senden bir soğudum bir soğudum ki sorma gitsin.
Topu her ayağına aldığında bakalım nasıl saçmalayacaksın diye bekliyorum. Belki de yokluğun daha iyidir diyorum.Hele şu şu denemelerin yok mu hepsine rakibe çarptırıyorsun arkadaş hiç mi boşluk yok kaleye doğru da habire rakibe çarptırıyorsun topu arkadaş anlamadım gitti. [/FONT][/B] |
biraz bencil oynamasa bu sezon biraz daha iyi olabilir topu ayağında o kadar gereksiz tutuyorki bazen çileden çıkarıyor insanı...
|
ya arkadaşlar takım sürekli 4 gün 3 gün izin yapıyor bu takım 90 dakikayı çıkaramıyor bu neyin izini carlos efendi brezilyaya gidecek gezecek diye takıma neden izin veriliyor bakın ertuğrul sağlam istifa etti edecek yılmaz vuralı balıkesir kaptı kapacak her an hikmet karaman bir takımla anlaşabilir gelin yol yakınken başkanı kan değişikliğine ikna edelim yoksa herşey için çok geç olacak
|
Değerli Arkadaşlar
Benim fazla gol atma hevesi gibi bir hevesim olmadı diyen Atıf Beyefedi gol pozisonundaki arkadaşlarına topu vermeyip de yaptığı slaloları, lalaylomları nasıl açıklayacak acaba! |
Kusura bakmayin bu adamin formunun düşmesinin suçlusu bizim taraftar her mac tribünlerde atif at
if diyip adamin bi taraflarini kaldirdirdilar |
atıf gardaş sahadaki oyunun ve bencilliğin söylediklerini yani mütevazı açıklamalarını havada bırakıyor
dediklerini yapmak istiyorsan önce sahada biraz sağına soluna bak senden daha müsait oyuncuları görmüş olursun böylece galibiyetlere daha kolay ulaşırız |
:) [B]Yav arkadaşlar stadda maç izleyenler daha iyi görür.Atıf nerede biliyormusunuz? 2 yada 3 kişinin arasında .Sürekli markaj altında 2-3 kişi kapatıyor bu ne demek yav 3 kişi 1 kişi ile uğarşırken onların boşluğundan yararlanmak gibi bir taktiği görecek geliştirecek uygulayacak teknik ekibimiz yok mu Allah aşkına ?[/B] ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |