![]() |
Burhan Eşer'den İsyan
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44746&token=68116[/IMG]
Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Burhan Eşer'den isyan... Diyarbakırspor-Bursaspor gerginliği nedeniyle Bursa'da çıktığı her maçta Yeşil-Beyazlılar'ın kendisine hakaret ettiğini belirten Burhan, ''Diyarbakırlı olmam ve 21 numaralı formayı giymem nedeniyle her maçta aleyhimde tezahüratlar yaparak ağır hakaretler ediyorlar. Geçen sezon lig ve kupada Bursaspor'a 4 gol atmam nedeniyle bu defa tepkileri daha fazla oldu'' dedi. |
Cevap: Burhan Eşer'den İsyan
Federasyon bu duruma cezai bir uygulama getirmeli.
Bir oyuncuyu yuhlayabilirsiniz... Ama hakaret bir suçtur! |
yazıklar olsun bursa taraftarına , seninle gurur duyuyoruz yiğido burhan ..
|
Sen takma Burhan gardas sen bizim gardasimizsin gerisi bos.
Sen guzel oynamaya bak yigit bir kentin yigit takiminda futbol oynuyorsun. Sadece oyununu biraz duzelt ve bencil oynama. |
tin tin tinimini bursa bursadan erkek çıksa bursadan erkek çıksa dünya tersine döner!! :D
|
bu yapılan düpedüz ırkçılıktır. etnik kökene dayalı ayrıştırmadır.
ırkçılık sadece zencilere karşı yapılınca mı gündeme gelecek? federasyonun bu konuda ağır yaptırımları olmalı. |
Resmen ırkcılık yapan bursalılara yobazlıklarından dolayı acıyorum .Sevilmeyen bir toplumun fertlerinden ancak böyle çirkeflikler çıkar .
|
Onlar senin diyarbakirli olmanla kürt asilli olmanla seni eleştireceklerine ilk önce onlar travesti kardeşlerini elestirsinler
|
Sen aldırış etme Burhan onlara
Sen oyununu oyna gerisine Karışma en iyi cevabisahada ver şampiyon oldukları yıl Diyarbakırspor a karşı tahrikle aldıkları 3 puanı, yine aynı takımın bursadaki maçının olduğu gün stadın yanibasindaki supermarketi ( sahibinin siirtli olduğunu biliyorum)nasıl taş yağmuruna tuttuklarıni çok iyi biliyorum ve bu sitede bundan bahsettim daha önce Onların karakterlerini çok iyi bilirim , savaş çıksa en önde kaçacak tipleri bünyesinde barındırır vatanıni milletini çok sevdiklerini iddia ederler ama gerçekte senin yanına yaklasamazlar Seviyoruz seni burhan |
İsyanını sahada göster Burhan efendi ;
Oyna adam gibi sonra isyan et. 9 maç sıfır gol, sıfır asist.:mad: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:18. |