SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tamam Gibi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38444)

SivasSpor.Com 20.11.2014 08:37

Tamam Gibi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44534&token=41297[/IMG]

Devre arasında zirveye oynayacak kadro kuracağız, kaliteli transferler yapacağız” diyen Roberto Carlos icraatlara başladı.

Kırmızı-Beyazlılar, ilk olarak geçen sezon takıma önemli katkılar yapan, ancak Bursaspor’a gittikten sonra kadro dışı kalan Aydın Karabulut’la anlaşma sağladı. Ameliyat geçiren ve şu an takımdan ayrı bireysel çalışmalar yapan tecrübeli oyuncuyu Carlos’un bizzat ikna ettiği öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın bir diğer transferi ise Colman olacak. Trabzon’dan ayrıldıktan sonra boşta kalan oyuncu, Yiğidolar’a önerildi. Yönetim henüz tam olarak kararını vermedi. Bu konuda Brezilyalı hocanın raporuna göre hareket edilecek.

Fanatik

Abdullah DuMaN 20.11.2014 08:40

Cevap: Aydın Tamam Gibi

Gitmesini istemediğim biriydi gelmesi yada gelmemesi bence çokta önemli değil gelirse eskisi gibi sevilen aydın olmayacağı kesin

BSMM 1964 20.11.2014 08:53

Cevap: Aydın Tamam Gibi

Aydının gitmesine şahsen üzüldüm atak yaparken Aydın-Aatıf-Burhan beraber yapıyorlar fazlzda bencil oynamıyorlardı gol yollarında etlkiliydik tabi gelirse iyi olur

sebasteia 20.11.2014 08:56

Cevap: Tamam Gibi

sevdik sevmedik, parayı gördü sattı, çok kızdık falan filan... bu muhabbetleri geçelim beyler. hepimiz tükürdüğümüzü yalayacağız. düşüyoruz be! boş muhabbetleri, gurur yapmayı vs bırakalım. kendimizi kurtarmaya bakalım.

geçen aydın varken ziya ve atıf'ın verimlerinin nasıl arttığını gördük. ben aydın'a sonuna kadar evet diyorum.

Rallim58 20.11.2014 09:00

[B]Kapıları kapattığına tekrar açmamak lazım... Sivassporumuz için hayırlısı ne ise o olsun diyelim.

Bugün akşama sorulacak sorulardan biri olur..

-"Başkanım Aydın Karabulut ile yeniden anlaşma sağlandı yazılıp çiziliyor, gerçekten sağlandı mı?

El cevap;

-"Henüz kesin değil, arkadaşlarımız görüşüyor veya ilgilenmiyoruz" cevabının ardından bakarsınız ertesi günü o futbolcu antrenmandadır :)[/B]

Ferhat06 20.11.2014 09:07

Evet! diyorum, gelsin.Bir daha da aklını başına devşirsin bir yere gitmesin.

AtmaCa 20.11.2014 09:18

gidişi muhteşem olmuştu gelişide muhteşem olacaksa gelebilir

34MUAMMER58 20.11.2014 09:26

[b]Aydın gelmesin ,istemiyoruz diyenlerin mantığını anlamıyorum,takım bağıra bağıra kümeye oynuyor,soldan ne bir atak ,nebir araya top,nebir orta açamıyoruz,cicinyo olmazsa sağdanda gidemiyoruz,takımı taşıyan tüm oyuncular resmen durdu,aydın bu sorunu halleder,colmanda hernekadar eleştirsemde ,hakanın ,kadirin,yapamadığı topu ileriye taşıma sorununu halleder,cruntusla olmuyor,iyide bir golcü lazım [/b]

Ahmet Ateş 20.11.2014 09:36

Değerli Arkadaşlar

Bu haberlere inanmak istemiyorum. Evet, Aydın iyi bir futbolcu. Ama ne zaman? Sadece cani istediğinde. Onun dışında ayağında top tutan, üç, beş rakibin arasına dalarak top kaybeden, takımı hep sıkıntıya sokan birisi. Hatırlayın, geçen sene sonuna doğru takıma katkı yaptığı beş altı maç dışında biz hangi Aydın'ı gördük sahada. Hep ikinci Aydın'ı gördük. Haa, bir de takımı bırakıp daha sezon bitmeden Bursaspor ile anlaştığını...

Colman ise artık bir yılkı atı. Bize yıkılmasında nereye yıkılıyorsa yıkılsın...

Bize genç ve dinamik oyuncular lazım. İnşallah bu Fanatik'in şişirme haberi olarak kalır.

shang 20.11.2014 09:54

çok çok flaş transferler gelmiyeceğine göre en azından kumar oynanıp bilinmeyen futbolcular alınacağına aydının gelmesini tercih ederim çok büyük katkı sağlamıştı geçen sezona atıf burhan ve aydın ve sezon sonu utakanında katılımıyla ciddi skor üretmiştik dolayısı ile camiayıda bilen bir aydın tekrar katkı sağlıyacaktır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:01.