![]() |
Benim İçim Yanıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44852&token=44805[/IMG]
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, maç sonu TFF Temsilcisinin yanına giderek; ''benim için yanıyor, yeter artık. Bu hatalara göz yumamayız, bu kadar basit kırmızı kart gösterilir mi?'' dedi. Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, yapılan hakem hatası dolayısıyla sinirlenerek maç sonu yardımcıları ile birlikte hakemi alkışlayarak protesto etti. Maç bitiminde TFF temsilcisinin yanına inen Başkan Mecnun Otyakmaz, ‘Benim için yanıyor, yeter artık. Bu hatalara göz yumamayız, bu kadar basit kırmızı kart gösterilir mi?’ diyerek tepki gösterdi.. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: Benim İçim Yanıyor
[B]Bade harab-ul Basra![/B]
|
Sivaslının içi daha çok yanıyor başkannn. sivasspor nereye gidiyor sahibimiz yok futbolcu strese girmiş oynayamıyor. futbolcu iyi çalışmadığı için sahada kendi kendine sakatlanıyor. başkannn nolacak halimiz
|
[B]SEZON baı yapılanmasını düzgün yapsaydınız sayın başkan,bunlara iç gerek kalmazdı ,hakemleride yenerdik ozaman güçbela pozisyon buluyoruz,onuda hakemler ,ya penaltımızı vermiyerek ,ya takımı eksilterek berteraf ediyor,sesinizi biraz dahagür çıkarın,takım kötü günler geçiriyorda hakemlerde böyle şerefsizlik yapıp sivassporumuzun puan yolunu kesiyor,tff de kaşının altında gözün var diye ceza üstüne ceza keserek maddi anlamda sivassporu yıpratıyor,destek verdiğiniz tff yönetimi yapıyor bunlaRI haberiniz olsun[/b]
|
Önlem almazsan daha çok yanacak başkan.
Basit bi örnek Kayseri spor biz iyi takımız başkası düşünsün dedi soluğu PTT de aldı. Sen istiyorsun diye batuhan oynatılıyor Takım PTT ye gidiyor biz kavruluyoruz başkan gerekli tedbiri al artık. |
Benim de içim yanıyor, bizim de içimiz yanıyor sizin gibi hatta Carlos'un da yanıyor ama eminim futbolcuların içi yanmıyor. İçi yanan futbolcu rızkını kazandığı işini düzgün yapar (futbolunu oynar) bencil davranmaz golü atar atamıyorsan pasını düzgün verir, golün atılmasını sağlar. Sayın başkanım sizin bu sözünüze istinaden akıl vermek değil, TFF'nin yaptıklarına yumruğunuzu vururken, aynı yumruğu futbolcular için de masaya vurup düzelmeleri yönünde gerekeni yapacağına inanıyorum.
Benim aklıma gelen futbolcular Carlos'un gitmesini istiyorlar, o yüzden oynamıyorlar. K. Erciyes maçındaki pozisyonlara bakın bir profesyonel futbolcunun kaçıracağı pozisyonlar mı?? Bilerek oynamıyorlar, masaya yumruk vurmanın zamanı, düzelmeleri için kapıyı göstermenin zamanı. Bu sene Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşmemeliyiz. Düştükten sonra Messi'ler Ronaldo'lar vs.ler transfer edilse bile boş. Önemli olan şimdiden kulaklar çekilip ara transferde gerekli birkaç tane adam gibi adam transferi gerçekleştirip, Süper Lig'de kalmalı ve seneye de ileriki yılların süper takımını kurmalıyız. |
vaaaay baskan durumael atms adamın içi yanıyomus ya kolay mıı helal sana büüüyüüüüük baskaaaannn :mad::mad::mad:
mecnun odyakmaz bu durumun birinci suclusu sensin önlem almazsan hesap vereceksin küme düşüren baskan olarak yaptıgın başarıları tarihe gömeceksin hep küme düşürdüğün akıllarda kalacak biran önce önlem al |
Hakem maçı katlediyor kadir mac sonunda elini sıkıyor boyle yaparak hakkimizi alamiyoruz o hakemin uzerine yürüyüp itiraz edecegine ...
|
Birakin artik su Hakemin arkasina siginmayi.
Adam gibi futbolcu Transfer eden yok. Kaleci dersen evlere senlik. Futbolcularda disiplin kalmamis. Kondisyon zaten yok. Teknik Direktör dersen ondada is yokmus. (Domingez gidince dagildi.) Dahada yazarimda agzimi bozmak istemiyorum. |
içi seni dışı bizi yakıyor malesef
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:56. |