SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Carlos Dayanamadı... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38524)

H_Turan 13.12.2014 07:28

Carlos Dayanamadı...

[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/n2buwg1d130628964194590517.JPG[/IMG]

[B]Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe maçında skorun 3-1 olmasının ardından hüzünlendi.

Sivasspor’un Teknik patronu Roberto Carlos, Fenerbahçe maçında skorun 3-1 olmasının ardından resmen ağladı. Yayıncı kuruluş Lig TV’nin kameralarına yansıyan görüntü, Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörünün golden sonra hüzünlendiğini görüntüledi. Kötü gidişat yüzünden ve Fenerbahçe maçından alınan mağlubiyet sonrası hüzünlenen Carlos’un üzüntülü mimikleri Lig TV kamerasına yansıdı. [/B]
Kaynak:sivasirade.com

final 13.12.2014 08:07

Cevap: Carlos Dayanamadı...

taraftara sesleniyorum carlosa destek olalım bizim türk hocalar olsaydı şimdiye bırakıp kaçardı adam hala dik durup mücadele veriyor futbolcular biraz şahsiyetli olup oynayacak yönetimde elini taşın altına koyacak

onur0634 13.12.2014 09:00

Yönetim istifa etmediği sürece bu takım inişli çıkışlı grafik sergilemeye devam eder...Hoca ne yapsın elinde alternatif oyuncusu yok eğer mecburiyetten ümit kurta tahammül edip berk neziroğullarını sol bek oynatıyorsa Allah yardımcısı olsun...

OLCAY_58_AKKUS 13.12.2014 09:09

fener maçı özetlerini izleyin ümit her golü izlediğini göreceksiniz hiç bir gayret yok.bu adam takımı sabote ediyor kovalayın bu adiyi bedavaya ispanya ya gitsin belki top toplatırlar ispanyada.

onur0634 13.12.2014 10:16

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;927541]fener maçı özetlerini izleyin ümit her golü izlediğini göreceksiniz hiç bir gayret yok.bu adam takımı sabote ediyor kovalayın bu adiyi bedavaya ispanya ya gitsin belki top toplatırlar ispanyada.[/QUOTE]

Kupa maçında 85 dakikada oyuna girdi o anki skor 1-0 maç bitti 1-2 tesbitine katılıyorum...

cengo64 13.12.2014 10:20

Carlos a destek olacaklarmış.Oldu hunilerinizi takıp kafanıza desteğe devam edin.

34MUAMMER58 13.12.2014 10:27

[b]r.carlosun da bu kötü gidişatta payı var,ancak bu başarısızlıkta en büyük pay yönetimindir,yakında başlıkta açacağımbu konuda nerden nereye diye,sivassporun kalesinde eskiden petkoviç duruyordu,şimdi fb nin 3.kalecisi ertuğrul,sivassporun önliberosunda sylla vardı,bastos vardı,şimdi kadirvar emekliliği gelmiş adem var ,i.toraman var,sivassporun ortasahasında keita sergio ,van vooter,erman vardı, ,şimdi mehdi var ,musasinanvar,sivassporun solunda aydın vardı groseçki vardı şimdi kimseyok ,sivassporun defansında ,bilica ,diallo,karimsaidi vardı şimdi ümit var,sivassporun forvetinde mehmet yıldız ,balili,kamanan,eneramo,ivan çetkov,dos santos ,vardı şimdi cruntus,ahmetaras,batuhan ,utaka var:mad:, yanii baktığımızda geçmiş yıllara nazaran sivasspor hep küçülmüş ,iyi oyuncuların yerini aynı kalitede oyuncularla takviye edemedik ,sezonada yarım yamalak kadroyla başladık,şöyle düşünün sezon başında iyi kaleci alınsaydı,aydın olsaydı yada benzeri aynıkalitedebiri,forvete cruntus değilde daha iyi forvet alınsaydı ,kaleci 1 maç kurtarsa ,sol açık sayesinde 1 maç alsak ,forvetsayesinde 1 maç alsak şuan enkötü 19 puanımız olurdu ki ,diğer kaybettiğimiz maçlardanda puan toplardık,r.carlos elindeki yetersiz kadroyla şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyor ,teknik direktörlük kariyerinde tecrübe kazanmış oldu,demekki neymiş ,sezona ne olursa olsun yetersiz kadroyla başlamıyacaksın,bundan sonraki hocalık kariyerinde bu ona çok büyük ders olmuştur :mad:[/b]

MERT BEY 13.12.2014 10:58

carlos insallah sezon sonu gidersin ama şuan istifa etmeni ne kadar çok istesemde bi faydası olmayacak cünkü elindeki malzeme bu hatta elinde malzeme bile yok diyebilirim her biri birbirinden faydasız adamlar var 3 maç sonra herşeyi değiştirmelisin değiştiremezsen sen değişeceksin

şehrisivas 13.12.2014 11:51

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;927541]fener maçı özetlerini izleyin ümit her golü izlediğini göreceksiniz hiç bir gayret yok.bu adam takımı sabote ediyor kovalayın bu adiyi bedavaya ispanya ya gitsin belki top toplatırlar ispanyada.[/QUOTE]

sonuna kadar katılıorum gardaş resmen hainlik içine işlemiş bu ümit,in,Aynı zamanda Carlos,a sonuna kadar destek vermemiz gerekli çünkü devre arası fark açılmadan böyle olursa yapılacak operasyonun içinde daha çok hain var bunu ben sezon başından beri hissediyorum

rezi 13.12.2014 13:21

[QUOTE=şehrisivas;927587]sonuna kadar katılıorum gardaş resmen hainlik içine işlemiş bu ümit,in,Aynı zamanda Carlos,a sonuna kadar destek vermemiz gerekli çünkü devre arası fark açılmadan böyle olursa yapılacak operasyonun içinde daha çok hain var bunu ben sezon başından beri hissediyorum[/QUOTE]

Bir de olaya Costa tarafından bakarsanız sevinirim.Geçen yılki hırsı agresifliği nerede ,son maçta yenen gollerde onun da çok hatası var.Tecrübesi ile defansı yönetmesi gerekmiyor mu?Bu tek başına ne Ümit'in ne de Costa'nın suçu, sen disiplini elinde tutamazsan herkes kendi kafasına göre oynar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:40.