![]() |
Gitmesi Gerekenler?
Arkadaşlar bu konu başlığı altında herkesin önerilerini yazmasını bekliyorum.belki yönetim burdan okur ve bazı hataları düzeltmelerine vesile oluruz.İNŞALLAH
Benim listem GİDECEKLER:abdurrahman,utaka,kadir,ahmet aras,cihan,batuhan,Berk,Ümit kurt, ALINMASINI HAYAL ETTİKLERİM:(ÜMİTSİZCE) DİARRA,Emrah Başsan,Zeki Yavru,Ferhat Kiraz,Mehmet Topuz,Batalla, CARLOSTAN BEKLENTİM: Real madridin 16-17 yaşında genç yeteneklerinden 6 aylığına 3-4 tane kiralayıp getirsin ligin tozunu atar o gençler Örneğini Arsenal gösteriyor tüm dünyaya.Roberto carlos bize geldi madem, madem dünya yıldızı göstersin bize çapı ne kadar alsın gelsin ordan cengaverleri bizde carlos geldi bak böyle adamlar aldı diyelim.Yoksa bu şekilde benim gözümde carlosun Yılmaz vuraldan veya herhangi bir yerli hocadan farkı yok.Madem sen carlossun git realden futbolcu getir bize. Yönetim istemiyor mu? sana engel mi oluyor? 1 dakika bile durma bırak istifa et onurunu kurtar. |
Cevap: GİTMESİ GEREKENLER?
3-4 tane 17 yasindaki Ispanyol sözde yildiz adaylarini getirip, 5 ay'da kümede kalma mücadelesi verdigimiz halde bunlardan verim alacaksak, o zaman sana bogaz köprüsünü satayim, üstünede 24 senelik tofas veriyim. dizel ve otogaz. saglam.
|
bu takıma : Sol bek. Sol açık ( aydın geldi ) Oyun kurucu, Sağ açık , ve forvet lazım.
|
Gitmesi gereken ; tüm takım
Gelmesini hayal ettiğim ; RUH |
Gitmesi gereken yok kendine gelmesi gereken var o da cicinho dışında bütün takım tabi transferde şart yedek kulubemiz yetersiz
|
GİTMESİ GEREKENLER: BATUHAN-TORAMAN-KADİR-CHRİS-CİHAN-BERK-MUSA-APO-ERTUGRUL
bunlardan kurtulursak ve 5-6 iyi adam alırsak bunlara erman ve eneramoda dahil ilk 8e bile gireriz öncelikli hedefimiz takımdaki yeteneksiz ruhsuz her gittiği takımı düşüren her gittiği takımda huzursuzluk çıkaran adamların gitmesi olmalı |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Duba gibi şişmiş [COLOR="Red"][U]Batuhan[/U][/COLOR], geçmişinden eser kalmamış [COLOR="red"][U]Apo[/U][/COLOR], Forvet müsvettesi [COLOR="red"][U]Chris [/U][/COLOR]ve [COLOR="red"][U]Utaka [/U][/COLOR]ile [COLOR="red"][U]Cihan[/U][/COLOR], devre arası kesinlikle gönderilmesi elzem futbolcularımızdır...
Bu futbolcularla yollarımız ayrılsın, inanın bunlara PTT 1. ligden dahi talep olacağını tahmin etmiyorum... Ama biz alıyoruz, hatta kurtarıcı olarak görüyor olmamız ise üzüntü verici bir durum...[/FONT][/B] |
Gitmesi gerekenler: Batuhan,Chris,Utaka
Gelmesi gerekenler: Aydın Karabulut, Eneramo ve Erman Kılıç Üç kişi gönder , üç kişi al. Bu kadar basit. Hain, satıcı falan laflarını bırakın şimdi. Oynayamayan gider. Parayı veren düdüğü çalar. O kadar . |
Sivas´lidir kalsin demeyip demogoji yapmayip I.Toroman kesinlikle gönderilmeli.Gitsin istemiyoruz.Besiktas onu asla almaz geri, resmen bize SUTLADILAR.
Batuhan,UtakaChristanus,Cihan,Abdurrahman,Kadir ve Ertugrul kesinlikle gönderilmeli.Bu parazit ve asalaklar Sivasspor´u bugünlere getirenlerdir. Bir kaleci bulamadik ona yaniyorum.Ertugrul Sivasspor´a yakisan bir kaleci olamaz. |
Gitmesi en gerekli kişi kadir. Açın bakın bütün oynadığı maçlarda yediğimiz golden 1 önceki paslarına çalımlarına ne demek istediğimi anlarsınız. Uğur kavuk neyse bu da o. (Zamanında uğur kavuğada ses etmeyin diyenler vardı:) bakın şimdi onun bölgesinde cicinho oynuyor aradaki farka bir bakın)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:59. |