![]() |
İN/OUT
[COLOR="Red"][U][CENTER][b]WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ[/b][/CENTER][/U][/COLOR] [FONT="Arial Black"][/FONT][COLOR="Blue"][B][U][CENTER][B][B][/B][/B]SİTEMİZDE İLGİ UYANDIRAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM BİR TOPİĞİ TEKRAR AÇMAYI DÜŞÜNDÜM...HERKESİN BİR İN/OUT'U VARDIR..BOL EĞLENCELER..[B][/B][/CENTER][/U][/B][/COLOR][I][/I]
|
onur topic eğlenceli olacak benim in ve out larımı yazabilmem için bayağı düşünmem gerekli okadar çok kişiyle tanıştımki burda ama genelliklesi in olur valla
|
[QUOTE=dogukan58]onur topic eğlenceli olacak benim in ve out larımı yazabilmem için bayağı düşünmem gerekli okadar çok kişiyle tanıştımki burda ama genelliklesi in olur valla[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]AKLINA GELEN HER ŞEYİN GÖRDÜĞÜN HERŞEYİN BİR İN/OUT'U VAR..AKLINA GELDİKÇE YAZ:)[/COLOR] |
[B][COLOR="DarkOrange"]Yaz [/COLOR][/B] [COLOR="Indigo"][B]OUT[/B][/COLOR] [COLOR="SlateGray"][B]Kış[/B][/COLOR] [COLOR="Navy"][B]İN[/B][/COLOR]
|
onur yazmak out 10ur yazmak in 10ur abi
|
sevebilmek in
sevipte sevilmemek out sevmeyipte seviyor gibi görünmek sadece ve sadece ŞEREFSİZLİK |
[B][COLOR="Navy"]R[/COLOR][COLOR="DarkOliveGreen"]E[/COLOR][COLOR="DarkRed"]N[/COLOR][COLOR="Sienna"]K[/COLOR][COLOR="Purple"]L[/COLOR][COLOR="DarkSlateGray"]İ[/COLOR] [COLOR="Green"]Y[/COLOR][COLOR="Blue"]A[/COLOR][COLOR="Red"]Z[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]I[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]İN[/COLOR][/B] Düz yazı [B][COLOR="darkred"]OUT[/COLOR][/B]
|
SİVAS OUT //// ŞAMPİYON SİVAS İN
|
[CENTER][/CENTER][COLOR=BLUE]HEP DESTEK TAM DESTEK[/COLOR][COLOR=RED][b] İN[/b][/COLOR]
[CENTER][/CENTER][COLOR=BLUE]ÇEKİRDEK YEMEK[/COLOR] [COLOR=RED][b]OUT[/b][/COLOR] |
[QUOTE=dogukan58]sevebilmek in
sevipte sevilmemek out sevmeyipte seviyor gibi görünmek sadece ve sadece ŞEREFSİZLİK[/QUOTE] sinirlenme gardas:rolleyes: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:54. |