![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44826&token=15250[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 4. hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[FONT="Comic Sans MS"][B]ne izledik ki yorum yapalım??? bu a haberin :mad::mad::mad::mad:[/B][/FONT]
|
izlemedik ama yendik, sevindik :)
|
İzleyemesek de takımın yeniden kazanma alışkanlığı kazanması güzel. Futbolcuların kendilerine güvenleri de geliyor yavaş yavaş. Karabük maçını da kazanırsak çok güzel olacak.
|
izleyemedik onun için değerlendiremiyoruz ama yenmişiz. bu yeterli bence
|
değerlendirebileceğimiz bi şey yok izleyemediğimiz için ama 2.devre 10 kişi mücadele edip kazanmak büyük başarı oldu 2014 yılını galibiyetle kapattığımız için çok mutluyuz.İnş 2015 yılınada galibiyetle başlarız.
|
maçı izleyemediğimiz için yorum yapamıyoruz.kazanmamız gruptan çıkmak için önemliydi.bunu başardığımız için teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum.inşallah yeni yılda da maçlarımızı kazanarak hem ligde hem kupada iyi yerlere geliriz.
|
Başbakan TÜSİAD'a yüklenmiş, Yeni Zellanda 2015'i çok güzel karşılamış, elektronik burun hastaları koklayacakmış vs. vs. maçı vermesi gereken kanal bunları veriyordu o sırada..
|
Tuzla'nın Antep'i yenmesi bizim için hayır mı oldu şer mi oldu anlayamadım valla. Antep yavru Antep'i kesin yener, 3 puanı kapar. Biz de Tuzla'yı yeneriz diye düşünüyorum. Böylece son maç Antep'ten 1 puan bile alsak çıkarız...
Sanki UEFA'dayız da grup hesabı yapıyoruz... Şimdi gel de yanma Tuzla maçına, içerideki Antep maçına... |
tuzlaya en az 5 gol atalımda , gruplara kalmasakda olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46. |