![]() |
İbrahim Akın Sivasspor'da
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45018&token=51916][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45018&token=51916[/img][/url]
Sivasspor Gaziantepspor ile yollarını ayıran İbrahim Akın ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Ligin ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Sivasspor, devre arasında Gaziantepspor ile karşılıklı olarak anlaşıp sözleşmesini fesh eden 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu İbrahim Akın ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşen İbrahim Akın kendisini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza attı. Akın'ın yarın Sivasspor'un Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarına katılacağı bildirildi. [B]Sivasspor.Com [/B] |
Cevap: İbrahim Akın Sivasspor'da
Hayırlı ugurlu olsun bana göre devre arası yapılan transferden en iyilerinden birtanesi, çünkü liğimizi biliyor ve top tekniği yüksek ilk yarı bizi 4 eylül stadında yıkan futbolcu idi
|
Bu ibrahim akın haberini burada verirken gülenler olmuştu yok öyle bir şey demişlerdi Selam olsun o gülenlere :)
|
Çok iyi transfer. Ayrıca danimarkalı ortasaha ile görüşmek için istanbula getirilmiş.
|
En iyi transfer simdiye kadar !!!!
|
şu danimarkal ıfutbolcuyuda öğrensik kimdir necidir
|
Beyler danimarkalı futbolcu lasse schöne. bi ara ilgileniyoduk hatta hatırladınızmı ?
|
inşallah beni şaşırtırda başarılı olur
|
Ben yazmıştım arkadaşlar birkaç gün önce ve doğrulanmış. Hayırlı olsun ama bu adamı görünce kaçırdığımız sampiyonluk aklıma geliyor
|
İbrahim'in yeteneklerine kimse birşey demez herhalde. Futbola motive olursa bizim takım için çok fayda sağlar. Ama bir nokta daha var. Malum süreçte ismi çok yıprandı. Bu durum beni düşündürüyor. Hem İbrahim Akın açısından hem imaj açısından.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:40. |