![]() |
Engin'le anlaşma sağlandı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45091&token=39575][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45091&token=39575[/img][/url]
Galatasaray'dan bonservisini almak için görüşmeleri sürdüren Engin Baytar, Bursaspor'un ardından bu kez de Sivasspor ile masaya oturdu. Sergen Yalçın'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Engin Baytar için resmen devreye giren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, bugün saat 15:00 sularında Engin Baytar ile bir araya geldi. Engin Baytar ile prensip anlaşmasına varan Otyakmaz, tecrübeli futbolcunun bonservis sorununu çözmesinin ardından resmi imzaların atılacağının sinyallerini verdi. ENGİN BAYTAR'A CEZA YOK Galatasaray Yönetimi'nin Engin Baytar'a disiplinsiz hareketleri ve antrenmanlara katılmadığı gerekçesiyle yüklü para cezası vereceği iddiaları duvara çarptı! Transfer görüşmeleri yapmak için izin alan Engin Baytar'a herhangi bir ceza vermeyi gündemine almayan sarı-kırmızılı yönetimin, tecrübeli futbolcuya 4 gün de izin verdiği kaydedildi. Sporx.com |
Cevap: Engin'le anlaşma sağlandı
Hadi bakalim sadece furbolu dusunurse bizim orta saha sikintimiza ilac gibi olur bence
|
Artik belli bi yasa geldi. Emre belozoglu gibi rahatsiz bi futbolcu olsada kisa surede takima alisip buyuk katki saglayacaktir. Haber dogruysa hayirli olsun insAllah. On liberoda kadir ve ademe mahkumiyetimiz sona erer en azindan.
|
O zaman ya andy polo yada bu haber yalan çünkü bir transfer yapıp sezonu kapatıcakmışız
|
Artık şu orta saha alınsın da kim olduğu önemli değil..
|
Cephe futbolu oynayan bir kulüp değiliz. Ama kanatlar işlemediğinde yükü sırtına alırsa cok farklı bir oyun mantıgımız ortaya cıkar. Tam duvar öreriz karsı kaleye. Hayırlı olsun.
|
daha formayı sırtına geçirmedi ama gelmesini istiyorum
Trabzondaki gibi oynayacaksa bu takıma çok katkı sağlar Göbekte iki oyuncumuz var ikisi de defansif Bunların biri ofansif olması gerekir o yüzden bu transferi istiyorum Disiplin sorununa gelince ; sivasta efelenmeye kalkarsa bir sezon ceza alır, çünkü hakemler ve komitesi bize karşı daha bi şevkle ceza veriyorlar Sıkıyorsa aynı hareketleri yapsın, sezonu kapatır direk Mecnun başkan ile sergen hoca da iyi bi ayar verirler tabi |
Nihayet alindi su orta saha enginin oldugunada sevindim en azindan tecrubeli ligi biliyo ve takimi atesler keske ts macindan once olsaydi bu transferler
|
Şu an orta sahaya Engin Baytar'ı değil beni bile alsalar sevinecek durumdayım. İnşallah iyi olur.
|
Sergen hocamız bu kadar ısrar ediyorsa herhalde bir bildiği vardır alırsak sergen hocamızı memnun etmiş oluruz umarım sivasımızda memnun kalırda bu sıkıntıdan kurtuluruz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:00. |