![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44826&token=15250[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta maçında Gaziantepspor'u 2-0 yenerek gruptan çıkmayı garantilediğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Mutlu günler yakın inşallah..
Takım 4, 4'lük olmasa da kıpırdanma var. Özellikle İ.Akın olmak üzere, bugün İbrahim Öztürk, Mehdi ve Ertuğrul iyiydi. Ama daha iyi olmamız lazım. Lig çetin ceviz olmaya başladı. Tam 8 takım düşmeme mücadelesi veriyor. Her maçtan puan almamız lazım. Ligde G.Antep böyle oynamayacaktır ama yine yeneceğimize inanıyorum. Huzurlu bir akşam yaşatan tüm emeği geçenlere teşekkürler.. . |
Ertugrul , Ibrahim Ozturk ,Fatih ve Aydin iyilerdi fakat biz iyi bi oyun ortaya koyamadik yaniltici olmasin lakin antep kotununde kotusuydu.
|
İbrahim Öztürk,İbrahim Akın İbrahim Toraman kısaca(Hacıibrahimoğullarının maçıydı:)
|
ibrahim akın golü atana kadar gayet iyiydi ama sonra oyundan düştü
aydın oyuna girdi oyuna girmesi bile takımı defanstada ofanstada rahatlattı inşallah form kısa zamanda form tutar eski aydına oranla biraz ağır inşallah birde ligde 3puan alırsak ozaman tatdından yenmez ibrahim öztürk ve toramanda fena değildi |
Aydının asisti çok güzeldi.Oyunun bazı bölümlerinde iyi oynadık.Tabi kupada tur atlamak güzel ama bizim için önemli olan lig.
|
Maçta göze çarpanlar : Hakanin bos kaleye gol atmaktan aciz olmasi ve musanin kritik yerlerde ayakta duramamasi.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : orta sahadaki eksiklik apacik ortada bize iyi bir orta saha oyuncusu lazim, Eneramo o kadar kilosuna ragmen iyi top sakladi ve gol atti Maçın en iyisi kimdi : Ibrahim Akin Maçın en kötüsü kimdi : Hakan Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : iyi yönetti |
Çok kaçırdık ama çok şükür kaçırdıklarımızı aramadık. Gruptan çıkmamız iyi oldu bir de hafta sonu kazanırsak harika olacak.
|
Ertuğrul kalede İbrahim Öztürk ise defansta güven verdi...Eneramo yetersiz ve aşırı kilolu bu haliyle iş yapacağını zannetmiyorum...Aydın Karabulut daha hazır değil biraz daha zamana ihtiyacı var...İbrahim Akın form olarak Burhan Eşerden daha iyi durumda...
|
Arkadaslar formu cok dusuk bir takima sahibiz. Allah tan gaziantebin de temposu dusuktu. Aydin evet iyi bir asist yapti ama kosamiyor. 5 dakika da kesildi. Eneramo desen kutleyi kaldiramiyor. Mehdi cok iyiydi. Ibrahim toraman icin hala umitsizim. Hakan ve musa bitik, aatif yine ayni. Ben en cok ibrahim ozturku ve fatih i begendim. Genc fatih ziyayi keser diyorum. Birde toraman, eneramo ve aydina burdan sunu demek istiyorum. Kebaba artik ara verin, su gobekleri eritin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:05. |