![]() |
Sivasspor'da büyük gün
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45114&token=56885[/IMG]
Gaziantep'i deplasmanda 3-1 yenip moral bulan Sivasspor'da gözler transferin son gününde yapılacak takviyelere çevrildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündeminde iki isim var. Biri Galatasaray’la alacaklarındaki problemi gidermeye çalışan Engin Baytar. Diğeri ise bir süredir görüşmeler yapılan Fildişi Milli Takımı’nın Basel’li orta saha oyuncusu Serey Die. Teknik direktör Sergen Yalçın her iki oyuncunun da kadroya katılmasını istiyor. Yönetim bu transferlerde mutlu sona ulaşabilmek için çalışıyor. Taraftarın gözü gece yarısına kadar gelecek müjdeli haberde olacak. |
Cevap: Sivasspor'da büyük gün
Evet, milliyet de yazmış biraz önce okudum. Son günde bu iki futbolcu da gelirse bomba olur. Potansiyelimiz ve süper ligde yaşattıklarımızla daha 5. Büyük olmayı nezaman hayalden çıkarıp gerçege dönüştürecegiz. Her deplasmanda tribünümüz niye dolmuyor hala bukadar sivaslıyla anlamadım
|
karaoğlanı alsak iyi olur. engin sorun olurda.
|
her zamanki gibi yine transfer olmaz.alistik yillardir. beles olsaydi kacirmazdik.engin gelsede fayda saglamaz. serey die afrika kupasini birakip 2 dk imza atip geliyom mu diyecek. Yonetim degismedigi surece zihniyette degismeyecek. ligde kalsak bile her sezon kume dusmemeye oynariz.
|
***takımın iki sinede ihtiyacı var,kesinlikle alınmalı,antepi şansımızla yendik istediğiz oyunu henüz yakalayamadık o neden takımımız daha güclenmesi lazım
|
Engin gelsede çok faydalı olmaz.Die yi alırsak süper olur.
|
Serey Die alman ekibi Vfb Stuttgart ile anlasmis..................
|
Her sene olduğu gibi yine son gün yalan transfer haberleri.. Yönetim ne zaman çıkacak kardeşim biz transfer yapmayacağız taraftarımız beklenti için girmesin transferi kapattık diye.
|
engin baytar yetenekli lakin çok sorunlu her açıdan yararından çok zararı olur adam eksiltebilen dikine oyun kuran ve tekniği yüksek bir orta saha şart Serey Die olur yada başka biri lakin şu saatten sonrada olacaga benzemiyor
|
hiç sanmıyorum bu isimlerle anlaşılacağını muhtemelen biz transferi kapattık.Engin güven vermiyor dengesiz futbolcu sereyinde geleceğini sanmıyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:08. |