SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Sivaspor Uçar! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38744)

SivasSpor.Com 04.02.2015 07:43

Bu Sivaspor Uçar!

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45135&token=65332[/IMG]

Tunç Kayacı, Anadolu takımlarının transfer politikasını yorumladı:

Erciyes’in Drenthe, Çaykur Rizespor’un ise Obraniak transferleri büyük iş. Ancak en doğru politikayı Sergen Yalçın yönetimindeki Sivas uyguladı. Eneramo, İbrahim Akın, Aydın Karabulut ve İbrahim Öztürk tam nokta atışı.

Ara transferde özellikle son gün büyük hareketlilik yaşandı. İlk yarıyı kötü bitirenler kesenin ağzını açtı. Devre arasında en doğru hamleleri ise Sivasspor yaptı. Gereken yerlere takviyeleri yaparken gerek kalmayan oyuncularla yollar ayrıldı. Yiğidolar şu anda tehlikeli bölgedeler ama yükselen kadro kalitesi ve değişen futbol mantalitesi ikinci yarıda yukarıya taşır Sivas’ı. İbrahim Öztürk, İbrahim Akın, Eneramo ve Aydın Karabulut isimleri hepsi nokta transfer.

Akigo kabuk değiştirdi

Alt sıralardan kurtulma savaşı veren ekipler içinde Erciyesspor’un Drenthe transferi çok konuşulacak. Bu transferin benzerini Rizespor, Obraniak’ı alarak yaptı. Böyle isimleri getirmek kolay iş değil. Akhisar Yönetimi strateji mi değiştirdi yoksa ikinci yarıdaki tehlikenin farkına varıp bu atağı mı yaptı merak ediyorum!

Es Es’in işi zor!

Eskişehirspor da adından söz ettirdi. Erkan ve Aytaç Kara gibi iki önemli ismi Trabzonspor’a verirken, Emre Güral ile Mustafa Yumlu’yu almaları bir anlamda balanstı. Bir taraftan para kazandılar diğer taraftan da kadroyu tavkiye ettiler. Skibbe ligi biliyor ama önceki Eskişehirspor’u ile şimdiki arasında fark var, işleri hiç de kolay değil.

Kocaman’ın stratejisi doğru

Konya cephesinde Aykut Kocaman istemediklerini tespit edip, ikinci yarıda korkulu rüya görmemek adına boş durmadı. Karabük’ün en büyük transferi yönetimin duruşuydu. Hocasına sahip çıkarak Türkiye’de bir örnek oldular. Tolunay Kafkas, nokta ismlerle anlaştı, ikinci yarı onlar için çok çetin geçecek. Gaziantepspor da gidenler ve gelenlere bakarsak ikinci yarıda en çok sürprize açık takım gibiler.

stain 04.02.2015 08:19

Cevap: Bu Sivaspor Uçar!

biraz daha zamana ihtiyaç var ancak gs maçına kadar alınacak olan 6 puan takımı üst sıralara tırmandırır alt tarafı ise karma karışık bir hale getirir sergenin süper ligdeki çoğu takımı tanımasıda bizim açımızdan çok büyük avantaj

birdokuzaltiyed 04.02.2015 08:21

[B]Özü , sözü doğru bir yazar Tunç Kayacı, İkinci ligden beri Sivassporu'u takip ediyor, hep mantıklı ve doğru teşhisleri var, güven veriyor. Sanki gizli Sivas sevdasını da sezinliyorum kendisinde.Doğru söylüyorsunuz Sn. Kayacı, bu Sivas yukarıya doğru yıldırım hızıyla uçacak inş. [/B]

shang 04.02.2015 08:45

tunç kayacının sevdiğim bir sima tanışma sohbet etme şansıda buldum gayet mütevazi bir kişilik yorumlarınıda seviyoruz.bu takımı takip eden ender insanlardan

baycabbar 04.02.2015 08:53

Kadirim bir tanesin sen Allah seni hep böyle mutlu etsin.Sivas'ın unutulmazları arasındasın sen.

asinancetin583 04.02.2015 12:48

Hep soyluyorum bu adam soylemese de Sivassporlu diye yine yerinde ve son derece basarili tespitler yapmis seviyoruz seni Tunc Kayaci

by_hunter 04.02.2015 14:36

İyi fakat tam olarak hazır olmayan oyuncular transfer ettik.

Gelen oyuncular aylardır maça çıkmıyorlar.Tam hazır olmayan eneramo farkını antep maçında yarım devrede hisettirdi.

Akhisar maçını da alırsak takıma bir özgüven geleceğine ve üst sıralara hızlı bir şekilde tırmanacağına inanıyorum.

yiğido şahin 04.02.2015 15:27

zaman gösterecek yerinde transfer mi yoksa boş transfer mi

SivasLady 04.02.2015 15:59

[B]yorumlarina deger verilen bir kisi oldugu icin söylediklerini göz önünde bulundurarak dedigi gibi ins. ikinci yari daha iyi yerlerde oluruz[/B]

esrarengiz 04.02.2015 16:53

Sivasspor aldigi futbolculari 3veya 4 hafta bir arada oynatabilirse is yapar..fakat benim fikrim orta sahadan yanaydi...topu taca atamayan bir mehdiden daha ne kadar faydalanmayi dusunuyor sergen..keske son gun onu gonderseydide ikinci ligden genc hic taninmadik birini alsaydi..bukadroda siritmazdi..ama mehdi bu kadroda bile parmakla gosteriliyor..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:40.