![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44885&token=62503[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 19. hafta karşılaşmasında cumartesi günü evimizde Akhisar Belediyespor´u konuk edecek Medicana Sivasspor’da karşılaşmanın e-biletleri satışa sunuldu. Elektronik biletler 4 Eylül Stadyumu önündeki gişelerden ve [url]www.passo.com.tr[/url] adresinden satışa sunuldu. Passolig kartına bir bilet tanımlaması yapılmaktadır. Passolig kartı olmayanlar taraftarlarımız ise [url]www.passolig.com.tr[/url] üzerinden ya da stadyum önündeki gişeden Passolig Kart alarak karşılaşmayı tribünden izleyebilir. Karşılaşma için kağıt bilet satılmayacaktır. [B]Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:[/B] VIP: 15 TL, Maraton: 10 TL, Kale Arkası (Gar ve Havuz): 5 TL, Misafir Takım: 5 TL |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
Günaydın yigidolar. Sivas dışında calistigim icin kombinem olduğu halde maca gelemiyorum. sayet maca gitmek isteyen arkadaş varsa bu hafataki mac icin transfer yapabilirim
|
her zamanki gibi inş. stadyumdaki yerimizi alacağız.Maça gelin diye diye dilimizde tüy bitti en azından çevremdeki herkese her maçtan önce söylerim ama artık umudu kestim..Bu takımın 4 bin kadar gerçek sahibi var burada gurbetçi taraftarlarımızı saymıyorum.
|
Son Tuzlaspor maçında bile taraftarın büyük kısmı maça geç geldi. Bunun nedeni, bilet alma işini son ana bırakmalarıydı. Senebaşında ligin en ucuzu olmasına rağmen kombinenizi almadınız, tamam. Devre arası gene satışa çıktı daha ucuza gene almadınız, anladık. Ya arkadaş, biletler maçtan en az iki gün önce satışa çıkıyor. İlla maça yarım saat kala Passolig gişesinin önünde kuyruk olmak zorunda mısınız?
Bizim takımın benzini, mazotu, gazı, herşeyi taraftarıdır. Ne olur bundan sonra biletleri erkenden alalım, tam saatinde de stadda olalım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:49. |