![]() |
Maçı değerlendirelim...
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Akhisar Belediye GSK 2-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı değerlendirelim...
Küme düşme potasindan çıktık çok şükür son dakikalarda farkı artirabilirdik
|
ilk yarı bekledik. ikinci yarı vurduk. farka da gidebilirdik.
|
fark da atabilirdik ama önemli olan 3 puanı almaktı. çok şükür yukarılara doğru çıktık sonunda.
|
Çok şükür, elhamdülillah. 3 puandan ayrıca özgüven geldi ve Antep'ten sonra Akhisar'a karşı da ikili averajda öne geçtik. Şimdi darısı Konya'ya. İnşallah güzel bir sonuçla dönersek bütün tablo tersine dönmüş olacak. Ama ne olur rehavet yapmayalım. Daha çok işimiz var.
|
Dışarıdaydım maçı izleyemedim ama bu önemli galibiyeti bize armağan ettikleri için bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice galibiyetler alacağız bu sezon.
|
Kadir, Batuhan ve İ.Akın dışında diğerleri çok iyi oynadılar.
Teşekkürler Sivasspor. |
Çok güzel oyun ve 3 puan tebrikler sivasspor tebrikler sergen yalçın :) 5-6 atabilirdik ama olsun
|
Penaltıyla oyunun kilidini açtık beş dakikada işi bitirdik eşşek yüküyle gol kaçırdık teşekkürler Yiğidolar darısı haftaya inşallah
|
[QUOTE=Örükcülü;935297]Kadir, Batuhan ve İ.Akın dışında diğerleri çok iyi oynadılar.
Teşekkürler Sivasspor.[/QUOTE] Batuhan kaç dk oynadı ki kötü oynasın |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:07. |