![]() |
Trabzonspor 2-3 M.Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45013&token=28863[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda Trabzonspor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 10 Şubat Salı [B]Stad:[/B] Hüseyin Avni Aker [B]Saat:[/B] 20:30 [B]Yayın: [/B] A.Haber [B]Maçın Hakemi: [/B] Mete Kalkavan [B]Not :[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
Bu maça trabzon olmasa önem vermezdim lig daha önemli derdim ama hamsilerden oc alma zamanı inşallah gülen taraf biz oluruz
|
Kupa ıçin dııl ama bence taraftar için ve mecnun başkan için bu maçı kazanmamız gerek...gerektirse tam kadro çıkmamız lazım
|
pek umudum yok bu mactan ama insallah ben yanılırım
|
Şuan için kupa ikinci planda ama yedeklerimiz gayret gösterip maçı alırlarsa tadından yenmez.
|
Biz kazaniriz dedim ama acikcasi cok umutlu degilim su anda lig daha onemli fazla takilmmmak lazim bu maca
|
Korkak oynarsak kazanma şansımız yok .. Dişe diş göze göz mücadele edip, elimizden geleni yaparsak neden olmasın ..
|
Ha birde kupada passolig var mı, bu kez kendi tribünümüzde olmak istiyorum :ASD ..
|
Bu müsabaka lig maci gibi olmadigi icin , pek Stresli mac olmayacak.
Bu müsabada savunma agirlikli cikip ama 2 forvetle oynarsak yani baska bir Strategi ile süpriz bir galibiyet alabiliriz. Eger 1 olsaydik mac Sivas'Da olurdu ve Trabzonla karsilasmazdik. Ayrica bu aksam Trabzon Fenerbahce macinda ne olacak belli degil. Sansimiz var. Yeterki iyi oynamayalim. |
Haydi şu hamsişeri yenelim hem kupada kısa yoldan avrupaya gidelim hemde ligin tozunu ikinci yarı artırmak için iyi bir morel olur...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:18. |