![]() |
Tebrikler Kadir Bekmezci
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45158&token=38282[/IMG]
2009/2010 sezonunda Hacettepe'den Sivassporumuza transfer olan Kadir BEKMEZCİ bu hafta oynanan Akhisar maçıyla birlikte Sivasspor forması altında 200. resmi maçına çıktı. Orta sahada ki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sivasspor'u çalıştıran bütün hocaların vazgeçilmezi olan Kadir, Sivasspor forması ile çıktığı 200 maçta 5 gol atma başarısı gösterirken 8 kırmızı kart, 30'da sarı kart gördü. Kadir Bekmezci, Akhisar maçında gördüğü sarı kart nedeniyle önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Konyaspor maçında cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek. 29 Yaşındaki Kadir Bekmezci'yi tebrik eder, Uzun yıllar başarı ile Sivasspor forması giymesini temenni ederiz. [B]SivasSpor.Com Özel[/B] |
Cevap: Tebrikler Kadir Bekmezci
[QUOTE=SivasSpor.Com;935340]
Orta sahada ki bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sivasspor'u çalıştıran bütün hocaların vazgeçilmezi olan Kadir][/QUOTE] Iste neden herkes kadiri oynatiyor sırrı bu cümlede gizli galiba Kadiri tebrik ediyorum kendisi şu anda takımın en kıdemli oyuncusu Her ne kadar yaptığı hatalar bizleri çileden çıkarsa da tükenmeyen enerjisi ile orta sahayı ayakta tutuyor Üzerine koyarak ilerlemesini diliyorum |
SON sene olur insALLAH bu sene
|
Ne kadar güzel haber. (konya maçında olmamasından bahsediyorum tabiki de)
|
Biz her furbolcumuzu yaptigimiz gibi onu da bas taci yapiyoruz ama kadir bireysel hatalarindan odun vermemekte son derece israrci
|
valla kaç yüzüncü maçı bilmem ama bugün maçın kırılma anı kadirin çıkıp mehdinin oyuna girmesi statta yine saç baş yoldurdu bize
|
allah yüzümüze bakar inşallah sene sonu gider
|
[B]bu adamın neresini tebrik ediyorsunuz adam her maçda saatli bomba gibi ne zaman patlayacagı belli olmuyor gereksiz yere gördügü kartlar yüzünden takım zorda kalıyor inşallah bu sene son olur yerine daha akıllı ve ayagı yere basan birini transfer ederler[/B]
|
Kadir kardesimizi tebrik ediyorum, takımın mihenk taşlarindan biri oldu..cok hata yapiyor ne yazik ki ve en cok elestirenlerden biri de belki benim, ama hicbir zaman kondisyonunu ve top rakipteyken yaptigi presi es gecmem yaptigi en iyi is bu,zaten hata yapmasa xavi veya iniesta olur:D
|
[QUOTE=ready;935367][B]bu adamın neresini tebrik ediyorsunuz adam her maçda saatli bomba gibi ne zaman patlayacagı belli olmuyor gereksiz yere gördügü kartlar yüzünden takım zorda kalıyor inşallah bu sene son olur yerine daha akıllı ve ayagı yere basan birini transfer ederler[/B][/QUOTE]
DOĞA yı dabeğenmeyenler adamı küfürlerle uğurladılar. O şimdi Gençlerbirliği nin belkemiği! Futbolu bilen de yazıyor bilmeyen de... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:18. |